Trouwen in Las Vegas: voorbereidingen!

Al een paar weken ben ik bezig met wat voorbereidingen voor mijn bruiloft. En daar word ik zo enorm happy van! Ik vind het heerlijk om het internet af te struun’n op zoek naar afbeeldingen ter inspiratie. Ik ben er ondertussen wel uit wat ik mooi vind en hoe ik het wil.

Bron foto: Brandon Morgan via Unsplash

Het eerste wat ik kocht was een tiara. Ik ben verder nergens onzeker over, behalve een klein beetje over mijn haar. Dus daar zat ik op te broeden. Ik wil het liefst alles zelf doen, want ik ben nu eenmaal behoorlijk kritisch. Ik zie mezelf voor me met mooie slag in mijn haar en flink wat volume en ik weet ook hoe ik dat moet doen. En tel er nog eens bij op dat ik de kappers in Las Vegas niet ken en ik bang ben dat je dan eindigt met Roy Donders krullen en zo’n typisch ‘gekapt’ kapsel. Nope, ik ben een megagrote zeur. Het enige wat ik goed in de gaten moet houden is of mijn stijltang aangesloten kan worden qua voltage. Maar goed, daar kom ik wel uit. Eerst de tiara:

De tiara

Ik zocht en zocht op internet maar vond nergens bij trouwzaken iets wat ik mooi vond. Ik besloot eens bij Etsy te kijken en daar wat zoekwoorden in te typen zoals bridal, hair, rosegold, tiara, crown en weet ik het wat. Daardoor kwam ik uit bij de Etsyshop van Kathleen Barry. Zij maakt prachtige handgemaakte haaraccessoires voor speciale gelegenheden en ik werd er direct verliefd op. Dit was precies waar ik naar op zoek was. Speciaal, uniek, puur en prachtige kleuren. Ook vind ik het heel mooi dat een kant van de tiara groter is dan de andere kant. Dan heb je aan een kant zo’n wauw-effect. Ik heb wel getwijfeld, want ik vond het nogal aan de prijs. Maar aangezien ik al verliefd was geworden en me ook bedacht dat dit redelijk ‘fool-proof’ is wat betreft zelf mijn haar doen, leek het me het meer dan waard. Ik hoef alleen zelf wat slag te maken en mijn haar wat volume te geven, de tiara zelf is toch de echte eyecatcher.

Het kapsel

Qua haar wil ik thuis nog twee dingen proberen als ik de tiara binnen heb. Ik wil eerst de losse slag maken met veel volume. En ik wil ook het tweede kapsel proberen waarbij ik ook slag in mijn haar maak, maar het dan anders ga stylen. Dus de twee voorste plukken pak ik er dan uit, dan maak ik mijn haar groot door het gebruiken van zo’n bump it accessoire en dan steek ik de tiara daarin. Net zoals op de afbeelding. Het is even kijken wat me het beste lukt en wat het mooiste staat. Deze dames hebben volgens mij ook allemaal extensions is en veel langer haar, dus even zien hoe het bij mij uit pakt. Ik ben er sowieso uit dat ik het met de stijltang ga doen en niet met de krultang. Ik vind de losse slag die ik maak met mijn stijltang veel mooier en de krultang doet het al snel veel te strak. Ik vind de krullen van mijn krultang alleen mooi op dag 2. Oefenen, oefenen, oefenen. En daarnaast ga ik mijn haar natuurlijk ook nog even laten kleuren door Sue voor die tijd en advies inwinnen bij haar.

