Weekvlog #25: WHAT HAPPENS IN VEGAS…

Goedemorgen allemaal! Tijd voor een nieuwe week en dat betekent een weekvlog op 2WMN. Deze week deed ik niet veel bijzonders maar heb ik wel een heel leuk nieuwtje om met jullie te delen. Dus what are you waiting for?

https://youtu.be/O0J4X0E2XfY

 

29 reacties

pamela -

Wat gaaf! Alvast gefeliciteerd:-) Het wordt zeker weten super leuk.

Maaike -

Super gave vlog

Jessica -

Wat een leuk nieuws!! Dat word vast de reis van je leven plus trouwen!

Emmy -

Ik ben zo’n 2 jaar geleden in Vegas getrouwd en kan het echt aanraden! Beetje a la ‘say yes to the dress’ een trouwjurk gehuurd. Een soort vrijgezellen feest gedaan bij DigThis (met graafmachines en parcours) en escaperoom. Getrouwd bij The Chapel of the roses. Kun je in verschillende omgevingen (kapellen) trouwen, met ieder zijn eigen stijl. Echt een aanrader! Opgehaald met een superstretched limo. Wij hadden met de familie kamers in appartementencomplex Dessert Rose, ideale locatie! Visagiste die haar en makeup deed. Fotograaf de hele dag erbij (Google eens op Keith Kaplan Vegas photographer) . ‘s avonds gedineerd op de Stratophere met een fantastisch uitzicht. Daarna uitgebreide fotoshoots op/aan The Strip. Zo ontzettend gaaf! Als je meer wilt weten, kun je mij mailen!

Floor Daasvand -

Echt gaaf dat je in Las Vegas gaat trouwen! Gefeliciteerd!

kIM -

Wiehoe, wat tof, proficiat! Dat wordt vast de reis van je leven :)

Heleen -

Wat gaaf! Alvast gefeliciteerd:-) Het wordt zeker weten super leuk.

Marieke -

Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Wellicht is het leuk om over het trouwen een keer een Q&A te doen? Zie hieronder al wat vragen en denk dat meer mensen die hebben, en dan kan je er toch een artikel aan wijden. :)

Lysanne -

Ha! Ik weet nog dat ik op je snap over trouwhints had gereageerd dat het zeker weten een hint was! Super leuk, het is jullie ontzettend gegund! Ik ga zelf dit jaar ook trouwen 😍💍

alie -

Wow gefeliciteerd!

De reis wordt sowieso onvergetelijk! Ik heb vorig jaar ook vanuit las vegas gereisd naar california! Prach-tig! Als je de tijd hebt zeker Yosemite niet overslaan. Geniet!

Michelle -

Super leuk voor je Martine!! Gefeliciteerd!
Ik ben all for bruidsartikelen en vlogs! :)

Sanne -

Wat leuk! Gefeliciteerd! Wij gaan toevallig ook trouwen in september in Las Vegas en daarna een reis door west Amerika. Heel veel plezier met de voorbereidingen :)

Agata -

Gefeliciteerd Martine! Wat een leuke vooruitzicht!
Mag ik vragen waar je witte overhemd met schorpioenen vandaad komt?

Evi -

Wat ontzettend leuk Martine! Hartelijk gefeliciteerd! :-)

Linda -

Oh wat leuk!! Gefeliciteerd :)
Ik ben zelf 3 jaar geleden in Vegas getrouwd. Heel cliché in ‘The little white chapel’!
Echt een geweldige ervaring!! Wij hebben het ook rechtsgeldig laten verklaren in NL :)

Lynn -

Wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd! Gaan jullie ook nog in Nederland een feest geven of niet? Haha ik heb zoveel vragen, net zoals de comments onder mij:P

Sanne -

Hoi Martine,

Allereerst, van harte gefeliciteerd! Wat een super leuk nieuws voor jullie! En wat bijzonder dat jullie in Las Vegas gaan trouwen.

Ik vraag me al even af hoe jij dat doet met de treinactiekaartjes, aangezien je ze alleen in kunt zetten vanaf 0900 uur. Reis zelf ook veel voor mijn studie (hoge noorden naar Amsterdam) en dit kost zonder korting behoorlijk wat! Alleen ik ben vaak al onderweg om 0800. In de vlog vertel je dat je ook eerder dan 0900 aan het reizen bent. Hoe doe jij dat?

Isaben -

Oooh wat vind ik dit leuk voor je Martine! Dit is (denk ik) iets wat je al heel lang graag wil, dus wat fijn dat het nu werkelijkheid gaat worden :) Ik hoop stiekem dat je toch wel wat met ons gaat delen, want ik word zo gelukkig van die trouw-hype waar jij het over hebt, haha! En de jurk natuurlijk!! Heel veel plezier met de voorbereidingen!

Nora -

Wat een ontzettend fijne vlog, Martine! Leuk nieuws en ik vind het echt heel erg mooi dat je steeds beter met jouw negatieve emoties kunt omgaan en ze weet te delen om het leed wat te verzachten. <3

Lisanne -

Van harte gefeliciteerd met dit leuk nieuws Martine! Geniet er lekker van! Liefs vanuit Nijmegen

Fabienne -

Gefeliciteerd Tien!!! Superleuk voor je!! X

Jennifer -

Aaah wat leuk Martine! Gefeliciteerd! 😀

Maaike -

Hoe gaaf!! Trouwen is Vegas. Wat wordt dat een geweldige reis die jullie samen gaan maken Martine. Geniet van alle voorpret!

Lysbeth -

Aah gefeliciteerd zeg! Dat wordt vast een gaaf en uniek huwelijk 😉 Superleuk dat jullie zaterdag bij mij in de Kruidvat waren, was leuk om jullie even in het echt te ontmoeten. Fijn ook om te zien dat jullie precies hetzelfde zijn als in de vlogs, niks geen fake, gewoon lekker normaal!!

Sofia -

Oooh lieve Tien, gefeliciteeeerd! ❤ Wat een mooi vooruitzicht is jouw reis naar Amerika! En wat fijn dat je je gevoel en emoties kon laten gaan en daarin niet alleen stond. Ik moet zeggen dat ik je ook veel heb zien stralen deze vlog, dus daar word ik weer heel blij van. Fijne week! 😘

marije -

Super leuke vlog weer! Wat gaaf dat jullie gaan trouwen en ook nog in Vegas. Gefeliciteerd!

Linda -

Gefeliciteerd! Ja ik ben ook benieuwd heeft hij je ten huwelijk gevraagd, of hoe kwamen jullie erop? En inderdaad hoe vind je dat je familie er dan niet bij is, en voelt het wel als “echt” trouwen, omdat een hoop mensen het voor de gein doen daar. Geef je achteraf in Nederland nog een feestje? Genoeg stof tot een artikel denk ik :)

Ilona Wielinga -

Wat een ontzettend leuk nieuws en wat spannend zeg! Zoals MadeByUna ook al zegt lijkt het me leuk om nog wat meer informatie erover te lezen, misschien een Q&A?

Madebyuna -

Leukve vlog! & Wat een nieuws, trouwen!! Ik zou wel heel graag een artikel lezen over, hoe je het vind om in Las Vegas te trouwen, hoe jullie op het idee zijn gekomen, vindt je het gek dat je familie en vrienden er dan niet bij zijn en of je dan in NL nog een keer een feest/ceremonie doet of dat dit voor jullie helemaal is zoals je wilt.

Reageer ook