Weekvlog #23: BABYKAMER PREPPINGS & KERST

Allereerst: Fijne tweede kerstdag! Ik heb niet alleen een hele leuke eerste kerstdag gehad, maar ook een heerlijke week. Tien en ik maakten taart, gingen naar Almere en vierden ook nog eens haar verjaardag, samen met Jelle. Daarnaast gingen Djurre en ik aan de slag met de babykamer. Ik neem jullie weer mee in mijn weekje. Kijk gezellig mee (onder het genot van wat kerstbrood ;-).

https://youtu.be/vTUYvYwo6ts

De deken, het aankleedkussenhoes en het commodemandje met konijntjes uit de babykamer komen van Impies.nl. Dit is een super leuke webshop met handgemaakte accessoires voor baby’s. En als je bij het afrekenen de code ‘2WMN’ invult, krijg je gratis verzending! :-)

Sponformatie
* De KitKat taart en Eye Wish winactie zijn samenwerkingen, maar we zijn niet extra vergoed om deze te vermelden in deze vlog.
* De items van Impies heb ik gekregen.

Hoe was jullie week? X

8 reacties

Sharon -

Ha Willemijn. Waar hebben jullie die leuke vosknuffel vandaan? Wij hebben een bosthema in het kamertje en dit zou er super leuk bijpassen. Ook erg leuk dat mintgroen! Succes met de laatste loodjes. Groetjes

Willemijn -

Babypark! :)

Bo -

Waarom halen jullie de kast niet (deels) uit elkaar om hem naar boven te brengen?
Is ook makkelijker schilderen 😉

Naj -

Super leuke vlog weer! En zo knap hoe je het maar allemaal even doet met Jelle, je zwangerschap, de verhuizing en alles erbij. Heel leuk om te zien allemaal. Jammer dat tweede kerstdag niet ook in deze vlog zat, hopelijk heb je ervan genoten.

Jessica -

Wat zie je er prachtig uit in je kerstoutfit!!
Haha een beetje chaotisch, maar wel een hele gezellige vlog.
Ben wel benieuwd naar de taart. Wel een werk om te maken gok ik zo.

Anouk -

Wat zag je er prachtig uit eerste kerstdag!

Linda -

Willemijn op deze tweede kerstochtend wil ik even zeggen dat ik het afgelopen jaar met plezier jullie blog en vlogs heb gevolgd. Hoe jij in het leven staat inspireert mij op verschillende manieren. Ik vind je echt een topwijf, ik wil er verder niet sentimenteel over gaan doen haha! Maar ik kijk er elke maandag naar uit om een kijkje te nemen in jullie leven en ik hoop dat jullie dit nog lang blijven doen! En als dat ooit een tandje lager zou moeten door omstandigheden (lees babys verhuizingen toestanden) snappen we dat allemaal, maar het is echt genieten, ik ken jullie niet persoonlijk en toch zijn jullie een een deel van mijn maandagmorgen geworden. Merry christmas!

Willemijn -

Wat een LIEF compliment! Dank je wel. Ik maak de weekvlogs ook met heel veel plezier. :)

Reageer ook