Weekvlog #22: VERHUISD!

Wat. Een. Week. Pfoe! We zijn over. Ons mooie, lieve, kleine huisje in hartje Groningen is leeg en vanaf vandaag niet meer van ons. Afgelopen week stond in het teken van verhuizen. En werken. En, het allerleukste, een badkamer uitzoeken! Een volle week dus. Veel plezier bij het kijken!

https://youtu.be/P99yJRVf8xk

Sponformatie
* De Joolz kinderwagen heb ik cadeau gekregen van Joolz.
* De doos van Lush is een perszending.

14 reacties

Marie -

Leuke vlog! Verhuizen is altijd ontzettend veel werk. Hebben jullie een verhuisbedrijf ingehuurd? Of hebben jullie het zelf gedaan?

Lisa Venema -

Zijn jullie naar Leek verhuist? Volgens mij zag ik Djurre vanmorgen namelijk wandelen, maar ik wist het niet zeker😂

Laura -

Leuke vlog! Mag ik vragen in welke winkel je die bank en kast met schuifdeuren hebt gezien? Ik vind die namelijk ook heel leuk!

Amelie -

Hebben jullie (Djurre) zelf de verhuizing gedaan, pff dat is zwaar! Ik zou voor de volgende verhuizing naar jullie nieuwbouwhuis gewoon het laten doen, valt best mee qua kosten en je hoeft geen week vrij te nemen. Wij vonden het erg ontspannen in ieder geval (wij hebben ook iets meer spullen dan jullie)!

Melissa -

Bedankt wil hem ook bestellen raad je hem aan ofniet?

Ellen -

Wat weer een leuke vlog!
Vraagje; waar zijn jullie geweest voor die badkamer? Die kast met die schuifdeuren voor in de woonkamer vind ik super.

moi -

Kan aan mij liggen hoor maar ik vind dat huis helemaal niet oud, mooie grote ruimtes en niets mis met die badkamer…maar zoals gezegd, zal ik wel zijn dan….ken genoeg huizen die er slechter uitzien en met minder voorzieningen….bad en vaatwasser zijn niet echt standaard in een huurhuis.

charli -

Ja precies. Ze doet net alsof het huis verschrikkelijk is, terwijl het veel beter is dan haar oude huis. (Vind ik dan he) Veel groter, badkamer is ook mooier en veel groter dan ze eerst hadden. Huiskamer is 4 x zo groot. Snap niet zo goed waarom ze negatief is? Meer kamers. Meer ruimte in de keuken en vaatwasser. Zo oud is het niet hoor. Komt een beetje ondankbaar over.

charli -

Maar kan ook zijn omdat ze gewoon moe was omdat ze natuurlijk hoogzwanger is, alles verhuizen en nog een kleine hummel heeft . Of ze kijkt enorm uit naar haar nieuwe huisje. Moet mijn reactie natuurlijk wel even nuanceren. 😉

Annelie -

Hoi Willemijn! Ik had net je vlog bekeken toen ik je daarna herkende in de Albert Heijn. Ik vond het een beetje raar om je zo aan te spreken, maar alsnog veel succes met de verhuizing en ik hoop dat het allemaal mee valt! Ik ga 1 januari ook verhuizen dus ik herken het gevoel..

Japkejanneke -

Ah, hele leuk vlog. Ik word al moe als ik naar je kijk, haha. Verhuizen kan zo intensief zijn. Dat is echt een onderschatte work-out. Wel fijn dat jullie nu gesettled zijn in het tijdelijke huisje. Ik ben heel benieuwd waar jullie heen verhuizen. Ik woon ook nog samen met mijn vriend in de stad, maar af en toe kijk ik wel naar huisje buiten Groningen. Vind dat wel echt een dingetje, hoor!

Michelle -

Hele leuke vlog weer! Nu lekker bijkomen van die drukke week!

Melissa -

Heerlijk altijd jullie vlogs!
Mag ik vragen waar Jelle zijn speelgoedkist vandaan komt?

Willemijn -

Hij is van Woood 😀

Reageer ook