Bakken met Nestlé!

Misschien is dit wel een van de lekkerste Bloginsiderscampagnes die ik voorbij heb zien komen op 2WMN. Nadat wij ons recept deelden voor de Nestlé Triple Treat Taart kwamen er heel veel aanmeldingen binnen en dat betekent veel lekkere recepten. Hier zie je een aantal heerlijke recepten en…de winnares!

In totaal waren er 150 Bloginsiders uitgekozen, verdeeld over de blogplatformen 2WMN, ChicksLoveFood en Laura’s Bakery. Wat ik alvast ga verklappen, is dat de winnares zich onder de groep van 2WMN bevindt en daar zijn we heel erg trots op! Go 2WMN x Nestlé Bloginsiders!!!

Een van de recepten die me meteen opviel was deze originele bonbondoos-taart van Andreas. Ik vind dit heel goed verzonnen, wat creatief! En zeg nou zelf…coockie dough bonbonballetjes met Nestlé LION? Dat moet toch goddelijk zijn!  

Het tweede recept voor Nestléchoco x 2wmn actie; een Epic Nestléchoco-taart! 😍 Link in bio! #Nestléchoco #spon Een foto die is geplaatst door C L A U D I A K Ö H L E R 🇳🇱 (@asjemeclau) op

En over nailed it gesproken, dit heeft Claudia waanzinnig mooi gedaan. Als perfectionist zijnde word ik helemaal gelukkig van de symmetrie van deze taart. En wat knap (en lekker!) dat ze er zoveel verschillende soorten Nestlé chocolade in heeft verwerkt. Ze heeft in deze taart Nestlé CHOCKLAIT CHIPS, Nestlé ROLO, Nestlé SMARTIES, Nestlé BROS, Nestlé WHITE CRUNCH en Nestlé AFTER EIGHT verwerkt. Een plaatje om te zien!

Wow, kijk die gave bol die Sanne gemaakt heeft in het midden van deze taart. Daar zou ik wel een stukje van lusten! Deze is gemaakt van Nestlé BROS en Nestlé CRUNCH. Wat een goed idee en het ziet er tof uit!

💝 #nestléchoco #spon #smarties #bakken #recept #marmercake #marble #chocolade #foodblogger #yum #bloginsiders #2wmn Een foto die is geplaatst door Truusje Rauwerda (@truusjerauwerda) op

Ik kan serieus eeuwen doorgaan met foto’s plaatsen, want de 2WMN x Nestlé Bloginsiders hebben enorm hun best gedaan. Overal kwam ik heerlijke en prachtige foto’s tegen. Deze marmercake van Truusje krijgt meteen die wauw-factor door de Nestlé SMARTIES. Ik krijg trek!

En ik maakte een romige chocolade taart met kitkat en rolo! #nestlechoco #spon #food #cake #foodie #foodpic #instafood #chocolate #foodporn   Een foto die is geplaatst door Sweet Little Kitchen (@sweet.little.kitchen) op

En hier zie je de winnares: Annemieke Kroeze. Wow, deze taart ziet er echt belachelijk lekker uit. Wat een prachtige foto, deze kan zo in een kookboek. Gefeliciteerd Annemieke, jij hebt een rode AEG Ultramix keukenmachine gewonnen t.w.v. €300! Geniet van deze mooie prijs!

Mocht je deze prachtige taart na willen maken, volg dan dit recept:

Creamy Kitkat Rolo Taart

Dit heb je nodig:

 • 4 pack Nestlé KITKAT
 • 2 rollen Nestlé ROLO
 • 250 gram slagroom
 • 250 gram roomkaas
 • 1 eetlepel witte chocolade pasta
 • 5 zakjes vanillesuiker
 • 1 pak biscuitmix

Zo doe je het:

