Mijn bruidsmake-up

Nog maar eventjes en dan stap ik in het huwelijksbootje. Alles is zo goed als geregeld en ik geniet van alle voorbereidingen zoals oefenen met mijn make-up, naar de kapper gaan, mijn nagels laten doen enzovoort. Vandaag weer een ouderwetse beauty kletsvideo waarin ik mijn bruidsmake-up doe.

https://youtu.be/IWM9SVi1AW0

 

35 reacties

Cira -

Haaij Martine!

Veel plezier met de voorbereidingen voor jullie huwelijk. Over twee maanden is het bij ons ook eindelijk! zover.

Ben erg benieuwd naar je jurk!

christel -

Hoi Martine. Je ziet er prachtig uit. Ik zou willen dat ik mijn ogen zo mooi kon opmaken. Geniet maar volop van alle voorbereidingen. Ik wens je een geweldige dag toe waarop je heerlijk kunt shinen! Ben zelf al bijna 18 jaar gelukkig getrouwd en nog steeds kijk ik met veel plezier op mijn trouwdag terug. Dat gun ik jou ook van harte.

E -

Hoi Martine, alvast heel veel plezier en geluk gewenst! Je ziet er prachtig uit.

Ik ben twee weken geleden in Vegas geweest en heb misschien een leuke tip. Wij hebben via Groupon een helikoptervlucht over The Strip gedaan. Dat is ‘s avonds, zodat je alle mooie lichtjes en gekkigheid (Eiffeltoren, really?) goed kunt zien. Prachtig uitzicht en ik vond het vliegen in een helikopter een ervaring op zich. Het was helemaal niet duur. 130 dollar voor twee personen, maar dankzij een kortingsbon (die er altijd zijn, schrijf maar bij Groupon in voor de nieuwsbrief) was het 100 dollar. Wij hebben ter plaatse de bon gekocht en een paar dagen van tevoren gebeld voor een afspraak. De vlucht duurde een kwartier.

Hoe dan ook wens ik je een geweldige tijd!

M -

Leuk om te zien! Een paar producten heb ik zelf ook voor m’n eigen bruidsmake-up gebruikt! Heel veel plezier alvast, geniet ervan!!

Minka -

Martine ik vind je een mooie vrouw maar heel eerlijk gezegd (en waarschijnlijk krijg ik nu ‘je bent jaloers’, etc. reacties) ik vind deze look vrij heftig voor een bruidsmakeup. Met name de highlight is wat mij betreft too much. Waarom niet heel subtiel ‘soft & gentle van Mac’ of een vleugje van champagne pop? Vooral voor de foto’s zal iets minder van alle gebruikte producten een goed idee zijn. Natuurlijk is het persoonlijk en moet je vooral doen waar jij je goed bij voelt. Het is een mooie look en bij jouw gezicht staat ook erg veel natuurlijk maar ondanks dat je er prachtig uit ziet dacht ik toch, hmm gaat Martine niet over een aantal jaar naar de foto’s kijken en denken wat heftig? Ik probeer echt zo goed en respectvol mogelijk mijn mening te geven dus ik hoop dat men en vooral jij dit ook niet als een aanval opvat. :) Wellicht projecteer ik teveel van mijn eigen smaak op jouw look. Hoe dan ook wens ik je alle geluk van de wereld!

Martine -

Ik snap dat je het zegt, maar de camera pakt ontzettend veel contrast op waardoor het heel erg heftig lijkt. Ik weet even niet meer of ik dat nog in de video zeg ja of nee. Maar in het echt is het serieus stukken zachter dan wat je hier ziet. Meer zoals op mijn Instagram foto. Dus no worries!

Minka -

Oh ok ziet er ook anders uit op Instagram inderdaad, een prachtige dag gewenst samen :)

Pauline -

Martine je straalt helemaal. Heel veel geluk gewenst en je ziet
er schitterend uit.

Linda -

Je ogen komen heel mooi uit!

Lisa -

Wat een mooie look, je gaat een prachtige bruid zijn <3 Nog heel veel plezier met de voorbereidingen en alvast een geweldige mooie dag gewenst!!

Deborah -

Super mooie look en leuk dat je dit met ons wilt delen. Je straalt helemaal!

