De laatste zwangerschapsoutfit!

Op de valreep dacht ik, ik maak toch gewoon nog één zwangerschapslookje! Met 38 weken zwangerschap is er niet zo heel veel meer wat echt lekker zit. Maar dit outfitje kan me nog wel bekoren. Make-uppie erbij en het lijkt gelijk heel wat. Komt ‘ie!

Outfit

Mijn go-to zwangerschapslook is toch wel de jeans met een t-shirt en daar overheen een overhemd of jasje. Net iets ‘aangekleder’ dan alleen een strakke top, maar toch het accent op de buik. Ook deze keer ging ik voor deze combinatie.

zwanger outfit

Overhemd / Massimo Dutti
T-shirt / The Sting
Broek / H&M
Laarsjes / NIKKIE

De laarsjes kocht ik trouwens een beetje twijfelend. Zwart en stoer, niet echt iets wat bij me past. Maar… Ik ben dol op ze geworden! Ze lopen heerlijk en staan eigenlijk best wel tof! Grappig hoe je toch van iets kan gaan houden.

Qua accessoires draag ik alleen mijn trouwring en horloge van Renard. Mijn Tiffany & Co armband is een beetje begonnen met knellen door gewichtstoename/vocht dat ik vasthoud. The joys of pregnancy! 😉

Make-up

De basis van mijn make-up is wederom mijn vaste riedeltje: NARS Sheer Glow Foundation, Sisley Phyto Loose Powder en NARS Creamy Concealer. Mijn wenkbrauwen zette ik aan met MAC Brow Gelcreme in Dirty Blonde. Als blush gebruikte ik de door mij zo geliefde NARS Luster en de Diorific Powder in 001 als highlighter.

Op de lippen ging ik voor iets meer oempf. Dit is Greta, van NARS uit de Audacious lijn. Ik draag niet zo vaak felle lipsticks meer, maar als ik het draag, dan is Greta eentje die ik vaak pak. Het is een prachtige fel koraalroze tint. Ik krijg er instant zin van in de zomer!

Op mijn ogen gebruikte ik een combinatie van het Tartelette palet en mijn zelf samengestelde palet van Make-up Geek. Een lichte kleur op het ooglid, een mediumbruine oogschaduw in de crease, wat highlighter in de binnenste ooghoek, een dun lijntje oogschaduw op de wimperrand en een lik mascara.

Deze look maak ik in een kwartiertje en ik ben er behoorlijk geroutineerd in geworden. Veel meer tijd besteed dan 15 minuten besteed ik, sinds ik moeder, ben over het algemeen niet meer aan een dagelijkse look. Always in a rush! 😉

En dit was dan de laatste zwangere outfit post van deze zwangerschap! Snik! Maar stiekem ben ik wel héél blij als ik straks mijn gewone kleding weer aan kan. Ik kan niet wachten, haha! Hij lijkt op de foto’s trouwens veel roder dan dat ‘ie in werkelijkheid is. In het echie is ‘ie namelijk rozer.

Mijn favorieten kledingstukken van deze zwangerschap verschillen eigenlijk niet heel veel als destijds met Jelle. Strakkte t-shirts van The Sting met een vest, jasje of een open gedragen overhemd doen het altijd goed. Net als skinny jeans. Dat gecombineerd met een leuke accessoire of een mooi paar schoenen en je bent eigenlijk al heel gauw leuk aangekleed! Ik hoop dat mede-zwangeren leuke inspiratie op hebben kunnen doen aan de hand van mijn looks, ook al waren het er niet zo heel veel deze keer. Enne, zodra er babynieuws is laat ik het natuurlijk weten op mijn Instagram kanaal!

33 reacties

Mariska -

Ik vind dit ook een hele leuke outfit :)

Alex -

Wat een mooie look! Staat je erg goed! Ook al ben ik niet zwanger, ik hou altijd van zo “makkelijke” looks zonder te veel gedoe en accessoires…:)

Jessie -

O ja en wilde het toch nog even zeggen, complimenten voor jullie beide.
Er is veel gaande in blog-land, verschuiving van beauty naar meer lifestyle en youtube, persoonlijke omstandigheden en nog zo veel meer.
Of het nou op LLG of 2wmn is, er iemand ziek is, of er persoonlijke dingen zijn, jullie posten wl jaren kwalitatief goede content. Als er iets is zijn we via snapchat of instagram zo op de hoogte en jullie reageren vaak en snel op comments.
Hier mee wil ik absoluut geen mensen afvallen, maar ik vind dat jullie wel een compliment verdienen voor hoe ‘steady’ jullie al jaren lang zijn! Fijn weekend, liefs

Jolien -

Helemaal mee akkoord!

