Zwangerschapsdagboek: UITGEREKEND & EXTRA CONTROLE

Afgelopen zaterdag was ik uitgerekend van baby 2. Het wachten begint nu aardig lang te duren en ik hield het niet meer… Ik moest wat doen! Dus sloeg ik aan het vloggen. Martine kwam gezellig langs, Djurre, Jelle en ik gingen de stad in en ik moest voor een extra controle naar de verloskundige. Kijk gezellig mee naar mijn laatste dagen als hoogzwangere moeder Gans!

https://youtu.be/gG0skyv9iPE

33 reacties

Marloes -

Super leuk en bijzonder willemijn hoe je oms mee neemt in je leven. Gefeliciteerd met je 2e wonder! (Zo herkenbaar je laatste loodjes…nu erg benieuwd hoe je het met 2 onder de 2 gaat ervaren want dat heb ik zelf ook mogen ervaren) ik wens jullie een goede kraamtijd toe….liefs

Marloes -

Super leuk en bijzonder willemijn hoe je oms mee neemt in je leven. Gefeliciteerd met je 2e wonder! (Zo herkenbaar je laatste loodjes…nu erg benieuwd hoe je het met 2 onder de 2 gaat ervaren want dat heb ik zelf ook mogen ervaren) ik wens jullie een goede kraamtijd toe….liefs

Martine -

Hoi Elza, ik merk aan je reacties en je reactiehistorie dat er iets is wat je raakt en dat je een punt wilt maken. Dit is alleen niet de plek, want zoals je ziet snapt niemand precies jouw emoties. Dus dat is zonde van je kostbare tijd. Wellicht kun je dit beter kwijt op een ander forum met mensen die jouw punt wel snappen en er achter staan?

Pauline -

Disgusting

Merel -

? x 1000

Christien -

Gefeliciteerd met Gijs!!! Wat n krummeltje… Echt supercute! Hoop dat je snel herstelt en dat Gijs een gezonde baby blijft^^

Veronica -

Gefeliciteerd met de geboorte van Gijs! Wat en schatje is het en wat een mooie naam! Heel veel geluk met jullie gezinnetje.

Joyce -

Proficiat met kleine Gijs! Geniet van die eerste momenten die jullie samen beleven daar!

Diana -

Nogmaals GEFELICITEERD! Toch superinteressant om de laatste paar zwangere dagen vastgelegd te hebben!! Ben benieuwd of je toch een weekvlog maakt, maar zal wel niet haha helemaal begrijpelijk hoor. GENIET van elkaar xxxx

mariska -

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gijs! Heerlijk genieten <3

Kelly -

Wauw fantastisch, gefeliciteerd Willemijn! Wat een stoere naam en wat leuk bij Jelle passend!

Teddie -

Gefeliciteerd met je zoontje! En nee, je ziet er niet verschrikkelijk uit, haha, wat je ook maar mag zeggen. Je straalde in deze vlog, je ogen waren felblauw, je haar glanzend en je was supermooi! Haha.

Pauline -

Gefeliciteerd moeder Gans met het mooie kuikentje Gijs.

Fijn Willemijn dat je toch thuis kon bevallen en wat ik begrepen heb was het een mooie en vlotte bevalling.
Geniet nu van een gezin met 4 personen. Ook Djurre en Jelle gefeliciteerd met zoon en broertje.

Lisa -

Mocht ik mijn verjaardag al delen met Prinses Beatrix en Justin Timberlake, nu dus ook met Gijs! Van harte gefeliciteerd met jullie zoon!

Anne -

Gefeliciteerd met jullie zoon! Stoere naam ook. Geniet!

Nicole -

Ik las zojuist op instagram dat je bent bevallen! Gefeliciteerd zeg! Ik kan me goed voorstellen dat je graag wou dat hij eruit kwam, het lijkt me enorm zwaar zo die laatste weken!

Tessa -

Aaaah, gefeliciteerd met de kleine Gijs! Ben benieuwd hoe het allemaal gegaan is :) het allerbeste met de kraamweken!

Lisa -

Hij is er! Gijs, jeeej

Kiss & Make-up -

Ooooh dat wachten lijkt me echt wel eeeeerg, haha :-) Dus vlog maar gewoon als dat je gedachten ‘n beetje verzet! Wel vervelend dat je niet kan slapen zeg, bah. Zal wel gek zijn inderdaad om vanbinnen geen beweging meer te voelen.

Bertine -

echt leuk dat je als extraatje bent gaan vloggen! oh wat moet je toch lang wachten, verschrikkelijk zeg! ik ben vanaf gisteren ook aan het wachten (37 weken) en ben heel benieuwd!

