Weekvlog #28: TROUWSCHOENEN? CHECK!

Deze weekvlog wisselt lekker af, zowel qua bezigheden als emoties. Ik heb veel dingen gedaan deze week en de ene dag was ik wat energieker dan de andere dag. En het mooiste van deze week? Ik vond de perfecte trouwschoenen!

https://youtu.be/9y5mIbYI-ws

 

23 reacties

Heidi -

Wat een fijne weekje heb je gehad meid. Leuke trouwschoenen.

Leonie -

Wow Martine, wat heb ik veel respect voor jou. Ik loop sinds een half jaartje bij een psychotherapeut en je kan me altijd echt opvegen. Ik vind het echt knap dat je én zo’n opleiding, én werk én een sociaal leven zo voor elkaar bokst!

Martine -

Wat een lief compliment. Zoals je ziet wordt het mij ook weleens teveel zoals op dinsdag en de dag na mijn opleiding slaap ik extra lang uit. En de afgelopen weken was ik helemaal niet productief. Ik probeer dus wel rust in te bouwen maar soms zijn het inderdaad intense weken! Tegelijkertijd leer je er ook zo veel van! Ik hoop voor jou dat de behandelingen bij de psychotherapeut jou dat gevoel ook geven. :)

Nora -

Ik ben nog aan het kijken, maar tipje tussendoor: Zo’n Arbre Magique moet je nooit direct in één keer uit het plastic halen! Dat is véél te heftig, haha! Je kunt beter de eerste week alleen de punt eruit halen, de week erop ongeveer de helft en dan pas het plastic er helemaal afwikkelen. Het ziet er gek uit, maar ruikt een heel stuk beter :-).

Haydée -

Zo mooi, die trouwschoenen van Ted Baker! Ik ben zelf ook een liefhebber van ‘bijzondere’ trouwschoenen. De traditionele trouwschoenen kunnen ook mooi zijn, maar een bijzondere trouwschoen heeft voor mij net dat tikkeltje meer. Zelf droeg ik glitter pumps van Jimmy Choo. Ze hadden een overgang van donkerblauw naar zilver. Helemaal niet traditioneel dus, maar het waren voor mij echt mijn droomschoenen. Het voordeel is dat je ze ook nog achteraf kunt dragen, zonder dat het overduidelijk is dat je je trouwschoenen draagt. Veel plezier nog met de trouwvoorbereidingen!

Martine -

Oehhh ja Jimmy Choo, ook heel erg mooi!

Floortje -

Wat een leuk rugzakje voor Gijs!
Van welk merk is deze? :-)

Martine -

Franck & Fischer :)

Floortje -

Thanks! :-)

levende autist -

Tijd voor jezelf is zo belangrijk. Wat een prachtige trouwschoenen!

Margot -

Zo leuk om te zien hoe enthousiast bent over de spullen voor je bruiloft! Lekker genieten van de voorbereidingen 😀

bertine -

leuke vlog! je trouwschoenen zijn echt geweldig<3

Esther -

Wat een gave trouwschoenen Martine! Die van mij (ik trouw komende zomer) zijn zeker ook niet traditioneel; gouden glitters van Jimmy Choo :-)

Nicole -

Wat een leuke vlog weer! Ik vind de trouwschoenen zo mooi! Ik heb ook wel echt bewondering voor Willemijn dat ze gewoon net na de bevalling alweer in de weer is voor een campagne.

Saar -

Ik weet nog hoe blij ik was toen ik eindelijk mijn
trouwschoenen en trouwaccessoires matchend bij mijn bruidsjurk had gevonden. Er viel echt een ‘last van mijn schouders”. 😉

Loes -

Wow wat een mooie schoenen zeg! Leuke vlog weer.

Kiss & Make-up -

Oh ja, zou ook wel liever eens wit en groen hebben in plaats van constant paars. En yep, je hebt paprika’s echt GERUINEERD voor mij, haha! Ieuwwwww… Oooooh, een Tarte pakketje, top, ben benieuwd hoe je alles gaat vinden.

Susan -

Ah zo’n leuke, gezellige vlog om te zien!

Kelly -

Aahh het geluk straalt eraf als het gaat om jullie huwelijk ! Zo mooi! Geniet van alle voorbereidingen!

Marije -

♡♡ je trouwschoenen! Geweldig. Je gaat er ook helemaal van stralen als je het over trouwen hebt.

Goed dat je een “baal” dagje in hebt gelast. Soms is dat gewoon goed om te doen.

Leuke vlog weer en echt knap hoe je alle ballen in de lucht houdt want je opleiding lijkt me echt pittig.

Patricia -

Tijd voor jezelf en even niets doen is moelijk maar zoooo belangrijk! Prachtige trouwschoenen 🎀 Zag ik nou een tattoo sleeve bij je? Die had je toch eerst niet? Ben wel benieuwd naar de betekenis en het verhaal erachter 😁 Fijne dag!

levende autist -

Ik zag het ook, maar volgens mij is dat een soort mouw die je om je arm kan doen.

Martine -

Haha nee dat is geen echte sleeve, die kregen we bij De Doos! 😀

Reageer ook