De schoenen

In de weekvlog van deze week heb je ze al kunnen zien: mijn trouwschoenen! Ik zocht bij merken die ik zelf leuk vind zoals Charlotte Olympia, Ted Baker, Kate Spade, Jimmy Choo, Mulberry, D&G. Maar ik vond designerschoenen al snel wel heel duur. Ted Baker zat nog in een wat respectabele prijscategorie. En toen zag ik deze schatjes. He-le-maal perfect. Ze zijn niet helemaal wit, maar eerder zacht wit/roze. De kleur wordt ook baby pink genoemd. Dat zachte wit/roze komt ook deels terug in mijn tiara. Ze zijn classy maar hebben net wel dat extraatje door de strikjes er op. Oh en die strikjes aan de achterkant: to-die-for. Ik kan niet wachten tot mijn Ted Baker Azeline’s en mijn tiara binnen komen.

De jurk

En dan natuurlijk dé jurk. Ik heb wat verzamelplaatjes bij elkaar gesprokkeld. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat het een kortere jurk wordt. Of nou ja, dat ik een kortere jurk wil. Het is in Las Vegas namelijk rond de 25/30 graden, dus ik zie het niet zitten om een lange jurk aan te trekken. Wat ik echter wel heel sexy vind en waar ik naar toe neig is een jurk die kort van voor is en lang van achter. Of een korte jurk waar een soort kleinere sluier/sleep om heen zit bij de taille die uitwaaiert naar achteren alsof je een verlengd peplum stuk hebt aan de zijkant en achterkant. Ik vind dat zo leuk en speels. En ik merk dat ik eigenlijk constant plaatjes op zoek met een strapless bovenkant. Dus blijkbaar wil ik dat graag haha! De leukste jurk van deze collage vind ik de jurk rechts met wilde tule aan de onderkant. Love it!

De twee jurken die het meest in de buurt komen van wat ik graag wil zijn deze twee. Deze vind ik heel erg mooi. De jurk links vind ik simpel maar wel net met dat beetje extra door die sluier vanaf de taille. Het lijkt me ook ideaal passen bij een appelfiguur. De jurk rechts…daar ben ik een beetje verliefd op geworden geloof ik. Ik vind het lijfje mooi en apart met die punt, de strik leuk en die zwevende jurk met tule er achter die nog steeds de benen laat zien. Wauw. Deze bruid draagt er een lange ketting bij, dat zou ik zelf niet doen. Ik vind het wat afleidend. Maar wauw, die jurk ziet er zo gaaf uit. Ik hou wel van aparte jurken met iets speciaals. Een mooi strak strapless lijfje en een wilde of romantische onderkant. Ik ben heel benieuwd wat het gaat worden en als ik het in Nederland niet ga vinden dan huur ik een jurk in Las Vegas die in de buurt komt van wat ik wil. Daar maak ik me niet zo’n zorgen over. Tot nu toe is alles wat ik mooi vond, gewoon vanzelf gegaan terwijl ik niet eens wist wat ik precies zocht. Ik vertrouw er op dat de jurk die bij mij hoort mij wel gaat weten te vinden!

Tattoo’s?

We komen aan het begin van onze vakantie langs de tattooshop van Kat von D. We moeten dit idee nog even laten bezinken, maar het leek ons wel heel gaaf om aan de kant waar we onze trouwringen gaan dragen zo’n soort tattoo te laten zetten als deze. Het is echt een mooie herinnering aan Las Vegas en onze bruiloft en hoe gaaf is het om dat in de shop van Kat von D te laten doen? In de kroontjes willen we dan een deel van het design van onze trouwringen er in laten verwerken: die lenen zich daar uitstekend voor. Ook vinden we dit beiden voor ons als individu een mooie tattoo, ook al zouden we door het een of ander later niet meer bij elkaar zijn. Een mooie herinnering aan een geweldige reis!

Verder hebben we de ringen al uitgekozen bij Tiffany & Co en hebben we onze Wedding Chapel al gereserveerd in Las Vegas. Dit houden we verder allemaal nog even voor onszelf. Natuurlijk ga ik jullie er over vertellen en krijgen jullie het te zien, maar waarschijnlijk pas na de bruiloft. Zo houden we sommige dingen nog een klein beetje geheim!