Willemijn -

Bedankt Jessie, wat een mooi compliment! :)

Jessie -

Jouw outfits (en hele look uiteraard) is echt mijn doel mocht ik ooit zwanger mogen worden haha. Je ziet er prachtig uit. Sterkte en geniet van de laatste loodjes! X

Madelaine -

Wauw Willemijn! Wat zie je er nog fashionable uit. Ik liep eigenlijk alleen maar met leggings aan en uggs aan mijn voeten :’).

W -

Mooie look zeg. Staat je goed.
Fijne bevalling toegewenst! Hopelijk mag alles goed gaan en krijg je een geweldige kraamtijd! Ik ben ook benieuwd naar de reactie van Jelle! Bijzonder dat je nog zo bezig bent voor 2wmn… :) Doe maar rustig aan en geniet nog even van het leven in je buik! :)

Linda -

Je bent prachtig zwanger je ziet er goed uit! Succes met de laatste loodjes!

Bertine -

Oh wat spannend wordt het nu! Ik heb nog ongeveer 5 weken te gaan! Ik kijk er nu alweer naar uit om mijn eigen kleren te kunnen dragen! Ik vind je echt nog ontzettend stralen op deze foto’s, je ziet er prachtig uit!

Kim -

Ik vind dat je je outfits nog leuk combineert hoor! Met 38 weken liep ik alleen maar in een pyjama broek en singlet haha.

Danielle -

Prachtige outfit en zoals de anderen ook zeggen: je straalt!

T. -

Een prachtige make up, en bijpassende outfit.

Jessica -

Wat zie je er toch mooi uit. Heel veel succes de laatste weekjes!

Kiss & Make-up -

Jij bent echt DE poster girl voor “glowing pregnancy”, je straalt en ziet er fantastisch uit.

Lindsey Beljaars -

Je straalt! Succes met de laatste loodjes x

Heleen -

Simpel, maar heel mooi. Vind je dit soort bloesjes alleen niet heel erg koud? Ik leef nu echt in de dikke truien en vesten.

Willemijn -

M’n baby is een lekker kacheltje, dus ik heb het bijna niet koud momenteel haha!

Shirley -

Echt heel erg mooi! Naast strakkere jurkjes draag ik ook het liefst een jeans en strak shirt. Mooi met die buik pronken 😉

Jose -

Haha hoe jij toch die energie hebt om zelfs hoogzwanger nog een leuke outfit aan te trekken en je gezicht op te maken, respect! Je ziet er ook fantastisch uit. :)

Malou | Blonde Blossom -

Wat ben jij mooi zwanger zeg! Normaal vind ik outfits met alleen een blousje, top en broek saai, maar het staat echt heel mooi in combinatie met je lippenstift! Malou x

Annemiek -

Hoi Willemijn. Ik reageer eigenlijk nooit, maar wilde toch even kwijt dat je er fantastisch uit ziet. Je straalt echt! Succes met de laatste loodjes.

Joyce -

Wauw wat ben je toch prachtig zwanger!

Femke -

Fijne look.. De laatste, toch gek.. maar ook heel mooi want binnenkort mag je jouw tweede zoon verwelkomen!

Amelie -

Ik heb al zo veel positiejeans/broeken gepast en die zitten mij nooit lekker…Of wel in het begin maar niet meer aan het eind…Geef mij maar een jurkje met een legging en laarsjes. Zit ook veel lekkerder!

Britt -

Met of zonder bolle buik, al je outfits zijn zo leuk. Toch vreemd om te bedenken dat dit voorlopig de laatste is, maar hij is in ieder geval wel heel leuk! De lippenstift laat je stralen en de laarzen zijn ook heel erg mooi!

MARIJKE -

Hele leuke outfit! Ik draai nu ik zwanger ben ook graag hetzelfde. Mooi strak t shirt met een vest of jasje. Zit lekker en staat mooi. Nog even en dan komt jullie tweede zoon!

Dionne -

Wat zie je er prachtig uit!

Fenna -

Wat zie je er nog leuk gekleed uit! Ik loop momenteel het liefst de hele dag in pyjama haha, daarnaast lijk ik net een olifant door al dat vocht 😉

Spannend, ben benieuwd wanneer de kleine er is. Bij Jelle duurde het ook niet lang na de outfit post toch? 😛

Willemijn -

Bij Jelle beviel ik zelfs op de dag van de laatste outfitpost hihi! Maar dit keer nog geen tekenen van een beginnende bevalling (het is ook nog iets vroeger in de zwangerschap).

Maaike -

Mooie look!

marije -

Jeetje, wat gaat de tijd snel zeg. 38 weken al. Super leuke outfit en door de blouse of een jasje wordt het idd een geklede outfit. Love de laarsjes! Staan je super.

Romy -

Echt een superleuke outfit! Die blouse staat je heel goed en ook de lipstick vind ik erg mooi. Spannend hoor, de laatste weekjes!

Reageer ook