Kappersvlog: KLAAR VOOR HAAR BRUILOFT!

Nog maar even en dan is het zo ver, Martine gaat trouwen! En voor je bruiloft wil je natuurlijk haar dat picobello zit. En ook Willemijn was wel weer eens toe aan een fris kleurtje. We planden een tripje naar Sue. Kijk mee naar ons gezellige kappersbezoek en het eindresultaat!

https://youtu.be/UJK30i-3l7g

14 reacties

Nienke -

Wauww heel mooi weer allebei. En het roze in Martine haar haar is echt heel mooi subtiel gaat vast prachtig bij haar jurk staan.

Lvanr -

Wauw! Weer mooi geworden! Die kleur van Martine is echt heel cool!

Kayleigh -

Heel mooi! Ik wil ook naar zon kapper ! Waar is je groene Jas/blazer van?

Jorien -

Wat een toffe kleuren. Heel mooi jullie haren. Sterkte voor Sue!

Sue -

Aww lieve iedereen die mij sterkte wenst, dank Julie wel 😘💕

Pauline -

Wat een schitterende kleuren weer en wat staat het jullie goed.
Sue is een meester met de kappers verfkwast.
Ik wens haar heel veel sterkte met haar operatie en revalidatie

Fabienne -

Het lijkt me zooooo zaaaalig dat zij gewoon bedenkt wat mooi bij je staat…. Gewoon gaan zitten en laten gebeuren. Dat stoort me zo erg bij andere kappers… Een goed advies is goud waard, maar er zijn toch echt maar weinig kappers die je dat advies kunnen geven. Supermooi allebei jullie haar weer! Wat zal jij shinen op je bruiloft Martine!

Roos -

Wauw wat mooi weer! Sue weet echt wat bij jullie past en weet er iedere keer weer iets speciaals en anders van te maken. Geniet van je bruiloft en vakantie Martine en Sue, heel veel sterkte en beterschap.

martina -

het resultaat is prachtig! Beterschap Sue!

Minka -

Wow Martine super super mooi je haar zeg, complimenten voor Sue. Jullie allebei staat de kleur prachtig overigens. En Sue mocht je dit lezen heel veel sterkte met de operatie en alles goeds voor een spoedig herstel.

Amy -

Waauw, wat mooi weer dames! Helemaal fris weer, mooie kleuren bij allebei! Ik vind het roze in het haar van Martine tof: subtiel maar heel gaaf

Rosa -

Prachtige kleuren weer! Kopen jullie ook altijd de Olaplex treatments voor thuis?

Susan -

Jullie haar is echt prachtig geworden! Mooi!

Kelly -

Mooie kapsels !! Het verbaasde me dat het roze zo mooi zichtbaar was, dat had ik niet verwacht. Maar wel echt heel gaaf!

Reageer ook