Haydée -

Je ziet er prachtig uit Martine! Geniet nog maar van de voorbereidingen. :) Ik heb een week voor mijn bruiloft mijn make-up rustig voorbereid, en alle stappen opgeschreven. Normaal gezien weet ik goed wat ik doe, maar ik vreesde dat ik van de stress wel eens iets zou durven vergeten op de dag zelf. Op mijn trouwdag gaf het wel extra rust. “Don’t change a winning team” is qua make-up op je trouwdag inderdaad een goede regel, zo kan het niet mislopen. Veel geluk!

Laura -

Prachtig!! Wat leuk dat je dit met ons wilt delen :)

Aline -

Mooi Martine! Geniet ervan!

Laura -

Wauw hele mooie look! Niet te heftig, maar wel aanwezig! Mooie foto ook!

Halima -

I love it! De make up is helemaal niet heftig. You’ll look amazing :O

Dineke -

Wat een heerlijke video Martine, je bent zo prachtig!! Heel veel plezier bij Sue vandaag :)

Myrthes -

Clean and simpel? Really? Sorry, maar ik vind je make-up echt te heftig. Misschien komt het door de camera hoor. Het lijkt ook een beetje of je alleen trouwt om de jurk, schoenen, make up en ring, Er is meer in t leven! Geniet ook van de andere dingen! Veel plezier op jullie bruiloft!

NM -

Wat een gemene reactie zeg.. Als iemand snapt waar het in het leven om gaat is het Martine wel. Het is toch geweldig om te zien hoe erg ze geniet van alle huwelijksvoorbereidingen. Martine je ziet er prachtig uit & je straalt en dat is waar het om gaat! Wens je alle geluk & liefde van de wereld. x N

Corinda -

Mens, eet een stuk chocolade ofzo! Trouwen doe je omdat je van iemand houdt maar het is nog gaver dat je hierbij een mooie jurk, ring enz mag dragen en je je mooi voelt! Het is hun dag!

PinkFairy -

Ja ja…. dus je weet pas waar het om gaat in het huwelijk als je 0,0 aandacht aan je uiterlijk besteed… heel logisch dit…. Het is voor iedereen een speciale dag en dut hoort er echt bij, dus een beetje respect oké 😉

Madelon -

Martine komt op mij zeker niet over als een persoon die alleen maar interesse heeft in kleding en make up. Ze geeft juist aan dat zij en haar partner een dieper gevoel hebben gekregen en dat ze zich erg verheugen op hun huwelijksdag. Dat je er op die dag op je best uit wil zien is niet meer dan normaal. Ik gun haar wél een hele bijzondere dag en dat ze een heel gelukkig huwelijk mag hebben.
Myrthes, misschien komt jou dag ooit nog wel eens…

Pauline -

Jaloers?????

Myrthes -

Nee zeker niet jaloers, ben zelf al een aantal jaar gelukkig getrouwd. Het komt op mij gewoon in het filmpje niet zo ‘echt’ over, maar dat mag ik zeggen toch? Verder geen haat of negativiteit, no worries.

Martine -

Ik kan aan je reactie geschiedenis zien dat je sowieso niet echt iets met mij hebt. Dat kan. Jammer dat je dat beeld van mij hebt, maar het is niet anders. Misschien kun je in het vervolg beter mijn artikelen overslaan, want we spreken blijkbaar niet dezelfde taal. :)

roos -

O wauw, super zeg! Veel plezier bij Sue vandaag :-) Geniet van Vegas en je mooie trouwdag.

Nora -

Wat een prachtige look, Martine! Je ogen sprankelen <3.

Marije -

Leuk weer eens een makeup tutorial! Ik zou niet weten waarom dat niet vaker zou kunnen op 2wmn. Makeup is toch ook voor wmn?! Veel plezier met de voorpret!

Lindsey Beljaars -

Wauw, prachtig!!

Margot -

Wat mooi! En leuk om te zien dat je zo happy bent :-)

Susan -

Echt prachtig!! Ik kan niet wachten tot ik je hele look kan zien :)

Diana -

Wauw wat een mooie look is dit, je ziet er echt prachtig uit ♡♡♡

Jen -

Heel mooi!

Sietske -

Wat zie je er prachtig uit! Ik wil je een fantastische en onvergetelijke dag wensen straks! Geniet ervan! Geniet voor nu nog even van de voorpret, want (cliché to the max), voor je het weet is het voorbij!

Reageer ook