Nestlé Triple Treat Taart

Ken je die waanzinnige grote taarten die je wel eens voorbij ziet komen op Pinterest? Wij wilden ook zo’n taart maken, vol met allerlei heerlijke chocolade van Nestlé. Het was ontzettend leuk om te doen en we zijn megatrots op het eindresultaat. Ben jij klaar voor de Nestlé Triple Treat Taart? Snoepen op eigen risico, want dit is te lekker!

Gesponsord – Dit artikel is in samenwerking met NESTLÉ

Dit is een hele leuke taart om samen met iemand te maken, lekker bijkletsen tijdens het decoreren. Het was enorm gezellig. Dus trek er gerust een dagje voor uit samen of met nog meer mensen! Ideaal en gezellig tijdverdrijf voor in de vakantie dus of in het weekend. De taart die wij maakten is de perfecte taart qua grootte om te serveren op een feest met heel veel vrienden of voor een familiefeest.

Maar je kunt de taart natuurlijk ook kleiner maken, zodat je een taart voor 10 – 12 mensen hebt. Dit doe je door alle ingrediënten hieronder te halveren en NESTLÉ KITKAT MINI’S te gebruiken. Gebruik dan ook een kleinere bakvorm van 15×15 cm. Maak dan  twee biscuitlagen van ieder 2cm in plaats van 4cm.

Wat heb je nodig?

 • Vierkant bakblik van 30×30 cm
 • Mes of spatel
 • Mixer
 • Kommen om in te mixen
 • Steelpan
 • 1 kilo biscuit mix (voor twee lagen biscuit a 30×30 cm en 4 cm hoog)
  – Vergeet de benodigdheden niet die op de verpakking van de biscuit mix staan aangegeven
 • Vergeet de benodigdheden niet voor de salted caramel botercrème. De link van het recept vind je in dit artikel.
 • 5 pakken NESTLÉ KITKAT (met 5 pakjes per zak)
 • 2 repen NESTLÉ CRUNCH WIT
 • 1 pak NESTLÉ ROLO (5 rollen in 1 pak)
 • 1 zak NESTLÉ SMARTIES MINI

Recept Nestlé Triple Treat Taart

Dit wordt de onderkant van de taart: de gladde kant onderop en de ‘lelijke’ kant bovenop.

Dit wordt de bovenkant van de taart: de gladde kant bovenop en de ‘lelijke’ kant onderop.

1) Bak twee lagen biscuit volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zorg dat de twee lagen volledig afkoelen alvorens je verder gaat met versieren. De gladde kant van een van de biscuit lagen vormt de onderkant, de gladde kant van de andere biscuit laag vormt de bovenkant. Zo zit de “lelijke” kant in het midden en krijg je een evenredige en stabiele vierkante vorm. Dit duurt per biscuitlaag ongeveer vijftig minuten plus een half uur afkoelen.

2) Terwijl de eerste biscuitlaag afkoelt en de tweede in de oven zit, kun je de salted caramel botercrème gaan maken. Eerst maak je volgens dit recept de salted caramel en deze laat je buiten (in de winter) of in de koelkast goed afkoelen. Tegen de tijd dat vervolgens de tweede biscuitlaag uit de oven komt en moet afkoelen, maak je volgens dit recept botercrème van de salted caramel. Dit zijn ook precies de verhoudingen die je nodig hebt volgens deze artikelen om genoeg botercrème te maken voor deze taart.

3) Dan is het tijd om de taart in elkaar te zetten. Leg de eerste biscuit laag met de gladde kant naar beneden. Smeer de bovenkant in met een mes of spatel en de salted caramel botercrème.

Zoals je kunt zien zit de botercrème nu tussen de twee biscuitlagen.

4) Plaats de andere biscuit laag met de gladde kant naar boven vervolgens op de ander. De botercrème zit nu tussen de twee biscuitlagen in.

5) Smeer daarna de complete taart in met de rest van de salted caramel botercrème. Verdeel alles over de zijkanten de bovenkant. Schenk ook extra aandacht aan de hoeken van de taart.

6) Dan komt het leukste deel: alles versieren met NESTLÉ KITKAT, NESTLÉ ROLO, NESTLÉ SMARTIES EN NESTLÉ CRUNCH WIT. Begin met de zijkanten van de taart. Deze worden ‘beplakt’ met NESTLÉ KITKAT.

