2WMN’s favorites (maart ’17)

Wat hebben wij enorm de slappe lach gehad tijdens het maken van deze video. Dat stuk hebben we er natuurlijk voor jullie ingelaten aan het eind dus vergeet dat niet te kijken. Verder kletsen we honderduit over Boer Zoekt Vrouw en nog veel meer.

https://youtu.be/QwtIB2JXnZ0

 

Gezamenlijk

Entertainment
* Boer Zoekt Vrouw
* Floortje naar het einde van de wereld

Willemijn

Food
* Zoete kikkererwtenstoof
* M&M’s met pinda

Fashion
* Leren rokje Zara

Interieur
* HK Living Egg Chair

Martine

Food
* Paaseitjes

Fashion
* Tiara en trouwschoenen

Muziek
* Jairzinho – Tempo
* HAEVN – Bright Lights (Sam Feldt Remix)

https://www.youtube.com/watch?v=jnv-kW-428g

https://www.youtube.com/watch?v=AGjb8Ah3nwg

 

10 reacties

Sharon - Choose to Shine -

Leuke video weer! Zo lekker vrolijk :) Ik mis alleen de beautyfavorieten!!

Martine -

Deze maand hadden we er beiden geen, maar ik weet zeker dat ik er voor volgende maand al wel een voor in het lijstje heb 😉

Anna -

Jammer dat de beautyproducten zijn verdwenen…..

Anoniem -

M&M pinda’s zijn ook hier een groot favoriet! Maar, een goed bedoeld advies: het is niet zo veilig om pindanootjes aan jonge kinderen te geven http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2328527

Bianca -

Wat een heerlijke video weer! Jullie gelach is zo aanstekelijk. Ik zit nu ook met een brede glimlach achter mijn computer haha. Leuke favorieten! M&M’s Pinda en die HK Living Egg Chair zijn zeker ook mijn favorieten! Vooral die stoel! Ik heb al vanalles geprobeerd (bedacht dus) om die stoel in ons interieur te passen, maar dan moeten we eerst een groter huis gaan kopen (maar ik vind hem zo gaaf!!!) dus helaas 😉

Loes -

Haha, wat een lol hebben jullie ook altijd samen! Leuke video! Vind vooral het leren rokje een mooie favoriet, een leren rokje is altijd goed.

Richelle -

Ik heb denk ik wel 15 zwarte leren rokjes, die kan je niet genoeg hebben! 😉 x

Eveline Fleur -

Haha wat een leuke video! Boer zoekt vrouw vind ik zo leuk. Echt om te smullen!

Amy -

Thanks dames, ik ben net heel vrolijk mijn dag begonnen door jullie slappe lach haha! :-) En inderdaad, wat mij betreft gaat er weinig boven Boer zoekt Vrouw kijken in combinatie met Twitter. Wat een heerlijk droge opmerkingen komen daar altijd voorbij 😀

Roos -

O heerlijk jongens die slappe lach, mocht ik m’n dag een keer niet hebben dan is dit een note to self, deze favorites terug kijken :-). Ik had trouwens ook eerst mijn laarsjes voor mijn trouwjurk dus dat kan zeker. Fijn dat ik je zie lachen Martine, maakte me een beetje zorgen na jouw weekvlog.

Reageer ook