Weekvlog #26: GAAT DE BEVALLING BEGINNEN?

Wat een week jongens… Het wachten op de baby is nu echt begonnen en terugkomende krampen denk ik telkens: ‘Gaat de bevalling beginnen?’. Op dinsdag leek de bevalling wel even heel dichtbij, nadat ik een hele avond en nacht weeën had. Maar helaas, het bleek vals alarm. De laatste dagen vallen me zwaar, lichamelijk vooral. Echt heel spannend is de vlog daarom niet geworden. Maar ik hoop dat jullie ‘m toch met plezier kijken!

https://youtu.be/kobMMUSk7Jc

18 reacties

Angela -

Oh, wat spannend! Mijn jongste word morgen 2 maanden.

Jeanet -

Ah ik heb een beetje buikpijn vanochtend maar door jouw vlog aaide ik net als even over mijn (al 11 maanden babyloze buik)! Weet weer even helemaal hoe dat was doe harde buiken/ voorweeen. Hoop voor je dat jullie zoontje zich snel zal melden ;)! Sterkte met de laatste loodjes en een hele voorspoedige bevalling gewenst met een kerngezond zoontje :)!!

Minka -

Topper ben je, zet ’em op straks! <3

Jantine -

Meer dames die na ‘2wmn.nl’ meteen doorklikken naar ‘nextdirectnl’? 😉 krijg spontaan zin om te shoppen als ik jou die leuke items uit zie pakken! Sterkte met de laatste loodjes Willemijn.

Laura -

Ken je dat, zo’n vinger die de hele tijd automatisch naar Facebook gaat? Ik heb dat nu met jouw instagram, hahaha! Spannenddddd

Willemijn -

Hahaha!

Michelle -

Oh wat zijn die laatste loodjes toch spannend! Hier ook voor de 39 weken bevallen van onze eerste baby, dus kan me zo goed voorstellen dat je daar dan bij een tweede ook stiekem een beetje vanuit gaat. Heel heel veel succes komende week! Ik hoop dat jullie gauw met z’n viertjes zijn.

Ruth -

Ah elke maandag weer zo blij met een nieuwe weekvlog! En wat spannend allemaal, succes met de laatste lootjes!

Willianne -

Hi Willemijn!

Wat een leuke vlog, heb ‘m met plezier gekeken!

Ik heb een klein vraagje: van welk merk is jouw co-sleeper?

Succes met de laatste loodjes & je bevalling!

X

Willemijn -

Merk weet ik niet, maar we hebben ‘m gekocht via Zoombee (een webshop). We hebben het kleinste formaatje. Echt geschikt voor de eerste 3 maanden. Daarna wordt ‘ie wel wat krap. Dus evt. een maatje groter nemen als je langer wilt co-sleepen (of overstappen op een groter bedje, kan ook natuurlijk).

Willianne -

Bedankt voor je antwoord!

X

Leonie -

Ohh, dat wachten. Je brengt me weer helemaal terug in tijd (6mnd)! Ik zat vanaf 37wkn al ongeduldig te zijn, vreselijk die laatste loodjes. Ik hoop dat je je zoontje snel mag ontmoeten!

Ingrid -

Zo irritant voorweeën die niet doorzetten! Ik heb vanaf 28 (40 weken termijn) december tot 4 januari een week lang ieder avond/nacht en een deel van de ochtend voorweeën gehad die niet doorzetten. Gek werd ik ervan want had al bijna een week helemaal niet meer geslapen s’ nachts. Uiteindelijk met precies 41 weken ook mede hierdoor ingeleid en bevallen. Hoop dat je een soortgelijke “ellende” wordt bespaard en de bevalling wèl uit zichzelf op gang komt en doorzet zodat je weer thuis kan bevallen zoals je zo graag hoopt. Succes met die lastige, zware laatste loodjes.

Marloes -

wat een spannende weken zijn het he. Ik heb bewondering voor hoeveel je nog kan doen, en dat tempo waarmee je loopt aan het einde van de vlog, wow! Snel!
Een bestelling bij Next kan ook niet anders verlopen dan dat je veel meer koopt haha, hier ook. :$ Maar wat een leuk setje voor de nieuwe baby zeg, heel lief.

Susan -

Heel spannend! Het moet nu vast wel bijna beginnen haha.

Ilona Wielinga -

Het is wel echt onwijs spannend allemaal! Ik hoop voor jullie dat het niet al te lang meer duurt ;). In ieder geval al vast succes.

marije -

Spannende tijd hoor! Kan me wel voorstellen dat je er nu “klaar mee bent”.

Gave stoel trouwens! Van welk merk is die?

Succes met de laatste loodjes!

Willemijn -

HK Living :-)

Reageer ook