2Test: iPhone 7

Ik moest officieel nog een half jaar met mijn iPhone 6 plus bijbehorend abonnement, maar aangezien mijn telefoon het begaf door een aantal harde klappen besloten Willemijn en ik een zakelijk abonnement af te sluiten met daarbij een iPhone 7. We hebben ‘m nu al een paar maanden in gebruik. Wat vind ik er van?

Toen ik de iPhone 7 in handen had, was ik er natuurlijk enorm blij mee. Nogal logisch als je al een halfjaar naar een kaduuk scherm zit te staren. En ein-de-lijk had ik dan de Rose Gold versie in handen. Willemijn nam de kleur Gold. Past helemaal bij ons!

Maar om nu te zeggen dat naast een andere kleur ik nu een totaal nieuw toestel in handen had? Mwah, qua uiterlijk leek het daar nu niet echt op. Ik zag niet echt een verschil met de iPhone 6. Het enige wat me opviel was dat de camera er anders uit zag. En er werd ook gezegd dat deze camera, zowel de achterste lens als de frontcamera, beter zouden zijn dan die van de iPhone 6. Dat is als blogger zeker een must.

Zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus hebben een twaalf megapixel-camera met optische beeldstabilisatie. Door het grotere diafragma vangt de camera meer licht op, en dat zorgt voor mooiere foto’s. Dat verschil merk ik inderdaad met de iPhone 6. De foto’s zijn een stuk scherper, lichter en de kleuren spreken meer. De iPhone 7 Plus schijnt nog net wat mooiere foto’s te maken en heeft ook een betere zoomkwaliteit, maar wij vinden persoonlijk de iPhone 7 fijner omdat deze iets kleiner is.

Wat ook opvalt aan de iPhone 7 is de vernieuwde homeknop. Dit is nu een platte sensor. Het ziet er hetzelfde uit als de iPhone 6 maar is wel anders. Dit komt door de Taptic Engine, een uitvinding van Apple die met subtiele trillingen jou het gevoel geeft dat je een knop indrukt. Maar ik snap daar zelf niet helemaal het nut van. Is dat echt een verbetering op de iPhone 6 en waarom dan? Je kunt in ieder geval drie standen kiezen, van een licht tot zwaarder gevoel als je de homeknop indrukt.

Wat daarnaast ook belangrijk is, is de batterij. Die moet natuurlijk wel even een tijdje mee gaan. Nu is het vaak zo als je smartphone net nieuw is dat de batterij het ook beter doet. Er was in het verleden vaker commentaar over de duur van de iPhone batterij. Bij de iPhone 7 is Apple overgestapt op de A10 Fusion-chip die hoort te zorgen voor goede prestaties en dat de accu langer mee gaat.

Het schijnt dat de iPhone 7 het twee uur langer uit houdt dan de iPhone 6. Dat heb ik niet kunnen testen, maar het klopt inderdaad dat de iPhone 7 wel iets langer mee gaat. Maar om nu te zeggen dat het een heel groot verschil is? Mja… dat vind ik niet. Wat ik vooral merk is als ik de iPhone 7 in de energiebesparingsstand zet vanaf 30% batterij, dat de batterij inderdaad langer mee gaat dan de iPhone 6.

Wat ik wel een verschil vind, is dat de iPhone 7 wel veel sneller op lijkt te laden dan mijn vorige iPhone. Ik hoef ‘m soms maar een half uurtje aan de lader te doen en hij zit alweer op 100%.

En de iPhone 7 lijkt ook wel iets sneller te zijn. Nummertje 7 reageert snel en kan snel schakelen. Het komt wel eens voor dat de iPhone 7 wel heel gevoelig is, want ik heb met enige regelmaat “Siri” aan de lijn.

En…de iPhone 7 is waterdicht. Ook dat heb ik niet getest, want a) ik ben al een erge kluns van nature dus waarom de kat op het spek binden en b) ik neem mijn iPhone nooit mee de badkamer in.

De iPhone schijnt waterdicht te zijn tot 1 meter diepte voor maximaal 30 minuten. Dus het is wel een fijn idee dat de iPhone 7 -als het goed is!- een duik in bad overleeft.

