De 25 Levensvragen Tag

Ik vond weer eens een leuke, random tag met 25 HEULE belangrijke levensvragen. Over Bert en Ernie, je favoriete dag van het jaar, het laatst verstuurde appje en drank of drugs. Van die dingen die het leven zin geven, zeg maar. Dus ja, er zat niets anders op… Ik vulde de 25 Levensvragen Tag in want dat is toch wel van levensbelang!

Foto door Mariska de Groot

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Sorry jongens, spannender kan ik het niet maken…

(Ha, de oplettende lezer ziet dat deze printscreen op 5 september is gemaakt. En nu 5 maanden later, is ‘ie nog altijd niet veranderd dus gebruikte ik eentje uit het archief! Sssst!)

Je gaat naar een kroegje/café, wat bestel je?

Overdag meestal thee. ‘s Avonds een rode wijn, of als ik geen alcohol wil drinken, een virgin cocktail of ijsthee.

Welk woord gebruik je echt té vaak?

‘Echt!’

Wat is je favoriete film?

Oh ik heb zo veel favorieten! Daarnaast ben ik dus echt de allerslechtste in à la minute opdreunen wie of wat mijn favoriet van iets is. Echt zo slecht…

Films die in elk geval op dit moment in me op komen zijn Alles Is Liefde, The Theory Of Everything en Collateral Beauty.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Heel Holland Bakt. HEERLIJK! Maar dat is niet echt fout, toch? Wel verrukkelijk kneuterig.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Robbie Williams – Rock DJ. Was op de radio. 😉

Naar wie was je laatste appje?

Naar mijn moeder. Ik schreef: ‘Hoe laat ben je hier?’

Wat was je eerste e-mailadres?

Oef, haha! Iets van ooowillemijn@…., geen flauw idee meer. Maar dat het met ‘ooo’ was, weet ik nog wel.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Aan zo’n dag waarop alles mis gaat. Je gooit je thee om. Je vergeet de helft van je boodschappen. Je trapt in een poepluier. En dan kom je er ‘s avonds ook nog eens achter dat je vergeten bent dat ene belangrijke mailtje voor je werk te versturen. Aaaargh!

Wat is je meest awkward moment ooit?

Oh joh, ik heb er zo veel! Martine en ik konden niets voor niets tig video’s met genante momenten maken. 😛 Het zijn er dan ook zo veel dat ik je beter naar onderstaande video’s kan verwijzen.

https://youtu.be/d5XZUKdNwJM

https://youtu.be/SiyiC3jLjnw

En de meest ‘gouwe ouwe’…

https://youtu.be/pTfhOAF–tg

En als je nu nog niet gezien heb, zoek dan op Youtube naar ‘genante momenten’. Dan vind je onze hele serie. Joe, veel plezier met je leedvermaak he! 😉

Wat is je favoriete dag van het jaar?

Jeetje, wat een moeilijke vragen zeg! Ik twijfel tussen mijn eigen verjaardag (weer een jaar erbij, wat een geluk!), de verjaardag van mijn kinderen (tot nu toe één eerste verjaardag meegemaakt, een prachtige dag om terug te kijken op wie ze tot nu toe zijn en hun geboorte) en onze trouwdag (ik ben een hopeloze romanticus). Hmmm… Ik kan niet kiezen!

Wat is je favoriete emoji?

🙈

Ik vind ‘m zo schattig! En ik gebruik ‘m erg vaak.

Katten of honden?

Honden! Ik heb eigenlijk helemaal niets met katten. Met honden kun je meer, ofzo?

Utrecht of Amsterdam?

Oneerlijke wedstrijd, want in Utrecht ben ik nog nooit geweest. Dus Amsterdam wint automatisch.

Koffie of thee?

Ik lust geen koffie, dus sowieso thee.

Serie of film?

Een serie, want daar kun je langer van genieten. En daarnaast kan ik ook langer nagenieten van series. Ik kan me bijvoorbeeld helemaal verheugen op een nieuw seizoen of wekenlang napraten over de laatste aflevering van een seizoen.

United Kingdom of United States of America?

USA sowieso! Naast nog een keer naar New York wil ik ook heel graag verschillende staten bezoeken in de USA, lijkt me zo vet!

Vlees of vis?

Hoewel we relatief meer vlees eten, ga ik toch voor vis. Vis zou ik namelijk meer missen dan vlees.

Drank of drugs?

Sowieso drank. Met drugs heb ik helemaal niets. Met drank ook niet zo veel, maar een glaasje wijn op z’n tijd of een cocktail vind ik wel lekker.

Spice Girls of Backstreet Boys?

JOE, Spice Girl fan hier! Ik wilde altijd Emma zijn, haha!

Bert of Ernie?

Ernie, die leuke lolbroek.

Buurman of Buurman?

Buurman natuurlijk!

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Hmmmm… Lastige. Dan toch… Sesamstraat.

Meest random feitje over jezelf?

Is het weetje dat mijn moeder me vroeger Wilhelmina Bladergroen noemde random genoeg?

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Ook als je met je fotolijst in de heg hebt gelegen is er nog hoop in de liefde. (True story, wie kent ‘m nog? 😉 Ken je ‘m niet, dan moet je de genante momenten serie kijken!)

