Onze favoriete brillenmerken

Zoals jullie vast gemerkt hebben, hebben we dit jaar een onwijs leuke samenwerking met Eye Wish Opticiens. En dankzij deze samenwerking hebben we het assortiment van Eye Wish Opticiens beter leren kennen. We kwamen er achter dat ze super vette brillenmerken verkopen. Vandaag delen we onze favoriete brillenmerken.

Hiervoor gingen we wederom langs bij een Eye Wish Opticiens filiaal. We hadden afgesproken met Helga, want zij kan ons natuurlijk alles vertellen over de achtergrond van onze favoriete merken.

Eye Wish Opticiens heeft een super uitgebreide hier, met zowel bekende topmerken als prachtige eigen merken. Er zijn monturen beschikbaar vanaf €69. We hebben 9 van onze favoriete merken voor jullie op een rijtje gezet. Onder de collages staan – indien beschikbaar – ook linkjes naar de webshop voor als je het montuur beter wilt bekijken.

Fendi

Deze brillen beter bekijken: Bril 1 – bril 2bril 3

Jaaaa, we LOVE Fendi! Dit merk hebben we dankzij Eye Wish Opticiens leren kennen. Fendi heeft echt super toffe monturen. Het merk staat bekend om haar klassieke, vrouwelijke en uitbundige brilontwerpen. Fendi’s brillen zijn altijd volgens de allerlaatste trends en wat ook kenmerkend is, is dat ze de trends van de catwalk vertalen naar hun monturen. Martine is verliefd geworden op het eerste montuur dat je hierboven kunt zien. Je zag hem haar al eerder dragen in het artikel over trends.

FuZion

Deze bril beter bekijken: klik!

FuZion is een van Eye Wish Opticiens exclusieve eigen merken. FuZion’s monturen zijn doorgaans uitgesproken en een tikje onconventioneel. En dat kunnen wij zeker waarderen! Martine trok tijdens het bekijken al gauw bovenstaande bril uit het schap. Hij is lekker gek door de print en de felle kleuren. Hij stond d’r heel tof! Echt een merk voor wie op zoek is naar een uitgesproken bril.

Gucci

Deze brillen beter bekijken: bril 1 – bril 2bril 3

Gucci is natuurlijk een van de ‘s werelds grootste luxe mode merken. Ik denk dat we dit merk allemaal wel kennen. Helga vertelde dat de brillen van Gucci voor luxe en kwaliteit staan. De designs van Gucci’s monturen zijn vaak wat uitbundiger dan veel andere monturen en dat maakt het zo’n leuk merk. De onderste bril op de collage die je hierboven ziet heeft ontzettend leuke pootjes (goud en transparant) die uit verschillende delen bestaan. Ik wil ‘m!

Heritage

Deze brillen beter bekijken: bril 1bril 2bril 3

Heritage is net als FuZion een exclusief eigen merk van Eye Wish Opticiens. Het merk staat voor luxe, kwaliteit en exclusieve, elegante versieringen. Een leuk voorbeeld daarvan is de Crystals from Swarovski lijn van Heritage. Hou je van wat bling, dan ben je bij deze lijn aan het goede adres, want de monturen zijn versierd met echte Swarovski kristallen!

Ook heeft Heritage de Heritage Spectacles of Time collectie (de bovenste bril komt uit deze collectie). In deze collectie vind je unieke, iconische monturen uit de afgelopen eeuw, zoals uit de jaren ‘30, ’50 en ‘60. Ik vind hem heel tof!

Ray-Ban

Deze brillen beter bekijken: bril 1bril 2

Ray-Ban is één van mijn (Willemijn) favoriete merken en sinds kort ook die van Martine. Martine’s huidige bril is ook van dit merk. Ray-Ban staat voor stoer en hip en het merk is een van ‘s werelds bekendste merken in de brillenwereld. Ray-Ban staat bekend als een echte trendsetter. Het merk is bekend geworden doordat het ‘ouderwetse’ monturen in een nieuw jasje stak.

Sensaya

Deze brillen beter bekijken: bril 1bril 2bril 3

Sensaya is een brillenmerk met heel vrouwelijke monturen. Het merk staat voor glamour, aandacht voor beauty en details. Het doel van Sensaya is dat je je sexy en stijlvol tegelijkertijd voelt. Het is net als Heritage en FuZion een exclusief eigen merk van Eye Wish Opticiens. Ten opzichte van Heritage en FuZion is Sensaya wat verfijnder en klassieker.

Carrera

Deze bril beter bekijken: klik!

Carrera is dan weer een iets stoerder en sportiever merk, vertelde Helga. Dit komt voort uit hun oorsprong: in 1956 startte het merk een  eyewear met helmen en skibrillen. In de jaren ‘70 volgden al gauw de monturen- en zonnebrillen collecties.

Ik ben stiekem nog steeds een beetje verliefd op het montuur van Carrera dat ik dit voorjaar paste. Hij is zo leuk!

Chloé

De eerste bril uit de collage kun je hier beter bekijken

Een andere designer waar we beide dol op zijn is Chloé. Dit merk maakt echt geweldige brillen. Leuk weetje: het merk is gemaakt door vrouwen en voor vrouwen en kent dan ook geen lijn voor heren. De monturen zijn heel vrouwelijk, elegant en modern.