Daarvoor heeft Apple alleen wel de koptelefoonaansluiting moeten vervangen. Het is nu hetzelfde stekkertje als je oplader en je sluit de koptelefoon ook aan via dezelfde ingang als waarmee je de iPhone moet opladen. Dat is even wennen, maar werkt prima. Ik vind het wel fijn dat ze hebben gedacht aan mensen die liever hun eigen koptelefoon gebruiken en daarom zit er ook een extra stekkertje bij die op iedere koptelefoon past en compatibel is met de iPhone 7.

Let op: de volgende alinea’s betreffen een samenwerking plus leuke winactie met Smartphonehoesjes.nl: We mochten daarnaast van Smartphonehoesjes.nl een leuk hoesje uit zoeken. Ze hebben in deze webshop ontzettend veel leuke hoesjes en we kregen van jullie al een aantal vragen waar onze hoesjes vandaan kwamen. De keuze is reuze, we konden bijna niet kiezen.

Ik koos uiteindelijk voor dit leuke hoesje met veren er op en ook nog een speciaal hoesje voor de kluns in mij: een transparant hoesje met een screenprotector. Ik ben heel blij dat ik nu mijn telefoon in ieder geval goed beschermd heb. Willemijn koos voor dit leuke hoesje met palmbomen er op en daarnaast net als ik ook nog voor een praktisch hoesje helemaal in haar stijl: bruin leder. We zijn ontzettend blij met de hoesjes en deze leuke samenwerking. Mocht je zelf een hoesje willen maken, kan dat ook!

En we kregen ook nog eens ieder een toffe Fab Powerbank opgestuurd. Altijd handig om je telefoon onderweg op te laden! En nog leuker: we mogen in totaal 5 van deze Fab Powerbanks met spiegeltje -ideaal voor onderweg- weggeven aan jullie. We zullen er 1 weggeven via 2WMN en ieder twee weggeven via onze Instagramkanalen @martiniii10 en @willemijnvl.

Wat moet je daarvoor doen? Wil je via 2WMN mee doen, laat dan een reactie achter met een leuk verhaal over je smartphone en vul je goede e-mailadres in bij de gegevens in de reactiebalk zodat we contact met je op kunnen nemen. Dit betreft alléén de mensen die geen social media hebben om hen ook een eerlijke kans te geven.

Heb je wel social media? Volg ons en @smartphonehoesjesnl op Instagram en laat achter wanneer jij een keer in de stress zat omdat je telefoon uit was gevallen of een ander leuk verhaal over je smartphone.

We willen hierbij Smartphonehoesjes.nl bedanken voor de leuke samenwerking en winactie en we wachten op jullie leuke verhalen!

Wat betreft de conclusie over de iPhone 7: heb je deze nodig? Als je een iPhone 6 hebt en baalt van de camerakwaliteit, dan is de iPhone 7 wel een goede investering. Maar dan zou ik denk ik voor de iPhone 7 Plus gaan. Maar maakt het nu echt zo veel uit verder? Nou…mwah, er zijn wel wat kleinere verbeteringen maar niet dat je zegt van: ‘Gooi je iPhone 6 kapot!’ Wat betreft het verschil tussen een iPhone 5 en iPhone 7 is die natuurlijk wel veel groter en ga je er zeker op vooruit. Desalniettemin zijn wij natuurlijk heel blij met onze iPhone 7, vooral met de kleur en de verbeterde camera haha!

30 reacties

Marina -

Het is echt een toffe telefoon!

Eveline Fleur -

Wow super fijn. Ik heb toevallig mijn telefoon afgelopen week laten vallen (IPhone 6 Plus) en nu zitten er barsten in.. :( Zo balen! Als de nieuwe iPhone uitkomt ga ik hem zeker halen. Nog even geduld haha. <3

Nicole -

Fijn dat de camera beter is geworden. Wel jammer dat het verschil niet al te groot is. Ik twijfel al een tijdje of ik hem wil kopen (ik heb nu een samsung), maar ik vind het zonde om extra geld te besteden aan de 7 terwijl de 6 er zoveel op lijkt. Aan de andere kant wil ik ook niet een verouderd toestel kopen. Zo lastig allemaal! Qua design vind ik hem wel heel erg mooi!

Anouk Smit -

Jullie hoesjes zijn echt te gek! Ik vind ze zo goed gematched met de kleur van de telefoon!

