Weekvlog #24: DE LAATSTE BABY VOORBEREIDINGEN

Wat een leuke week was dit! Ik zag een van mijn goede vriendinnen na een hele lange tijd weer, ging naar Sue met Martine, had fijne werkdagen en ging met Djurre en Jelle op bezoek bij onze opa en oma. En dat het niet lang meer duurt voordat de baby komt, begin ik nu echt te merken door de voorweeën deze week. Weer genoeg om met jullie te delen dus. Kijk je mee?

https://youtu.be/cGU45Jf-On4

Sponformatie
* De schoenen van Wednesday Wiskey heb ik gekregen

23 reacties

Sanne -

Waar heb je die lekkere knuffelbadjas vandaan?

Suus -

Ik kijk standaard uit naar maandagmorgen, vind jullie weekvlogs zo leuk altijd! Ik ben zelf nog veel te jong om een kind te krijgen, maar als ik jouw mooie buikje zie, kan ik stiekem echt niet wachten!!!

Michele -

Wat een heerlijke weekvlog weer! Ik geniet er altijd van om hem te kijken en vind het echt leuk om te zien hoe je het doet als moeder. Je zeurt niet, gaat lekker door ook als je hoogzwanger bent en nog een kleine rond hebt lopen. Echt respect:)
En ik ben verliefd geworden op je camel coat met grote kraag die je draagt. Waar is deze van als ik vragen mag?

Willemijn -

Super lief, dank je wel! Hij is van Mango, wel al bijna 2 jaar oud dus hij is er niet meer vrees ik…

Linda -

Toen je zwanger was van Jelle leek het zooo lang te duren voor hij er was, maar deze zwangerschap heb ik amper door gehad dat je zwanger was, opeens is het al zover!! Succes en ik ben benieuwd naar de roomtour en natuurlijk naar de kleine

Eline -

Wat een gezellige vlog weer :). En wat ziet je avondeten op woensdag er heerlijk uit! Ik ben benieuwd wat het is, komt mij niet zo 1-2-3 bekend voor.

Willemijn -

Het is een linzencurry met heel veel groente! :-) Heel simpel met bouillon, garam masala en kokosmelk.

Jose -

Oeh… Nu begint langzaam toch de tijd aan te breken dat ik iedere dag jullie site bezoek met een stiekeme kriebel van ‘zal de baby er al zijn?’…. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik, haha! 😉

Lieke -

Heerlijk om te kijken! Zelf moeder van een dochter van dezelfde leeftijd als Jelle. Leuk om te zien hoe jij het leven als moeder invult. Waar is die heerlijke badjas van?

Willemijn -

ASOS 😀 Nu ben ik ook benieuwd hoe jij het invult hihi!

Leonie -

Deze vlogs zijn zo leuk om te zien. Je bent opnieuw prachtig zwanger. Ik mis mijn zwangere buik best wel…Ik ben zo benieuwd wanneer je gaat bevallen en of ‘ie op Jelle lijkt Succes met de laatste loodjes.

Nanda -

Zo’n leuke vlog weer! En wat zie je er goed uit!
Oooh en ik mis je vorige huis wel een beetje. :)

Willemijn -

Het was zo vertrouwd he, m’n oude stekkie? :)

Jeanet -

Leuke vlog weer! En wat een mooie buik heb je zeg! Ben er bijna een beetje jaloers op ;). ik denk niet dat je die werkvlog over 2 weken gaat halen omdat Jelle2 dan wel eens geboren zou kunnen zijn :)… spannend!!! Heel veel succes met de laatste loodjes! En heel mooi jullie haar, zowel van jou als van Martine!!

Anne -

Wat heb je weer een drukke week gehad. Leuk om met je mee te mogen kijken. En wat zie je er goed uit! Het roze truitje vind ik je erg mooi staan! Gezellig om je vriendin na zo’n lange tijd weer te zien. Ik vroeg me af of jullie Alie nog wel eens zien. Die heb ik al heel lang niet meer voorbij zien komen. Heel veel succes met de laatste loodjes, Willemijn!

Elly -

Hi lieverds,

Ik wil jullie dit geven <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
En ja heerlijk, als we niet gaan invullen en oordelen voor een ander, heerlijk <3 <3 <3

Minka -

Heb het al eerder gezegd maar ik vind je echt een bikkel hoor met hoe je alles regelt en positief blijft ondanks de ongemakken. Ik denk niet dat er over twee weken een Vlog van je is maar dat heeft een zeer goede (mooie) reden dan!!! :)

Amelie -

Als ik me niet vergis werd er zaterdagochtend geadviseerd niet de weg op te gaan als het niet hoefde…Kapperbezoek lijkt me dan niet echt nodig zeker niet als je ook nog hoogzwanger bent…Maar goed jullie beslissing…

Willemijn -

Nou ja, wat een pinnige comment zeg! De weg was méér dan prima te doen (de wegen die wij moesten hebben werden ook niet genoemd als de wegen met veel problemen en ongelukken) en Martine heeft perfect gechauffeerd. Wij zijn gewoon gegaan onder het mom van: ‘Gaat het niet, dan rijden we terug of bivakkeren we in een wegrestaurant’ en eenmaal op de weg bleek dat de wegen hartstikke schoon waren, mede doordat we pas later op de dag gingen. Niet zo oordelen, we maken allemaal onze eigen keuzes en in een vlog zie je nog niet eens een fractie van alle overwegingen die we maken voor we iets doen en vloggen. :-)

Carolien -

Nou Amelie zeg, wat een comment. Zonde dat je zo je mening uit. Kan sowieso op een vriendelijkere manier en daarnaast nergens voor nodig om iemand zo te veroordelen over een keuze die gemaakt is. Willemijn gunt ons een kleine blik in haar leven en hoeft niet zulke comments te ontvangen als jij andere keuzes zou maken.

Willemijn; ik vind het echt knap hoe je het volhoudt en regelt! Super leuk dat je ons laat zien hoe je week eruit ziet en heel veel succes met de laatste loodjes!

Linda -

Ik snap je reactie wel Amelie, je had het misschien iets anders kunnen verwoorden, maar ik schrok ook toen Willemijn zei dat het zaterdag was en ze naar de kapper gingen. Ze geven zo’n advies niet voor niets en er zijn zo ontzettend veel ongelukken gebeurd die dag. Gelukkig waren de wegen bij jullie goed Willemijn, hier was het zo glad en tot in de middag zag je bijna geen verkeer en ik woon niet in een klein dorpje met weinig verkeer.

marije -

Leuke vlog weer! Vervelend dat je lichamelijk klacht ervaart. De baby mag nu wel komen 😉

Willemijn -

Ah dat hoort erbij hoor en ik heb het pas heel laat gekregen, dus wat dat betreft heb ik echt geen klagen. 😀 Maar het zorgt er wel voor dat je enorme zin krijgt om te bevallen hihi! En maar goed ook 😉

Reageer ook