Marc by Marc Jacobs

En tot slot in dit rijtje: Marc by Marc Jacobs. Dit merk staat voor stijl en heeft een moderne touch. De brillen uit de collectie van Marc by Marc Jacobs zijn vaak trendbewust. Zo hebben ze op dit moment een aantal transparante monturen in hun collectie, wat super hip is nu. Je ziet veel zwarte monturen in hun collectie, maar er is ook zeker ruimte voor kleur zoals je kunt zien aan de tweede bril in de collage hierboven.

Mocht je nu nieuwsgierig geworden zijn naar de hele collectie Eye Wish Opticiens, klik dan hier.

Draag jij een bril? Zo ja, van welk merk? En welke merken vind jij nog meer leuk?
17 reacties

Bregje -

Die eerste van Gucci is echt prachtig, daar ben ik wel een beetje verliefd op. De bril die Willemijn op heeft van Carrera is ook echt een topper en staat je zo goed! Zelf heb ik een heel oud model van Replay, deze draag ik alleen als ik mijn lenzen niet in heb en niemand mij ziet. Zo’n mooi modelletje zou ik zeker vaker dragen!

Eveline -

Heb zelf heel wat verschillende monturen gehad. Van verschillende merken. Esprit, flair, Dior, Ray Ban maar mijn favoriet is toch Lindberg je betaald der aardig voor maar dan heb je ook wat. Heb ook wel eens ruw wish of specsavers besteld maar als ik eerlijk ben zijn mijn glazen bij de duurdere brillen boetieken toch van betere kwaliteit

Berber -

Leuke brillen zeg! Die van Carrera vind ik erg mooi! Ik heb zelf een bril van Ace&Tate. Daar ben ik heel tevreden mee, super prijsje en de modellen vind ik erg leuk.

Ingrid -

Mooie brillen hebben jullie uitgezocht! Bij mij staat een wat hoekiger model altijd beter. Ik draag meestal lenzen, maar ik heb ook een hele mooie bril van Marc O’polo. Ik vind brillen alleen zo oncomfortabel, ik heb tientallen brillen gehad, sinds m’n tweede, maar ze doen altijd pijn achter m’n oren.

Mirthe -

Jaa brillen! Ik draag zelf elke dag een bril, dat gepruts met lenzen is niks voor mij en daarnaast vind ik mn hoofd zo leeg zonder mn geliefde bril! Op dit moment heb ik een bril van zwarte bril van Heritage met subtiele kristallen op het pootje voor nét wat extra’s. Krijg er heel veel complimentjes over!

Karin van den Berg -

Leuk artikel!

Ik draag een bril van Chanel op dit moment. Eigenlijk een beetje een miskoop aangezien het montuur toch iets te zwaar is. Zo jammer dat ik daar tijdens het passen niet goed naar heb gekeken en over heb nagedacht. Ik viel als een blok voor het montuur. Licht taupe en lederen pootjes met een rosé/gouden Chanel tekentje op beide pootjes.

Daisy -

Ik koop al jaren mijn brillen bij de eyewish winkel hier in Weert. Ze geven zo goed advies en laten je soms monturen passen die je zelf niet zou kiezen, maar als je ze dan past staat het geweldig! Mijn huidige bril is van MaxMara en heeft rosegouden potjes😍

silvia -

toffe brillen!

ik draag zelf een zwart montuur van spijkersenspijkers met lichtblauwe stipjes op de bovenste hoeken van mijn bril en de pootjes.

ik vind de meeste hier bovengenoemde monturen erg mooi en vrouwelijk.

Peggy -

Ik weet niet wat het is, maar ik vind lichtroze monturen ontzettend leuk. Persoonlijk is Eye Wish ook al jaren mijn vaste opticien en ik ben dol op hun service e.d. Maar ik heb laatst voor mijn blog een ander fantastisch brillenmerk ontdekt, dat ontzettend betaalbaar is, genaamd ‘Charlie Temple’. Een heel prettig (online) brillenmerk dat betaalbaar is voor degenen die maar een klein budget te besteden hebben. Echt een aanrader! Leuk artikel en wat staan de brillen jullie toch leuk ;-). Liefs, Peggy.

Marjan -

Ik draag er momenteel een van etnia Barcelona, die vind ik altijd een aparte touch hebben.

chantal -

Ik vind ze tof! Mijn huidige bril is een blauwe ray ban. Ik vind hem nog steeds heel leuk, maar af en toe afwisseling zou ook we leuk zijn. Helaas krijg ik van mijn ouders pas een nieuwe als ik een andere sterkte nodig heb

Irene -

Ik kan niet op de linkjes drukken van “bril 1″ of “bril 2″

Meer mensen hier last van?

Mooie brillen zitten hiertussen :)

Romy -

Vervelend! Heb ik geen last van.

Kiss & Make-up -

Jullie hebben geluk dat jullie allebei goed staan met een bril! Ik sukkel met een oogprobleem dus moet weer een bril dagen momenteel and I hate it. Past gewoon niet bij me.

Marissa -

Er zitten toffe brillen tussen zeg, ik had niet verwacht dat ze zulke leuke hadden. Toch vond ik het altijd best lastig om een bril te kiezen die goed bij mij past en ik ga niet zo snel uit mn comfortzone wat dat betreft. Het merk van de bril die ik op dit moment draag weet ik niet eens, ja live life staat er in. Maargoed die heb ik ook al wel meer als vijf jaar. Maar leuke brillen, ze staan jullie erg goed!

Suzanne -

Hele mooie brillen! Ik vind de brillen van marc jacobs zo mooi!

Susan -

Wat een toffe brillen zitten er tussen!

Reageer ook