2Vlog: GEZELLIG GEFAALD

Wat een dag, wat een dag. Vorige week heb ik niet gevlogd dus kwam er geen weekvlog online vanwege de vakantie. Dus besloten we 1 dag te vloggen, omdat we gezellig naar de stad wilden. Het was nogal een aparte maar melige dag. Wadapartja!

https://youtu.be/EPpEq_JrEbg

 

12 reacties

Marielle Peeters -

Jullie zijn een leuk, en komisch stel !
Ik wens je alvast een voorspoedige bevalling
toe Willemijn ! 😉

Nicole -

Jullie vlogs zijn echt de leukste!

Linda -

Gezellige vlog!!

Marieke -

Ziet er weer erg gezellig uit! Vanaf wanneer heb je eigenlijk zwangerschapsverlof Willemijn? Zal ook wel een deze dagen zijn.

Willemijn -

Vanaf het moment dat ik beval haha!

Marieke -

Oh haha ik dacht ervoor ook al, succes nog met de laatste loodjes!

Tessa -

Hahaha, ik loop minstens twee keer per week langs Wadapartja, maar dacht ook dat het Indisch was!

huisjeboompje.beesje -

jullie zijn wel apartja! haha! was weer leuk zo’n verassende vlog langs zien komen x

Eline -

Akward, sociaal of niet; het is echt super leuk om jullie vlogs te bekijken! Ook deze, die echt wel een waardige vervanger is van een gewone weekvlog. Jullie zijn zo lekker jezelf! Grappig trouwens dat typisch ‘Gronings'; ik kende dat helemaal niet totdat het in die serie Petticoat (donderdagavond NPO) gesproken werd. Hilarisch die uitdrukkingen! Al begreep ik ook dat het daar niet altijd even zuiver ‘Gronings’ was maar goed :). Mocht ik eens in Groningen zijn dan staat ‘wadapartja’ als lunchplek op mijn lijstje!

Miriam -

Hahaha, gekkies! :-)

Ilona Wielinga -

Wat weer een leuke en gezellige vlog meiden! Erg leuk om te zien 😀

marije -

Wat een hysterische vlog. Ziet er echt uit als een leuke dag!

Reageer ook