Shoplog: ASOS zwangerschapskleding & NIKKIE

Nog een week of zeven en dan is onze tweede zoon er! Maar om die laatste twee maanden door te komen, had ik nog wel wat extra kleding nodig. Ik ging los bij ASOS. Daarnaast kocht ik ook een prachtige jurk bij NIKKIE. Ik nam een shoplog op!

https://youtu.be/h4IBzBPldQ0

15 reacties

Fleur -

Leuke trui en jurk! Ik vroeg me af welke maat panty je hebt gekocht? Ik draag broeken maat 36 maar koop panty’s vaak standaard paar maten groter zodat ze niet zo snel afzakken. Moet je bij zo’n panty ook een grotere maat kopen of gewoon je broekmaat?

Willemijn -

Ik kon kiezen uit S/M/L en ben uiteindelijk toch maar voor S gegaan. Hij past, ook nu nog. Maar een M was misschien net iets makkelijker aantrekken geweest want hij zit wel vrij strak. Ik zou de volgende dus zelf in M doen. :)

Denise -

Max of Sander, kwam opeens bij me op kijkend naar dit filmpje

Lisaa -

Hoi, echt leuke kleding!
Het enige wat me opviel is dat de reflectie in je bril een beetje storend is, kan je ogen af en toe niet zien. Misschien iets met het licht ofzo? Heb er verder geen verstand van hoor;). Verder staat het je allemaal prachtig trouwens!
Liefs

Kiss & Make-up -

Ja, logisch dat je deze keer dingen van je vorige zwangerschap kan recycleren. Vind dat truitje echt heel mooi, tof gecombineerd met dat kraagje ook. Die donkerblauwe gestreepte urk is eeeeecht leuk, goed dat je ‘m uiteindelijk gekocht hebt, staat je top.

Suzanne -

Hele leuke zwangerschapskleding. Ik vind dat de kleding steeds leuker wordt.

Japkejanneke -

Wauw! Die top en die jurk zijn echt prachtig. Ik heb denk ik de look-a-like van de jurk, gekocht bij de Sting.

Jose -

Ik vroeg me iets af en dat is misschien best genant om te vragen… Heel veel vrouwen komen een beetje aan tijdens de zwangerschap. Dus als ik zeg maar zwanger ben en 10 kilo aankom, moet je dan ook een maat groter zwangerschapskleding bestellen, of houdt de zwangerschapskleding daar rekening mee? Ik heb nu bijvoorbeeld een small (ben een klein meisje), maar ga je dan bij zwangerschapskleding voor medium? Ik wil absoluut niet zeggen dat je bent aangekomen hoor, ik zie dat sowieso nooit bij mensen en je straalt zo erg dat ik het gewoon niet kan zeggen, dus ik hoop niet dat je denkt dat ik je nu wil beledigen… Ik ben gewoon nieuwsgierig :) Je ziet er echt fantastisch uit.

Willemijn -

Hihi grappige vraag! Van normale kleding die ik tijdens mijn zwangerschap wil dragen koop ik een maat groter, zo ook deze jurk. Hele strakke shirts 2 maten groter voor richting het einde (nu zo ongeveer). Bij positiemode hoef je doorgaans geen rekening te houden met aankomen. Daar koop je gewoon je eigen maat van. Maar het verschilt wel erg per merk hoor, passen is het beste.

Amelie -

Dat geldt niet voor iedereen hoor wat Willemijn zegt; veel vrouwen komen niet alleen aan op hun buik tijdens de zwangerschap maar ook op hun bovenbenen, heupen, billen etc. Ik kan en kon echt geen positiemode mode aan in mijn eigen maat van voor de zwangerschap maar moest wel 1-2 maten groter (zeker aan het eind). Dus het zal wel per vrouw verschillen.

Jen -

Je straalt! Zwanger en nog steeds zo goed eruit zien!

Martina -

Deze top staat je zoooo goed! En de nikkie jurk vind ik ook prachtig samen met je mooie zwangere buik!

MARIJKE -

De kleding staat je erg goed. Vind vooral de nikki outfit je super mooi staan. Ik ga ook even naar die panty zoeken want ik heb tot nu toe maillots van de hema en panty’s van noppies gekocht maar die zitten allemaal echt niet lekker op de babybuik!

Liset - Beautydagboek -

Wat ben je toch ook mooi zwanger Willemijn! Echt waar, ik denk dat je veel inspiratie geeft voor (toekomstige) zwangere vrouwen. Je jurkje van Nikkie en de laarsjes staan je prachtig.

Lindsay | lindsayvallen.nl -

Wat ben je toch prachtig, stralend zwanger Willemijn! En nog maar 7 weken, jeetje time flies! :-) Mooie aankopen, staat je allemaal erg goed!

Reageer ook