2 jaar geleden had ik nog een iPhone 4, hij was na een jaar al he-le-maal gebarsten, maar goed hij deed het nog en moest er nog een jaar mee en als student zijnde had ik natuurlijk geen geld om deze te repareren. Toen we met een bedrijfsuitje naar de Toppers gingen, was inmiddels mijn frontcamera ook al gebroken en moesten ik en mijn beste vriendin het doen met prachtige selfies met de camera van de voorkant, je begrijpt, de foto’s zijn, ook na een wijntje teveel, dramatisch geworden. Op weg naar huis viel de telefoon nogmaals keihard op de stenen en deed de aan-uit knop het ook al niet meer, het was echt een drama, gelukkig lagen we er slap van het lachen om, (lees wijntje teveel). De volgende dag kwam gelukkig, veel eerder dan verwacht, mijn gloednieuwe iPhone 6 binnen, zonder stem, van het zingen, ging ik naar de winkel om mijn simkaart te laten knippen en proberen om mijn iPhone 4 in te leveren tegen een vergoeding, heel apart dat ze dat niet meer wilden doen haha!

marleen -

Oh god ja, een verhaal over een lege accu heb ik ook een keer gehad. Janken geblazen! Ik werkte destijds in Amsterdam terwijl ik in Leiden woon. In de nachttrein terug naar huis spendeerde ik mijn laatste procenten op mijn telefoon en eenmaal in Leiden aangekomen kwam ik tot het besef dat ik mijn sleutels op mijn werk had laten liggen. Het was half 3 ‘s nachts! Gelukkig was ik niet de enige op het station dus ik sprak een meisje aan of ik haar telefoon mocht lenen. Hopend dat mijn ouders zouden opnemen. In paniek was ik dan ook toen ik eerst werd weggedrukt, want logisch als een ‘onbekend’ nummer je midden in de nacht belt. Gelukkig de tweede keer nam mijn moeder wel op en kwam ze mij zowaar ophalen van het station. Sindsdien (en sinds ik een keer mezelf heb buitengesloten) ben ik altijd echt énorm paranoïde met mijn sleutelbos en check ik dagelijks minstens 1000x waar mijn sleutels zijn. Misschien is dat bijna wel erger dan een lege telefoon… 😉

Anne -

Leuk artikel, ik twijfel al maanden of ik de iPhone 7 wil aanschaffen, maar heb toch besloten te wachten op de 7S/8..

Ik had voor het laatst echt stress met een bijna lege iPhone met oud&nieuw. Had de hele nacht gewerkt in de kroeg en had best wel wat gedronken. Dus netjes m’n auto laten staan en een taxi naar huis genomen. Thuis aangekomen bedacht ik mij dat m’n sleutels nog in m’n tas zaten, die in de auto lag. Stond ik daar, in de kou, om 06.00 uur sochtends zonder sleutels en nog maar 1% op m’n iPhone. Kon wel huilen van ellende haha.
Toen m’n broer gebeld of hij nog wakker was en een sleutel kon komen brengen en net nadat ik dat gevraagd had en nog voor hij antwoord kon geven viel dat stomme ding uit. Gelukkig kwam hij na 10 minuten de sleutel langsbrengen en kon ik lekker m’n bedje in.

Mariska -

Wat leuk zo’n artikel! Zelf ben ik blij met m’n Samsung Galaxy S7 Edge :) en die oplader (die zwarte met spiegel) heb ik ook. Die is zo leuk!

chantal -

Ik heb al vaker hoesjes bij die site gekocht, ze hebben zo veel keus, ook voor mijn telefoon. Ik heb een LG en daar zijn lang niet altijd leuke hoesjes voor. Ik ben erg blij met mijn cover, die heeft al heel vaak het leven van mijn telefoon gered. Voornamelijk als ik mijn ovkaart wil pakken en mijn telefoon dan laat vallen. Het hoesje is nu wel eem beetje op sterven na de dood, dus tijd voor een nieuwe.
Ik zou wel een iPhone willen vanwege de camera. Mijn mobiel maakt nogal crappy foto’s. Zo jammer dat apple (en samsung ook) zo ontzettend duur is

Sanne -

Gisteren toen ik een nieuwe foon ging halen (iPhone 5s) toen was ik even niet bereikbaar op weg naar huis omdat nog niet alles ingesteld stond dus ik scheet hem echt…ik denk als er nu iets gebeurt kan ik helemaal niemand bellen of appen!(lees; Mn auto is een oud beestje en houd er af en toe ineens mee op of hij wil niet starten) dus spannend ritje terug naar huis,wat eigenlijk helemaal nergens op slaat aangezien ze vroeger ook geen telefoons hadden anyway het is allemaal goed gekomen!!