Jeanet -

Super leuk, een extra vlog! ik zie vooral aan het einde ook wel dat je er helemaal klaar mee bent, arme jij! Maar het kan nu echt niet lang meer duren! Wat moet ik trouwens lachen om Martine haar lach haha… zo aanstekelijk :)! Leuk om jullie vriendschap zo op video te zien, ze fleurt je dag echt even op! Opnieuw sterkte met de laatste loodjes! You can do it mama 💪!

Alida -

Haha herkenbaar, wij hebben dezelfde bank en ik kwam er de laatste weken bijna niet meer vanaf. Hopelijk dient de kleine zich snel aan.
En als je echt niet ingeleid wilt worden: als het goed gaat met de baby hoef je je niet met 42 weken te laten inleiden. Mijn caseload verloskundige had iemand die pas met 44 weken spontaan is bevallen. Lijkt me ook niet ideaal. Mja.. 😉

Heleen -

Ahhh, wat moet je lang wachten voor jouw doen :-) Even voor je duimen dat je niet wordt ingeleid en een beetje van je verkoudheid af bent.

Floor -

Zoooooooo herkenbaar! De laatste loodjes wegen echt zwaar. Gisteren naar het ziekenhuis gegaan omdat ik het niet meer trok, conclusie: de griep. Aargh, nu nog dat erbij! Dus hoop maar dat ik voldoende hersteld ben tegen de bevalling en het vandaag niet start! Veel succes nog en ik duim met je mee voor een natuurlijke thuisbevalling!

Shirley -

Och, wat spannend! En wat wegen die laatste loodjes het zwaarst… Ik ben dus ook eerder bevallen en hoop dat dat nu weer zo is. Mijn verloskundige zegt dat ik er niet vanuit moet gaan en dat bewijst deze vlog maar weer, maar toch ergens hoop je het hè? 😉

Agnheta -

Oh dat wachten….. Ik kwam vanaf week 39 ongeveer de bank gewoon niet meer af… gewoon echt wachten wachten wachten. Als ik twee tellen niet online was geweest dacht iedereen dat ik aan het bevallen was. Eén voordeel iedereen neemt z’n telefoon op als je belt 😀 Heel veel succes nog :)

Leontien -

Weer een hele gezellige vlog! Ik zou me heel graag willen voorstellen hoe het is om het wachten beu te zijn. Ik ben het wachten beu om überhaupt zwanger te kunnen raken dus vind het soms best confronterend zo’n vlog. Toch kan ik ook genieten van je mooie gezinnetje en je prachtige zwangere buik! En hoewel het zwaar is ben je in ieder geval gezegend met deze zwangerschap, nog even doorzetten nu. <3 Succes met de laatste loodjes!

Dita -

Super leuk een extra vlog! :)

Jacobien -

Wat leuk, een extra vlog! Zit zelf inmiddels ook in mijn zwangerschapsverlof, ook aan het wachten op baby 2, en krijg geen genoeg van zwangerschaps- en babygerelateerde vlogs 😅. Ik hoop hard met je mee dat je baby zich snel aandient, het lijken me zware laatste loodjes voor je. Zet em op, nog even!

Kelly -

Aahh hij maakt het lekker spannend ! Succes nog met de laatste loodjes! Ik hoop voor je dat hij zelf komt in plaats van lekker warm te blijven zitten.

Rosalie -

Zo herkenbaar. Ook de verkoudheid. Ik hoop voor je dat je er van af bent als je gaat bevallen. Want bevallen met een verkoudheid is geen pretje. Ik had het ook en heb een overdosis aan Otrivin ingenomen. Sinds die dag, 2 jaar geleden, heb ik nooit meer Otrivin gebruikt. Verschrikkelijk. Een collega van mij zei ooit dat men gewoon moet zeggen dat een zwangerschap 42 weken duurt. Dan kan het alleen maar meevallen. Want iedereen hoopt volgens mij op een bevalling uiterlijk rond 40 weken. Nou succes met de laatste loodjes. Nog even volhouden.

marije -

Wat een spannende tijd. Hoop wel dat hij snel komt want je hebt het wel zwaar nu. Fijn dat Jurre zoveel van je kan overnemen. Heel veel succes met de laatste loodjes!

marije -

vorig jaar op deze dag was ik 40+4, ik herken het zat zijn zoooo erg, niks meer kunnen, alleen maar wachten, en ook nog nummer 1 die aandacht wilt. uiteindelijk is mijn zoon 1-1 geboren.
je moet maar denken, nog hooguit anderhalve week, en dan kan je genieten van je mooie mannetje! succes nog even!!

Reageer ook