Weekvlog #21: ONTSPANNING

In oktober en november heb ik het zo ongelofelijk druk gehad. Al mijn weekenden zaten vol. Ik riep al langer: “December is van mij!” Ik wilde deze maand veel rusten en tijd hebben om thuis op te ruimen. De eerste week is me al heel goed bevallen!

https://youtu.be/H0L3xRUDiKA

12 reacties

Manon -

Hele leuke vlog! En je dans moves zijn echt wauw!

Emmelie -

Heb genoten van deze vlog 😀 wat een gezelligheid en wat was je aan het genieten :)

MARIJKE -

Wat een leuke vrolijke vlog! Heel leuk om te zien.

Lisa -

Ik reageer niet vaak maar kijk wel altijd alle vlogs, hihi. Wat ben jij een fantastisch leuk mens zeg! Blijf vooral lekker jezelf :) Ik geniet enorm van je persoonlijkheid. En je dansmoves, WOW! Love it!

Leonie -

Heerlijk zo’n week :)
Waarom kozen jullie niet voor de waterlelie of beauty sauna peize? Zijn beide ook lekker dichtbij voor jullie, ben wel benieuwd naar jullie ervaring daar! :)
Voor nu wacht ik eerst de recensie van zuidwolde af :)
x

Jessica -

Gezellige vlog Martine! Heerlijk weekje, en dat recept….klinkt zo goed!! Je kan aardappels trouwens ook heel goed in de magnetron poffen (tipje van een ongeduldige kokkin hiero…)

Dagmar -

Aaaah wat is die boom prachtig geworden, love it! Wat een heerlijke vlog, lekker relaxt en rustgevend. Fijn dat je zo’n leuke week hebt gehad waarin je ook kon opladen. Hard genoeg gewerkt de afgelopen tijd, toch? Geniet van deze nieuwe week X

Kiss & Make-up -

Geweldig leuke vlog :-) Veel wandel/uitlaatmomentjes, leuk toch hoe ‘n hond je motiveert om buiten te komen eh. En aaaaah, naar de wellnes, heerlijk.

Carlijn -

Jaloers op je dansmoves Martine! Ik ben een houten hark, maar zodra ik eigenlijk aan het werk moet verander ik ook in een prima ballarina, haha

Sofia -

Wat heerlijk om te zien dat je in december kunt genieten van heel veel me-time!
Dat heb je namelijk echt wel verdiend! Lekker van genieten onder je gezellige kerstboom (GOALS!)
Liefs!

Carmen -

Weer een leuke vlog! Vind het zo mooi om te zien dat je heel bewust keuzes maakt om rustiger aan te doen etc. Working on that one markgraaf.

Tipje van mij mbt tot de sauna: de sauna in Zuidwolde is fijn maar thermen de Waterlelie in Zevenhuizen vind ik echt de fijnste sauna in het noorden. Het is ruim, schoon, rustig en voor jullie ook nog veel dichterbij dan Zuidwolde

marije -

Heerlijk zo’n weekje! Goed dat je dat zo bewust hebt ingeplanned. Geniet van nog een rustig weekje!

Reageer ook