Talitha Kruitbosch -

Toevallig! Ik heb net vorige week een Rosé Iphone 7 besteld én een hoesje van smartphonehoesjes.nl het hoesje heb ik al binnen en is super mooi! Heb er ook een glas screenprotector bij besteld zodat als ik straks mijn telefoon binnen krijg hij direct goed beschermd kan worden, ook wel fijn voor zo’n kluns als ik :p De winactie sla ik over maar wel ‘n leuk ding!

Esra -

4 jaar geleden was ik op vakantie en gingen we naar een safaripark. Toen we gingen lunchen had ik mijn mobiel even in de tas van het drinken en de broodjes gedaan. Vervolgens had ik een slokje uit een flesje water genomen en het flesje terug in de tas gedaan, wat ik niet doorhad was dat de dop niet helemaal goed op het flesje zat….. toen we weer terug naar de auto liepen wilde ik mijn mobiel pakken om een foto te maken en voelde ik opeens nattigheid en bleek er een laagje water in de tas te staan waardoor mijn mobiel nat was geworden. Ik heb toen meteen mijn mobiel uitgezet, uit elkaar gehaald en zo goed mogelijk droog proberen te maken met papieren zakdoekjes die we bij ons hadden. Omdat we op vakantie waren hadden we geen rijst in huis, ik heb de mobiel vervolgens ruim een dag in de zon gelegd in de hoop dat hij het weer ging doen. Gelukkig deed hij het vervolgens weer. Dezelfde mobiel is een tijdje later weer nat geworden, maar bleef het gelukkig doen. (dat was dus blijkbaar een hele sterke mobiel)
2 of 3 jaar geleden heb ik mijn mobiel per ongeluk een keer in de bus achter gelaten. Ik was van school naar het station met de bus gegaan en bij de trein aangekomen bleek dat ik mijn mobiel niet meer had. Ik dacht dat ik hem op school bij de kapstok had laten liggen dus ben terug gelopen naar school, maar daar bleek hij niet meer te liggen. Er was nog een klasgenoot van mij op school en met haar mobiel heb ik een keer naar mijn eigen mobiel gebeld, geen antwoord. Vervolgens weer naar het station gelopen en gewacht tot de bus weer kwam om te kijken of hij misschien nog in de bus lag, daar zag ik hem niet liggen. Vervolgens toch maar naar huis gegaan en bij thuiskomst heeft mijn vader nog een keer naar mijn mobiel gebeld, toen werd hij gelukkig wel opgenomen. Uiteindelijk heb ik hem die avond kunnen ophalen bij de eerlijker vinder.
Halverwege vorig jaar kwam ik erachter dat mijn mobiel heel slecht oplaadde. Ook kon ik mijn mobiel alleen opladen met de oplader die bij mijn mobiel zat. Voor die tijd laadde ik hem ook wel eens op met een oude oplader die een langer snoer had. Eind vorig jaar pakte hij ook mijn powerbank niet meer. Heel af en toe laadde hij wel op met de powerbank maar dan moest ik het snoer op een bepaalde manier vast houden. Op school lag mijn mobiel bijna de complete dag aan de lader om genoeg procenten te hebben om de reis naar huis te kunnen overbruggen. (ben van deur tot deur anderhalf tot twee uur onderweg ) Het leek wel of mijn mobiel doorhad dat de kerstvakantie was begonnen want vanaf dat moment laadde hij echt niet meer op. Als ik hem een hele nacht aan de lader had gelegd was er de volgende ochtend nog geen 20 procent bij. Ik wilde het kopen van een nieuwe mobiel uitstellen tot mijn verjaardag (18 januari) zodat ik wat meer geld te besteden had voor de mobiel (ben een arme student XD) Heb toen toch maar de knoop doorgehakt en in de vakantie een nieuwe mobiel gekocht. vervolgens heb ik er ook meteen een hoesje bij gekocht want ik ben iemand die mijn mobiel ook nogal vaak laat vallen.
Ondanks dat ik een nieuwe mobiel heb, kan ik de powerbank goed gebruiken want ik gebruik mijn mobiel intensief tijdens mijn treinreizen. Het spiegeltje op de powerbank is ook heel handig zodat ik mijn make-up in de trein nog kan doen voor als ik mij weer eens verslaap zoals 2 weken geleden en binnen 5 minuten op de fiets moet zitten om de trein nog te kunnen halen.