Als ik mijn tiara binnen heb en mijn make-up/haar geperfectioneerd, maak ik hier wat betreft een make-up tutorial natuurlijk voor deze keer een uitzondering op 2WMN en neem ik jullie mee in dat proces. Iehhh, I’m a bride to be!

35 reacties

Lablonde -

Ik heb een tip voor je waar ik mijn make up en bruidskapsel heb laten doen. Ik heb eerst een paar proefkapsels laten maken en op de dag zelf heb ik samen met mijn bruidsmeisje ons haar en make up laten doen. Mijn make up was all the way. Airbrushed, falshies etc. Het heeft de hele dag mooi gezeten en kwam ook erg mooi over op onze trouwfoto’s. Mijn man heeft het er nog steeds over hoe mooi mijn make up toen was. Bij deze de link:
http://www.blowdrybarlasvegas.com/

Mijnleveninbalans -

Wauw, trouwen in Vegas dat doet niet iedereen :) ik ben er vorig jaar geweest met vakantie en dan zie je ook zoveel bruidsparen! Al die voorbereidingen voor je bruiloft zijn zo leuk.. geniet ervan, voor je het weet is het voorbij!

Mariëtte -

Hey,

Ik ben vorig jaar april getrouwd en had precies dezelfde inspiratie plaatjes qua jurken. Uiteindelijk ben ik uitgekomen op een korte strapless jurk van kant met een losse tule rok. De rok was aan de achterkant lang en voor zag je mijn benen. Heel erg mooi en het leuke was dat ik s avonds de rok af kon doen en zo een mooie korte jurk had.

Mocht je foto’s willen zien, dan mail me maar!

Groetjes Mariëtte

P. -

Ik ben zo benieuwd hoe je eruit gaat zien wanneer alles compleet is! Vind het idee van een tiara echt leuk. Ik kijk uit naar de toekomstige video’s!

Linn -

De jurk met de stik is van cymbeline, super mooie jurken.

Haydée -

Wat fijn om al die voorbereidingen te zien! Ik vond dit persoonlijk ook een leuke fase in de huwelijksvoorbereidingen. Mijn tip voor de jurk: sta open om je te laten verrassen. Ikzelf had een heel specifiek model in mijn hoofd, en uiteindelijk is het iets anders geworden. Mijn bruidsconsulente had na een aantal jurken een ander type jurk gehaald (wel gebaseerd op wat ik mooi vond in mijn oorspronkelijk idee), en het plaatje klopte plots helemaal. Heel veel plezier met het passen van de jurken. Het is op zich al een ongelofelijke ervaring!

Esmee -

Wow! Wat is die tiara prachtig en waaaah tattoos door Kat von D, hoe gaaf! Ik ben onwijs benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien!

Amelie -

Mooie jurken, met name de wat simpelere. Vind je het niet jammer dat je familie en vrienden je dan niet zo zien? Als ik alleen met mijn vriend/man zou trouwen zonder iemand er bij, zou ik me minder druk maken om de jurk/kapsel etc. Wel als je in het groot trouwt zeg maar, maar goed dat is mijn mening!

Martine -

Misschien kun je deze vragen in plaats van mij aan jezelf stellen, blijkbaar raakt de manier waarop ik mijn bruiloft ga vieren iets in je: Zou jij het jammer vinden als je familie en vrienden je niet zo zouden zien? En waarom? En voor wie kleed jij je die dag? Voor jezelf of voor anderen? :)

Linda -

Jeetje wat een opmerking Martine, ze vraagt het gewoon. Dat mag toch. Het is puur interesse. Of is dat ineens niet meer leuk. Ze bedoeld er niets verkeerds mij als ik dat zo lees.
Jij voelt je duidelijk aangevallen. Zegt ook wat over jou gevoel.
Misschien ook goed om die vragen dan aan jezelf te stellen.

