2Try: Acrylnagels

In het verleden heb ik een keer acrylnagels laten zetten bij een salon in Dordrecht. Hier had ik helaas slechte ervaringen mee. Het zag er niet uit en was enorm dik. Maar op social media zie ik soms de prachtigste acrylnagels voorbij komen. Ik besloot het weer te proberen. In Groningen dit keer!

Voornamelijk omdat ik ga trouwen, het leek me dan heerlijk om mooie, verzorgde nagels te hebben. Mijn nagels worden op zich wel lang, maar doordat ze niet heel sterk zijn, breken ze ook wel af waardoor ze vaak ongelijk zijn. Daarnaast neem ik nooit de tijd voor nagellak, daar ben ik te ongeduldig voor.

Acrylnagels leken me daarom heerlijk. Gelijk een mooie vorm, een mooie kleur of een mooie nail art. Mits ze natuurlijk goed gezet worden.

Via via kwam ik bij een salon in Groningen terecht aan de Kraneweg. LILAK om precies te zijn, gevestigd aan Kraneweg 32. Ik had hier goede recensies over gelezen, onder andere dat ze je niet naar buiten laten gaan totdat het er echt heel precies en mooi op zit. En dat beviel de perfectionist in mij wel. Ook las ik ervaringen van dames die gingen trouwen en daarom acrylnagels hadden laten zetten met als recensie: ‘Ik ben verliefd op mijn nagels, ik heb nog nooit zulke mooie nagels gehad.’ Dat wilde ik ook!

Dat klonk veelbelovend dus ik trok de stoute schoenen aan. Ik. Wil. Mooie. Nagels. De kleur en vorm wist ik nog niet echt, maar dat liet ik aan de expert over. Ik werd  geholpen door Wendy.

En zoals je wel kunt zien, het was fantastisch. Wat een fijne salon, de sfeer was heel prettig en het pand zag er mooi en gezellig uit. Leuke, zachte achtergrondmuziek en ik werd goed verzorgd met ranja en thee. De twee dames van LILAK waren ook nog eens ontzettende leuke, vlotte dames. Heel professioneel maar toch ook down-to-earth en ze leveren prachtig werk af. En lieve labrador Mylo zat ook achter het hekje bij de muur te kwispelen naar de klanten. Wat een lieverd!

Het was een hele ongedwongen en relaxte sfeer. Wendy vertelde tussen het kletsen door wat ze allemaal deed en waarom en ik vertrouwde haar. Ik kon gewoon merken dat ze heel ervaren was en wist wat ze deed. Ik dacht vrijwel meteen: ‘Dit gaat helemaal goed komen.’

We bespraken de vorm en de lengte van mijn nagels. Ik wilde wel een klein beetje verlenging, maar niet teveel. Als lenzendrager is dat niet heel handig en je eigen nagels groeien natuurlijk nog dus deze lengte was helemaal goed. Ook wilde ik mijn vingers optisch slanker laten lijken en door deze vorm aan te houden, zien mijn nagels er prachtig verzorgd uit.

Dit kleurtje hadden ze net nieuw. Het is een mooie, zachtroze nude kleur die in ieder licht weer wat anders lijkt. Maar dit past overal bij. Je hebt keuze uit ontzettend veel kleuren en glitters en weet ik het wat allemaal. Ze hebben van alles. Ze hebben veel nude tinten maar ook een aantal hele toffe pastelkleuren of hele felle (neon) kleuren. En ook heel veel glitters. Voor ieder wat wils in ieder geval!

Het duurde uiteindelijk 2,5 uur en ik ben er ZO blij mee. Van blijdschap gaf ik Wendy een dikke knuffel, zo blij dat ik was. Eindelijk heb ik ook eens van die perfecte nagels. Ik kijk er -sinds ik ze heb- iedere dag met plezier naar. Het is gewoon zo mooi, ik denk dat ik verslaafd ben. Ik zag namelijk ook een geweldig hemelsblauw kleurtje, ik denk dat ik die de volgende keer wil! En ja… ik heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt.

Ik betaalde €46 voor een nieuwe set acrylnagels door een actie via Treatwell. Normaal kost zo’n set €65 maar nu is het via de actie van Treatwell tijdelijk goedkoper. Hier kun je alle behandelingen van LILAK bekijken, het zijn er nogal wat en ik heb gehoord dat er ook veel animo is voor het anti nagelbijt arrangement. Ik ben fan!

16 reacties

Syl -

Vaak zie je dat nepnagels te dik gezet worden, maar bij jou zijn ze precies goed. Past mooi bij je trouwjurk trouwens.

Jessica -

Ze zijn heel erg mooi! (nagelstyliste hier die spreekt ) haha, heel mooi kleurtje ook. Heel veel plezier ervan!

Maj-Britt -

Ziet er super mooi uit! Sinds een tijdje ga ik naar Lilak voor Gellak. Echt een aanrader!

Nele | pizzapartyfridaynight -

Mooooii! Heel mooi Martine! Ideaal voor je trouwdag 😍

Laura -

Heel mooi je Nagels ik ben zelf momenteel Nagelstyliste in opleiding . en Vind het onwijs leuk om te doen.

Liefs laura.xx

Melissa -

Na aanleiding van dit artikel ook maar een behandeling geboekt!! Ik zit er ook al tijden over te twijfelen maar vind het vaak ook erg duur. Voor 45 euro wil ik het wel uitproberen en omdat jou nagels er echt prachtig uit zien. Ik ga eind mei heen, hopelijk kom ik met net zulke mooie nagels thuis!!

Stephanie -

Zo mooi ^^ Wauw <3 Zo zou ik ze ook wel willen.

Anna -

Het ziet er echt fantastisch uit! Kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent. Geniet ervan! 😀

Laura -

Ze zien er heel mooi en natuurlijk uit! Dat kleurtje is echt heel leuk! Zelf ben ik wel meer van mijn eigen nagels ipv neppe of gellak. Ik heb het geluk dat mijn nagels sterk zijn en lang worden. Heb wel eens gellak geprobeerd, maar daar werden mn nagels broos van… Ik houd het bij nagellak, vind het heerlijk ontspannen om ze goed te lakken.

martina -

Ik ben zelf niet echt iemand voor nepnagels en ik mag ze ook niet dragen op mijn werk. Toch vind ik dat ze je goed staan!

Nora -

Mooi!!! Chique lengte en prachtig kleurtje, ik ben fan!

Johanne -

Mooooi! Ik zit er sinds vorige week ook over na te denken om zoiets te doen, maar ben nog niet helemaal zo ver. Hoe lang blijven de acrylnagels er ongeveer op zitten?

Jessica -

Dit ligt een beetje aan de groei van je eigen nagels. Maar de meeste doen ongeveer 3 weken met acyrl nagels. Daarna gaat de uitgroei echt heel lelijk eruit zien.

Susan -

Ik vind het mooi! Zelf ben ik helemaal fan van gelnagellak de laatste tijd.

marije -

Wauw, mooi gezet hoor en super mooi kleurtje! Kan mij voorstellen dat je er verliefd op bent

Linda -

Ik ben normaal gesproken niet zo’n fan van te lange dikke nepnagels, maar deze zien er inderdaad heel mooi uit!

Reageer ook