2Watch: Boer Zoekt Vrouw aflevering #9

Het leek ons leuk om eens iets nieuws te proberen en opeens hadden we het: een recap van de afleveringen van Boer Zoekt Vrouw. Het is voor ons een experiment, dus we zijn benieuwd wat jullie vinden. Tijd voor onze live mening over aflevering 9!

https://youtu.be/V8BBGp8WIkQ

 

19 reacties

Mandy -

Super leuk gedaan!! heerlijk toch om in je vrije tijd naar dit soort programma’s te kijken. Mijn vriend vind het maar niks, maar die heeft gewoon pech en kijkt maar mee of gaat iets anders doen ๐Ÿ˜‰

Gerjanne -

Jaaa graag nog een keer! Groot BZV fan hier :)

Nicole -

Dit moeten jullie echt vaker doen, dit is zo leuk om te kijken!

Inge -

Wat grappig, deze video is dus precies waar ik heel slecht tegen kan als je tv zit te kijken: dat er dan iemand doorheen gaat praten! Omdat ik jullie altijd gezellig vind heb ik deze video bekeken, maar ik kon het echt niet helpen dat ik alleen maar dacht: ‘Sssht! Praat er niet zo doorheen, zo kun je toch geen tv kijken?’ Haha, hilarisch om mezelf daarop te betrappen. Maar leuk om te lezen dat anderen er wel enthousiast over zijn! ๐Ÿ˜‰

Willemijn -

Hahaha!

Nienke -

Ik vind het idee van deze video heel leuk, maar ik vind Boer zoekt vrouw niet leuk. Ik heb dit filmpje gekeken, omdat ik jullie zo gezellig vind. :) Als het de volgende keer een ander programma zou zijn, zou het veel meer mijn ding zijn. Misschien is Wie is de Mol leuk voor volgend jaar. :) Of Peking Express, dat is sinds maandag begonnen.

Willemijn -

Hihi, leuk dat je dan toch kijkt ๐Ÿ˜€ Als het concept bevalt dan gaan we zeker andere programma’s ‘samen kijken’ ๐Ÿ˜€

Anna -

Echt een super leuk idee dit! ๐Ÿ˜€

Marloes -

Jaa, leuk! Doen!

Annie -

Superleuk! In Engeland is dit een wekelijks TV programma waarin mensen uit alle lagen van de samenleving gefilmd worden terwijl ze verschillende soorten programma’s kijken (Gogglebox). Geweldig om die spontane reacties te zien ๐Ÿ˜€ top idee!

Lindsey Beljaars -

Jaaaa super leuk dit!!

Yvonne -

Jaaa leuk meiden! Vaker doen! :)

Eline -

Jaaa, leuk! Zeker weer opnemen volgende aflevering!! ๐Ÿ˜€

Linda -

Wow newsflash: op de boerzoektvrouw website staat een filmpje dat boer Riks op 13 mei in Nederland is op de afterparty.. Niet dat ik interesse heb haha, maar het is wel shocking. Dat betekent neem ik aan dat beide vrouwen het niet geworden zijn..?

Willemijn -

Nee joh? Smeuig dit ๐Ÿ˜›

Dora -

De boeren gaan volgens mij ook naar de afterparty mer de vrouw die ze uitgekozen hebben maar bij risk zou het heel goed kunnen dat hij alleen komt denk ik zo

Linda -

Jaaa alsjeblieft blijf dit doen! Ik hou van BZV en ik vind het leuk om jullie reacties te zien! :) het enige moment uit deze aflevering wat ik verwacht had in jullie commentaar is dat dat kind van Riks heel ongemakkelijk (autistisch) zei van ik vind jou leuker terwijl die andere vrouw daarbij zat haha. Hoe ongemakkelijk!
En ik had Fleur wel aan zien komen. In deze aflevering gingen ze in op die met die bril om je op het verkeerde spoor te zetten denk ik, maar als je goed oplet bleef hij heel neutraal in zn reactie en de aflevering voor deze had Fleur dr haar los en was ze in flirt modus zat ze op de bank lekker tegen hem aan. Ik had het wel een beetje verwacht.
Graag volgende week weer jullie reacties van de spannende onthullingen!!

Marieke -

Ik vond het leuk! Leuk ook juist dat het nu online komt omdat je het dan weer even in je herinnering ophaalt voor de volgende aflevering zondag.
Maar kunnen jullie het echt niet op zondagavond opnemen? Lijkt me Niet. Te. Doen. om te wachten ;-). Ik ben zo benieuwd naar de volgende aflevering!

Amy -

Jaaaa, leuk! Ik zit precies hetzelfde op de bank te kijken als jullie.. veel meepraten vooral, haha! Ik hoopte trouwens juist dat Herman voor Fleur zou gaan, vond ze zo leuk samen! Wat mij betreft nog zo’n video dames, gezellig! :)

Reageer ook