Ieder zijn eigen mening en keuze. Maar die mening mag je toch delen en er vragen over stellen.

Verder vind ik dat je mooie dingen hebt uitgezocht en wens ik je een mooie dag toe samen met de liefde van je leven.

Martine -

Dit komt niet op mij over als interesse, verre van gezien haar reactiehistorie. Dit is niet de eerste keer dat ze het vraagt namelijk en daarnaast is de vraag in mijn ogen vrij suggestief: er zit een oordeel in. En ik heb haar de eerste keer al een antwoord gegeven op dezelfde vraag. Waarom vraag je het dan nog een keer vraag ik mezelf dan af? Dat is de reden dat ik het terug geef. Maar goed, inderdaad: iedereen heeft zo zijn eigen visie er op en daar laten we het maar bij voordat het een nutteloze discussie gaat worden.

Vera -

Niks aantrekken van zulke reacties want die slaan totaal nergens op, hoewel dit natuurlijk makkelijker gezegd is dan gedaan. Ik kan me je reactie dan ook heel goed voorstellen. En Linda wat kun jij overdrijven zeg. Er is duidelijk een oordeel te lezen in die reactie, begrijp ook niet hoe je dat kan missen, Martine reageert er gewoon heel netjes op, dat mag toch.. Martine ik wens jullie alvast een hele mooie dag toe, je gaat een hele mooie bruid worden als ik het zo lees!

Diana -

Anastasi is inderdaad echt een aanrader! Gisteren daar mijn droomjurk samengesteld! En over 10 weekjes is ie al klaar :-) Succes verder met alle voorbereidingen, en geniet ervan!

Lisanne -

Hahaha supergaaf om te zien en lezen dat jou favoriete trouwjurk degene is waarin ik ben getrouwd in 2012 😀 Geniet van alle voorbereidingen :) X

Syl -

Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien dat jouw bruiloft gewoon helemaal gaat worden zoals jij het wilt (en zoals je lover wilt natuurlijk). Niet zoals men van je verwacht of eist.

Loes -

Vind het zo leuk om deze ontwikkelingen te lezen! Ik vind je schoenen zo mooi en die tiara: wauw! Ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. En of jullie de tattoo’s laten zetten natuurlijk! Het past er in ieder geval heel goed bij.

homeofdaisies -

Ahw zo leuk al die voorbereidingen voor jullie bruiloft! Vind het zo stoer dat jullie dat gewoon lekker met z’n tweetjes doen. Hopelijk wordt alles precies zoals jullie het hebben bedacht. Succes met alles nog xo Daisy

huisjeboompje.beesje -

KAT VON D! gaaaaaf!

Christien -

OMG die trouwjurk… Ik ben ook niet van die traditionele grote lange poefjurken, maar die ene die jij op t ook hebt is MOOI!
Ik vind het ook superdapper van je dat je alles zo zelf regelt.
Ik zat zelf ook wel een beetje aan zoiets te denken, gezien mijn familie en de familie van mijn vriend (nog) niet met elkaar overweg kunnen. En op zo’n dag wil je geen gezeur.
Echt, ik hoop dat je de mooiste dag van je leven gaat hebben daar :-*

Lindsey Beljaars -

Ah wat super leuk om te lezen dit! Ik ben heel erg benieuwd naar de tiara, hopelijk is hij precies zoals je heb wilt hebben als hij eenmaal binnen is!

Kiss & Make-up -

Oooooh, als ik dit zie zou ik zo terug opnieuw willen trouwen! Die tiara is zo mooi zeg! Had er zelf ook eentje, maar een hele subtiele.

Margot -

Wat leuk om zo een beetje mee te kunnen genieten! Ik ben heel benieuwd naar het totaalplaatje!