Annemijn vG -

Ik heb dit verhaal denk ik al 100en keren verteld aan iedereen die het maar wilt horen, maar ik ben een keer in de verkeerde trein gestapt, in slaap gevallen, en ik werd wakker in Leeuwarden, terwijl ik naar Veenendaal, in Utrecht moest! Het was al laat, mijn telefoon was leeg en ik kon niemand laten weten waar the heck ik was (omdat ik het zelf ook even niet wist) en heb toen heel awkward aan iemand op het station moeten vragen of ik even mocht bellen -.- Het was al een uur of 10, dus ik moest nog opschieten ook om weer van Leeuwarden naar Utrecht te gaan om de laatste trein te halen die uberhaupt weer vanaf Utrecht naar Veenendaal ging! Het was echt een super idiote actie, maar achteraf moet ik er nog steeds heel erg om lachen, en zou een powerbank opzich wel een handig dingetje zijn geweest om toen te hebben! 😂

Janneke -

Super leuk! Ik zou wel zo’n powerbank willen hebben, want ik ga vaak naar festivals. Binnenkort komt Paaspop er weer aan! :)

Tja, ik heb geen super spannende verhalen over mijn telefoon. Ik ben nu met m’n derde smartphone bezig. Op de een of andere manier gaan ze na 2 jaar altijd stuk. Mijn eerste smartphone was een Samsung galaxy ace, maar die kon niet meer aan. Bleef op zwart scherm staan en ging alleen maar trillen. Heel vreemd, iedereen lachten erom. Maar zo grappig vond ik het niet. Sinds november heb ik een sony experia, dus ik kan nog een tijdje vooruit!

Daphne -

Ik heb in het verleden een best negatieve ervaring met Apple gehad, en toch zweer ik erbij! Ik had een Iphone 5 waarbij de accu leeg liep, de sluimerknop niet meer werkte en al snel de camera ook kapot ging. Omdat ik hem een keer had laten vallen en er een deukje in de aluminiumrand zat, had ik geen recht meer op enkele garantie. Dit ondanks het feit dat Apple zelf aangaf dat de telefoons met een bepaald serienummer, waar de mijne onder viel, een technische fout hadden wat al deze problemen veroorzaakte..
Ik heb toen uiteindelijk zelf de dingen laten repareren (250 euro verder) en na een tijdje liet ik hem weer vallen en was de camera weer stuk. Toen koos ik ervoor om een refurbished Iphone 5S te kopen. Grootste fout van mn leven, ik heb die telefoon 4 keer terug moeten sturen omdat er elke keer weer iets mis was. Uiteindelijk heb ik met heel veel gezeur mijn geld teruggekregen (en ontiegelijk veel heen en weer gemail en gebel omdat ze het niet terug wilde storten).
Toen ben ik voor een nieuwe Iphone 6S gegaan. Ik heb deze nu 8 maanden en ben er enorm blij mee. Ik ben veel voorzichter ermee, heb een glazen screenprotector zowel voor als achter en nog een extra hoesje om hem mooi te houden (bij mijn Iphone 5 zaten er allemaal putjes in het aluminium omdat er vuil tussen het hoesje en de telefoon was gekomen). Ook bij deze telefoon heb ik al een reparatie gehad, maar die viel wel onder de garantie en was ook een technische fout.
Al met al ben ik dus nog steeds heel tevreden met Apple eigenlijk. De telefoons werken goed en onderdelen zijn voor een normale prijs goed te repareren! TOP!

Daphne -

Bij de reparatie van mijn Iphone 6S was de reparatie allemaal echt top! Nadat ik via de chat contact had gehad, werd ik nog gebeld om te kijken of bepaalde instellingen werkte voor het probleem. Daarna kreeg ik een pakket toegestuurd waar mijn telefoon in moest en moest ik een bepaald nummer bellen om te regelen dat hij werd opgehaald. Mijn telefoon werd toen binnen een kwartier opgehaald door iemand van een bezorging bedrijf en ik had mijn telefoon binnen een week weer terug! De service kan dus echt top zijn :)

Manon -

Die graag mee aan de winactie! Waarom???