 • Bak de biscuitmix in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 • Klop de slagroom met de vanille suiker op.
 • Klop de roomkaas met de witte chocoladepasta tot een romig geheel en meng dit met de slagroom. Zet dit een half uurtje in de koelkast.
 • Als het biscuit in de oven gebakken is laat je deze 1 uur helemaal afkoelen, snijd deze dan door de lengte dwars doormidden zodat je de taart kan vullen.
 • Hak een halve rol Nestlé ROLO’s en 1 Nestlé KITKAT in kleine stukjes.
 • Pak 1/3de van het creamcheese mengsel en meng de Nestlé KITKAT en Nestlé ROLO hier doorheen.
 • Vul hiermee de taart en zet de andere helft van het biscuit weer op de taart.
 • Met de rest van creamcheese bekleed je de hele buitenkant van de taart, doe dit met een spatel. Laat 3 eetlepels creamcheese frosting over.
 • Zet de taart weer een half uur in de koelkast om op te stijven.
 • Smelt dan 200 gram melkchocolade in de magnetron of au bain marie. Giet dit over de taart. Je zult zien dat de chocolade uitloopt. Dit geeft juist een leuk effect.
 • Pak een spuitzak en doe de 3 eetlepels creamcheese hierin.
 • Spuit er roosjes van op de taart en druk op elk roosje een Nestlé ROLO.
 • Hak de overige Nestlé KITKAT in stukjes en verdeel dit over het midden van de taart.

Ik wil hierbij alle Bloginsiders bedanken voor hun bijdrage, we hebben gesmuld van jullie heerlijke recepten met Nestlé producten en hebben weer genoeg inspiratie voor de komende feestjes en verjaardagen! Wil je nu graag nog meer recepten zien met chocolade van Nestlé? Kijk dan op deze website!

12 reacties

Claudia -

Wat een eer dat jullie mijn taart hebben uitgekozen voor in jullie blogpost en wat een lieve complimentjes, dankjewel! Ik ben – zoals je misschien al bedacht had – zelf ook een tikje perfectionistisch en ik kan je verklappen dat de Nestlé Choc Chips fijnsnijden en naar mijn zin tegen/in de zijkant plakken echt een monnikenwerk was.. Ach, het resultaat mocht er wezen, al zeg ik het zelf! Van de rest ook, Annemieke gefeliciteerd met de keukenmachine! :)

Michelle -

Het ziet er goddelijk uit! Krijg er erge trek van en heb nu zo’n behoefte gekregen om te bakken, haha. Maar even een vraagje: is de winnende taart niet naar het recept van chickslovefood? Of het ligt aan mijn telefoon (soms heeft ie een error en plakt ie andere foto’s bij de artikelen. Heel vreemd).

Kirsten -

Ohhhhh lekker zeg! Annemieke gefeliciteerd met de overwinning en de keukenmachine! Moet fantastisch zijn om zo’n apparaat in de keuken te hebben staan ;).

Maartje -

Krijg hier onmiddellijk honger van, heerlijk!

Henrieke -

Oh wow! Zo lekker!

Nancy -

Aj, dit ziet er helaas erg lekker uit!

Sanne -

Wow hoe vet mijn creatie gewoon op jullie blog super thanks meiden!!!En ik hoop dat er nog weer challenges komen!!!

Kelly -

Het ziet er echt allemaal goddelijk uit!

Britt -

Heerlijke en prachtige creaties zijn er van gemaakt zeg, wauw! Ze hebben flink hun ebst gedaan!

Mariska -

Het ziet er inderdaad echt allemaal super lekker uit!

Roos -

Wauw, dit ziet er allemaal zó goed uit!X

Truusje -

Wat leuk om een foto van één van mijn creaties op jullie blog voorbij te zien komen! Mocht iemand benieuwd zijn naar het recept van de marmercake met sinaasappel en Smarties, dan kun je dat op https://desandwichformule.nl/koken/nestle-challenge-marmercake-met-sinaasappel-smarties/ vinden. Ook mijn andere baksel staat erop, dus mocht iemand het leuk vinden, dan kun je ook daarvan het recept vinden. Vond het een super leuke challenge om aan mee te doen!

Reageer ook