Nou lieve lezers, als jullie nu niet een hoop essentiële kennis hebben verworven, dan weet ik het ook niet meer hoor! (Hihi) Ik ben benieuwd of jullie voor Bert of Ernie gaan, wat jij bestelt in een cafe en waaraan jij je nu echt kunt ergeren. Tell me! 

19 reacties

Katrien -

Fotolijstje Ben! Hahahha!

Danique -

Wat een leuke tag! Ik moest echt lachen om die brokjes op de poten van Saar!

Eva -

Fotolijst Ben is echt een klassieker hahah!
Ik bestel ook altijd een kopje thee en vaak stiekem alleen maar voor het koekje 🙈
Sowieso zou ik Bert gaan, ik had vroeger een knuffel van Bert waaraan ik al mijn kleuterproblemen kon vertellen, hij was tenminste een beetje serieus 😋

Britt -

Aah, wat een leuke tag! En je fotolijstje, ik weet hem nog! :)

Mariska -

Oh wat leuk om dit zo random te lezen! En waarom gaf je moeder die naam?! Haha!

Myrthe -

Hahaha, tuurlijk, fotolijst Ben! Geweldig! Heb laatst nog oude video’s van jullie gekregen, zo leuk en grappig 😜

Elena -

JAAAA fotolijst Ben!! Ik kijk ze eens in de zoveel tijd nog terug, geniaal.

Janneke -

Ik vind de genante momentenvideo’s zo leuk! Misschien kun je een keer een genante momenten zwanger/bevalling/baby opnemen met een andere blogger? Dat lijkt me zo grappig!

Loes -

Leuke tag! Ik wilde ook altijd Emma zijn haha, ik had zelfs mijn pop naar haar vernoemd! ‘The Theorie of Everything’ moet ik nog steeds kijken trouwens, lijkt me een prachtige film.

Marjoleine -

Hahaha Wilhelmina Bladergroen, ik moest hardop lachen! Wat een leuke tag :)

Jose -

HOE ben je nog nooit in Utrecht geweest? Het is de beste stad van de wereld!!!!!!!! (en ik overdrijf echt niet). Alsjeblieft, kom binnenkort een keer kijken dan geef ik je persoonlijk een rondleiding.

Maar wel leuke tag verder, heel grappig om te lezen :)

Willemijn -

Hihi nou inmiddels ben ik er geweest, afgelopen zaterdag met Martine’s vrijgezellenfeest. Haha! Wel in het donker, dat dan weer wel.. 😛

Carlijn -

Fotolijst Ben, Classic! Wat een grappige tag :)

Kelly -

Wat is dit toch een super leuke tag ! Ik ga trouwens voor Bert, ik vind dat negatieve zo grappig!

Susan -

Wat een leuke tag! Ik bestel in een café ice tea green, cola right of een zoete witte wijn. Lekkerr!

Sara -

Hoi meide ik heb een vraagje.

Ik had een leuke collega waarmee ik goed kon opschieten en na het werken appen we elkaar wel eens en gingen we ergens ook iets drinken. Alleen ze vindt het ook wel eens leuk om een grapje te maken alleen soms weet ik dan niet of het grap of dat ze serieus is. Ze maakte telkens steeds de zelfde grap en gister was het weer raak en ik was al geïrriteerd over een grapje die ze te vaak maakte. Vaak heb ik gezegd dat ze ermee moet stoppen en ineens was het mijn schuld dat omdat ik er niet tegen kon en ik moest oppassen.

Ik weet echt niet wat ik fout heb gedaan. Ik had echt het gevoel dat ik niks fout heb gedaan en dat ik gewoon mijn gevoel heb geuit. Ik merk zelf de laatste tijd dat ze me niet accepteren omdat mensen me ook raar vinden. Ja ik kan er niks aan doen dat ik ben wie ik ben en ik ga mezelf ook niet veranderen voor een ander.

Hebben jullie voor mij eventueel tips? Ik weet echt niet wat ik moet doen als ik der zie? Ik was al zeker van plan om uit der buurt te blijven.

Ps ik leer echt veel van jullie verhalen. Elke ochtend check ik jullie verhalen.

Martine -

Hi Sara,

Ik ken natuurlijk niet de hele situatie, ik zou bijvoorbeeld ook niet weten hoe jouw collega het precies bedoeld heeft en hoe zij zich voelt. Ik denk wel als ik dit lees dat het goed is dat jij je gevoelens uit, wat je zegt: je hoeft je niet te veranderen voor anderen om aardig gevonden te worden. Dit is wie jij bent. Misschien kun jij anderen helpen hun gevoelens ook de ruimte te geven door er naar te vragen, zoals met je collega? Zo van ‘ik merk dat het tussen ons is veranderd: klopt dat?’ Het is altijd goed om dit te checken bij een ander, aangezien we als mensen snel iets invullen voor de ander. Misschien ziet iemand anders het helemaal niet zo. Ik hoop in ieder geval dat je hier iets aan hebt and keep being you!

Sara -

Dankjewel

Femke -

Dit vind ik zo’n leuke tag, ik heb hem een hele tijd geleden ook ingevuld. Ik bestel in een café een cola, spa rood of ice tea green.. ik drink namelijk vrijwel nooit alcohol. Ernie it is :-).

Reageer ook