Omdat ik honderden euro’s uit kan geven aan tassen, make-up en onnodige kaarsen in huis!
Maar een powerbank vind ik dan ineens zo duur 😅😅! Herkenbaar??

Liefs Manon

Nora -

Oooh, de hoesjes <3. Ik heb zelf alweer drie jaar een telefoon van 180 euro en zou de aanschaf van een iPhone voor mijzelf nooit goed kunnen praten (meer dan appen, muziek luisteren en foto's maken doe ik met mijn telefoon niet), maar elke keer als ik mooie accessoires om een iPhone zie word ik wel een beetje jaloers!

Martina -

Een super batterij zou voor mij pas een vooruitgang zijn voor Apple, echt wel iets om punten mee te halen! Ik ben desondanks wel geïnteresseerd in de 7, Apple fan hier!

Nathalie -

Ik ben overgestapt van een iPhone 5 naar een 7…. Dan merk je vooral het verschil! Zoveel sneller, beter en fijner. In het begin moest ik wel wennen aan de grootte van de telefoon. Met één hand lekker snel typen ging niet zomaar meer. En nu, is mijn duim stiekem gegroeid? Ik weet het niet, maar het gaat een stuk soepeler. En de batterij, wat een genot. Ik heb geen spannende telefoon-verhalen, ben altijd erg zuinig op een nieuwe telefoon geweest. Mijn broer heeft zijn telefoon (toen nog een van de eerste met kleurenscherm en camera) eens laten zwemmen in de wasmachine. Hij deed het nog wel, maar mensen waren niet meer dan een soort ‘vlek’ of schim op een foto. En jaren later heeft hij een bijna nieuwe iPhone ‘vergeten’ in de taxi in China. Toen kon hij ook een nieuwe aanschaffen :(

Kiss & Make-up -

Bedankt voor de gedetailleerde review! Zelf heb ik een iPhone SE en ik hoop dat ik daar nog lang happy mee mag zijn!

Marjan -

Wanneer jullie een review schrijven over een telefoon is het van toegevoegde waarde om van meerdere kanten foto’s te maken. Je schreef iets over een vernieuwde home-knop, maar die is nergens te vinden op de foto’s van de achterkant. Wat je schrijft is wel erg volledig.

IM -

Mee eens. Wat leuk om voor de verandering iets over telefoons te lezen! Vergeleken met jullie andere reviews (over make-up, inrichten, shoplogs), mis ik het vooronderzoek bij dit artikel wel. Daarnaast mis ik de ‘harde feiten': hoe lang duurt het opladen dan precies, hoeveel sneller is hij dan vroeger? De ratio achter de nieuwe home-knop is online wel te vinden.

Leuk om te lezen dat jullie blij zijn met de telefoons, maar -ik zal het eerlijk zeggen- het reviewniveau is naar mijn idee echt lager dan anders.

Martine -

Het is een gebruikerservaring wat je hier leest. Ik ben geen diehard iPhone kenner die alles van binnen naar buiten weet. Ik ben verre van een techneut en daar ligt mijn interesse ook niet: ik zou daarom ook mezelf nooit van dit soort vragen stellen zoals jij ze hier noemt. Blijkbaar ligt jouw interesse hier wel en dat is helemaal prima maar dan ben je bij mij niet aan het goede adres haha. Een review is dus geen goed of fout, of hoe jij het zegt van hoog of laag niveau: het is slechts mijn gebruikerservaring. Als je echt zo’n volledige, technische review wilt, kun je beter naar een video kijken zoals van TechCrunch: https://www.youtube.com/watch?v=h5Jni-vy_5M

lotte -

Als het over telefoons gaat ben ik nogal een kluns 😉
Ik reed een keertje naar school en werd gebeld en op één of andere manier heeft samsung nog niet uitgevonden dat je ook op kan nemen met je oortjes. Bellen kan uiteraard wel maar je moet eerst je mobiel uit je zak halen en opnemen. Zo gezegd zo gedaan, maar deze kluns liet der telefoon vallen en of dat niet erg genoeg was reed ik op een drukke weg met allemaal auto’s en vrachtwagens. Nou ik heb mijn hart vastgehouden :) Ongeveer iedereen reed er overheen dus daar was natuurlijk niet zoveel meer van over! Het heeft wel gezorgd voor twee dingen.
1. een lege bankrekening 😉
2. ik stop nu voortaan altijd voordat ik opneem.
X lotte

