Een kijkje in ons nieuwe huis!

We wonen nu iets meer dan een maand in ons tijdelijke huis. Het plan is om hier zo’n 12 maanden te wonen. Daarna is hopelijk ons ‘nieuwe nieuwe huis’ opgeleverd. Heel veel van jullie waren nieuwsgierig naar onze tussenwoning dus vandaag geef ik jullie een kijkje in ons nieuwe huis. Komt ‘ie!

https://youtu.be/GIdTmAy-XXs

23 reacties

Bo -

Heel leuk, zeker voor een tijdelijk huisje! Ik vind trouwens dat je er nog prachtig uit ziet hoor :) Ohh en ik vraag me al weken af, waar jullie TV-meubel van is. Hij is heel mooi simpel en stylish! Liefs

Willemijn -

Simpele Besta van Ikea! :-)

Margot -

Geen idee of je het in het verleden al eens vermeldde, maar sinds een weekvlog een paar weken geleden ben ik gek op die speelgoedkist van Jelle. Zou die nog ergens te krijgen zijn?

Willemijn -

Hij is van Woood :-) Volgens mij is ‘ie nog wel verkrijgbaar, oa bij VT Wonen en Babypark.

Nora -

Leuk huis. Even een reactie op de vraag hoe je keuken sfeervol te houden en toch afval te scheiden. Wij hebben vorig jaar redelijk wat tijd in dezelfde zoektocht gestopt. En uiteindelijke hebben we het gootsteenkastje laten aanpassen tot een grote lade (dus gewoon de maat van een standaard kastje, maar dan uittrekbaar). En daar staan nu vier aparte bakken van Ikea in (zwarte bakken, twee grote en twee middelmaat). Dus er passen vier soorten afval in dit kastje. Werkelijk ideaal. Ik ben sowieso erg blij met onze mooie nieuwe keuken. Maar dit afvalsysteem is echt een meesterzet geweest. En veeeel goedkoper dan allerhande inbouwprullenbakken die je bij de keukenboer kan bestellen. Dus deze tip wilde ik even doorgeven :)

Willemijn -

Goede tip, dank je 😀

Kelly -

Ik vind het echt een leuk huis! Geeft inspiratie om bij iemand anders binnen te mogen kijken :)

Mare -

Leuk huis en mooi ingericht hoor! Ik krijg het alleen de bibbers van die trap. Pas je wel op Willemijn?

Heleen -

Prima huisje voor een jaartje toch? Je kunt nu heel goed zien wat belangrijk is, zeker zometeen met twee kids zoals een bad haha.
Over die boekjes naast je tv: ik liep van de week in de bibliotheek en daar hebben ze de kinderboeken in van die grote bakken, maar dan staan ze rechtop. Nu had ik zelf nog een heel leuk kistje met wieltje, maar dat kan natuurlijk ook gewoon met een appelkistje. Het staat super leuk én je kunt veel beter zien wat je nu precies hebt.

Willemijn -

Leuk idee! 😀

Denise -

Leuke video! Welke kleur zit er op de muur achter de bank? Supermooi! Alvast succes met de bevalling, zal niet lang meer duren (of is al achter de rug misschien ;)!)

Willemijn -

Heb die vraag al heel vaak gekregen maar ik heb geen flauw idee. Het kleurtje zat er al op toen we dit huis kregen. De oude bewoners hadden het op de muur gedaan. Sorry!

Shifra -

Wat een leuke video! Ik vind het een heel leuk, eigen, gezellig huisje! Hebben jullie ook alles opnieuw geverfd? knap hoe je zo weinig mogelijk probeert te kopen/besparen in dit tijdelijke huis. Logisch, maar ook knap. Je wilt er toch ook heel graag iets gezelligs van maken. In mijn vorige huurwoning heb ik best wel wat geïnvesteerd, zoveel mogelijk wel “om mee te nemen”, maar ik vond het soms best lastig dingen niet te doen of kopen. Terwijl ik wél wist hoe ik het mooier of leuker kon maken!

Willemijn -

Ja we hebben wel wat wanden opnieuw gesausd. De vorige bewoners hadden hier behang op gedaan en daardoor waren die muren kaal. Maar verder geen kozijnen of zo gedaan, terwijl die wel een likje kunnen gebruiken. Het scheelt dat we echt weten dat we hier 1 (of echt max 1,5) jaar nog zullen wonen, dan denk je bij veel ‘Laat maar, doen we niet!’. Hihi!

Hanna -

Ikea heeft echt handige bakken om afval te scheiden. Simpl en wit en lekker origineel (insert sarcasm). Leuk huisje!

Shirley -

Leuk om te zien hoe jullie, het huis hebben eigen gemaakt. Misschien een tip voor het scheiden van het afval: Joseph Joseph intelligent waste. Ik ben er heel blij mee!

Willemijn -

Aah dat ziet er handig uit!

Margot -

Leuk om te zien! Je zou die poster van het skelet eventueel ook bovenop die ladekasten in de woonkamer kunnen zetten :-)

MARIJKE -

Knap hoe jullie er zo snel een ‘eigen huisje’ van hebben gemaakt zeg! Fijn dat alles klaar is voordat de baby komt!

Kirsten -

Wat hebben jullie er een leuke plek van gemaakt! Ben ook enorm benieuwd naar het nieuwe huis volgend jaar =D. XX

Susan -

Heel leuk om een kijkje te nemen. Wat super fijn dat je nu een bad hebt!

Martina -

Melle is ook dol op badderen, fijn dat dat nu voor Jelle ook kan :) jullie hebben er een fijn plekje van gemaakt en de grijze kast is mijn lievelings!

Dita -

Wat een leuk huis! Een bad is echt een luxe he! Wij hebben er ook 1 maar ik denk elke keer weer, wat heerlijk. Zeker in de wintermaanden is dit zo lekker.

Reageer ook