Nien -

Yeaaaahhhh! Ik vind het zo leuk om het allemaal onder elkaar te zien zo. Wordt zeker weten heel erg mooi en heel erg Tien. Ik kan het al helemaal voor me zien. Denk ook echt dat die kort van voor / lang van achteren jurk je heel goed zal staan, schat. Het lijkt me alles bij elkaar een mooie mix van jaren 60 vintage romantisch en een vleugje Vegas Rock ‘n Roll. Wiehhhh! <3

Ilona Wielinga -

Echt supergaaf allemaal! Kat von D is zooo tof, het zou inderdaad echt geweldig zijn om met een tattoo van haar thuis te komen. Moet je denk ik alleen wel op tijd een afspraak maken.
De schoenen zijn ook echt te schattig gewoon!

Kelly -

Superleuk om zo met de voorbereidingen bezig te zijn! Heb nog een jurken-tip voor je: http://www.anastasi.nl/ Zij ontwerpt en maakt jouw droomjurk helemaal naar jouw eigen wensen! Binnen een paar weken kan ze ‘m al af hebben en ook voor een betaalbare prijs! Heb zelf ook mijn bruidsjurk bij haar laten maken en het was een echte Kelly-jurk geworden, helemaal zoals ik in mijn hoofd had, maar nergens zo had kunnen kopen!

MARIJKE -

Wat spannend zeg om dit soort dingen allemaal uit te zoeken. Je haar wordt vast prachtig met de tiara erin. En oooo je schoenen. Schitterend!

Ilse -

Leuk om te zien Martine! Prachtige items allemaal! Mijn vriendinnetje is getrouwd in dezelfde jurk waar jij verliefd op bent geworden! Volgens mij te koop bij Assepoester in Arnhem! Zij droeg er wel een lange ketting bij! Stond toch ook wel erg mooi! Overdag hakken en ‘s avonds sneakers erbij! Vet cool! Succes met voorbereiden!

Kelly -

Wauw wat gaaf en spannend! Het tattoo idee vind ik echt heel gaaf uit zien! En die jurken zouden perfect bij je passen denk ik, en dan komen je schoenen ook tot z’n recht. Ben benieuwd hoe je er straks uit zult zien!

Eveline Fleur -

Wow wat een leuke tiara en mooie jurken! Ik zit zelf ook nog in de uitzoekfase, super leuk natuurlijk! Ik twijfel nog wat ik wil, maar ik hou sowieso van een romantische outfit, zoals krullen en bloemen in mijn haren. <3

Britt -

Ooh, ik kan niet wachten tot het eindresultaat. Ik weet zeker dat je er (zoals altijd) als een plaatje uit gaat zien!

xAmberc -

Voordat je in Amerika voor de grootste deel je outfit heb gedaan en je je haar wilt doen maar je apparaat wordt niet warm. Check even het voltage in Amerika, Las Vegas, en check de voltages die op je stijltang staan. Zo kom je er achter of je stijltang zal werken daar. Mijn moeder heeft standaard 1 krultang die ze mee neemt naar het buitenland

Liset -

Wat leuk om jouw ideeën qua styling van de bruiloft te zien! Ik vind het idee voor je haar en de tiara echt prachtig. En ook je schoentjes van Ted Bakers zijn heel erg mooi. Ik kijk uit naar je komende artikelen hierover.

Romy -

Wat zijn die tiara’s mooi! Ik vind dat ook echt wel wat hebben op een bruiloft. Ook de jurken en kapsels zien er prachtig uit. Wat blijft een bruiloft toch bijzonder en zeker in Las Vegas!

Femke -

Oehhhhh wat leuk en spannend allemaal! Ik twijfel nog of ik iets van een tiara wil, ik ga eens even in die shop rondsnuffelen die jij zegt :-)!

marije -

Wat zal jij een plezier nu al hebben door de voorbereidingen. Ik vind de tiara echt geweldig. Erg benieuwd hoe die staat. En ik denk dat zo’n trouwjurk helemaal bij jou past. Vind het zelfs een beetje rock achtig

Reageer ook