Ileen -

Wat een leuke blog! Ik heb zelf sinds kort een iPhone 7 en ik ben er super blij mee, ik had namelijk nog dr 5 dus dit is echt een hele verbetering. Ik zou eigenlijk de iPhone 6 krijgen maar de kleur die ik wilde hadden ze niet meer, dus toen kreeg ik een iPhone 7, super leuk natuurlijk! En hahaha dat met Siri herken ik, zit je lekker een filmpje te kijken komt Siri en ineens tussen door 😂
Fijne zaterdag !

Susan -

Ik heb nu een iPhone 6s en als deze overleden is zal ik zeker een iPhone 7 (of een van de opvolgers kopen). Ik blijf een iPhone fan!

Pip -

Een waterdichte iPhone! Nou dat was mijn iPhone5S in ieder geval niet. Tegen beter weten in nam ik die mee in de badkamer voor een rond beautyblogs in een superrelaxed schuimbad. heerlijk! Ik had me net in het heerlijke warme water laten zakken en genoot van het zachte geknisper van een dikke laag schuim, toen mijn iPhone zó uit mijn handen het bad ingleed. Ik probeerde hem op te vangen, maar had geen idee waar hij was gebleven onder al dat schuim! Op de tast voelde ik de bodem af en voor mijn gevoel haalde ik hem binnen 5 secondes weer boven water. Hij leek het nog te doen! Snel uitschakelen, afdrogen en in een kom rijst gelegd. Eén dag, twee dagen, op de derde dag kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. Ik schakelde hem in en….ja! Gelukt, hij werkte!
Na een dag kreeg ik een melding van een mislukte oproep. En nog een. En nog een. En nog een. En soms ook van een gemiste oproep van personen die ik eeuwen niet had gesproken. Het wekte mijn verbazing, maar ik besteedde er niet teveel aandacht aan. Tot ik op mijn telefoon het nummer zag verschijnen van een oude leidinggevende. Wel vijf keer. Nieuwsgierig belde ik haar op. Waarom ze belde? Omdat ik háár een paar keer had gebeld. Nu we elkaar aan de lijn hadden, bleek geen van ons op zoek te zijn naar de ander. Awkward!
Ik bleef meldingen van mislukte en gemiste oproepen binnenkrijgen. Ik vermoedde inmiddels wel dat mijn telefoon toch enige waterschade had opgelopen, maar toen ik in de keuken een gesprek met een vriendin voerde, hoorde ik vanuit mijn telefoon: “bel Sanne”. Siri! Kennelijk was Siri door zijn bad zo dankbaar dat hij heel hard ging werken en spontaan, zonder opdracht, namen uit gesprekken die in mijn contacten staan opving en de telefoon aanstuurde om te gaan bellen. Maar ook omgevingsgeluiden vormde hij om tot namen. Waardoor ik – nou ja, mijn iPhone – met mensen heb gebeld die ik al jaren niet meer gesproken heb en ook helemaal niet wíl spreken. Voordat het echt genant zou gaan worden, heb ik toch maar mijn telefoon ingeruild voor een nieuwe. Nog steeds geen waterdichte overigens (ik heb mijn lesje wel geleerd; niet meer in de badkamer met die telefoon). Maar wel met een saai zwart hoesje…

Willemijn -

Wat een verhaal joh, hahaha! Super awkard lijkt me :O Hahaha!

Sabina -

Fijn dat je een telefoon reviewt :)
Ik ben ook best wel een kluns wat mijn telefoon betreft. Ik had een gloednieuwe htc one mini 2 letterlijk 10 dagen(!) En ik liet hem bij mij voor de deur op de grond vallen onderweg naar school .. het scherm was compleet gebarsten (huil huil) en ik had nog wel zo’n klaphoesje er om heen ! Nou was ik wel verzekerd .. maar ik moest wel dag zeggen voor 2 lange weken :(
Een goed telefoonhoesje is voor mij echt een must en aangezien ik nog steeds een htc heb zijn die helaas moeilijk te vinden voor een leuke prijs :/

Tessa -

Wow, lezen jullie mijn gedachten ofzo? Ik ga er vandaag een kopen! Goede timing!

Reageer ook