7) Vervolgens leg je NESTLÉ KITKAT zo over de taart heen dat er negen vakken ontstaan.

8) De vakken vul je verder op met NESTLÉ ROLO, NESTLÉ SMARTIES EN NESTLÉ CRUNCH WIT. Wij hebben het om en om gedaan en hebben de NESTLÉ SMARTIES in het midden gelegd omdat deze zo mooi kleurrijk zijn.

En dan is de Nestlé Triple Treat Taart klaar! Als je een stukje wilt serveren, kun je het beste een vakje twee keer diagonaal doorsnijden in kwarten. Je kunt uit een vak vier stukjes halen.

De taart is ontzettend stevig en je kunt de taart heel makkelijk snijden en verdelen. Dat lijkt misschien niet zo, omdat er zoveel chocolade op ligt maar dankzij het stevige biscuitdeeg en de salted caramel botercrème blijft alles perfect op zijn plek.

De Nestlé Triple Treat taart smaakt zoals hij er uit ziet: goddelijk. We hebben er heel erg van genoten om samen deze taart te maken en het opeten van een stukje was natuurlijk dubbel zo lekker.

Doordat NESTLÉ enorm veel keuze heeft uit de lekkerste chocolade, kun je eindeloos variëren met leuke en lekkere recepten. Wil je weten wat voor heerlijke recepten je nog meer kunt maken met NESTLÉ? Bekijk dan de website voor inspiratie.

En je kunt ook mee doen met onze NESTLÉ Bloginsiders campagne. Je krijgt dan een heerlijke Mystery Box opgestuurd met allerlei NESTLÉ chocolade om zelf een lekker recept mee te verzinnen. We dagen je uit! Wees er snel bij en meld je aan via deze link. Wie weet zien we binnenkort jouw creatie terug op 2WMN!

15 reacties

Kim -

Wat een mooie taart! Hoe krijg je de vierkante vorm? Heb je een vierkant bakblik gebruikt?

Anna -

Kun je de taart een dag van te voren maken en waar kun je een biscuit mix kopen?

Simone -

Hoi hoi, super leuke taart! Ik wil hem morgen gaan maken met mijn vriend. Maar mijn vraag is, waar hebben jullie het bakblik vandaan?

Bianca -

Oehh dit ziet er echt heel erg lekker uit x

evelien -

Haha, wat een taart!
Wat is overigens het verschil tussen een samenwerking en advertorial?

Ilona -

Ik voel me alleen al dik na het lezen van dit artikel :’)

Carin -

Wauw! Wat een heerlijke taart <3

Alex -

Wow, dit ziet er erg lekker uit! Ga ik zeker een keertje maken :)

Margot -

Wat ziet dat er leuk en lekker uit!

Desirée -

Oehhh, die ga ik voor Shae’s verjaardag maken! ^^

Paola -

O wat ziet dat er heerlijk uit!

Jose -

Hahaha wauw wat een taart! Ik ben helaas absoluut geen snoeperd dus ik wordt hier niet echt warm van. Ik vind het wel heeeel gezellig om samen iets te maken! Ik had laatst met een vriendinnetje een wraptaart gemaakt uit het kookboek van lekker en simpel (volgens mij hebben jullie dat ook!) dat was ook supergezellig. Samen koken heeft ook iets feestelijks :). Btw die wraptaart (ik had italiaanse wraptaart) was echt SUPERlekker… mocht je nog inspiratie zoeken voor het avondeten ;).

Diana -

Ik hou zo van lekkere taart, kan daar de hele dag naar uit kijken hahaha
Zou zo graag deze eens maken, even kijken of ik een vriendin of mijn moeder kan overtuigen.

Anneke -

Wow, ik voel mijn gewicht stijgen door er alleen maar naar te kijken, haha!
Volgens mij is deze taart echt mierzoet (en heerlijk!). Het is in ieder geval echt een kunstwerk om naar te kijken, heel mooi.

Martine -

Valt heel erg mee, het is precies goed: er zit ook veel biscuitdeeg tussen die de smaken neutraliseert. Bedankt voor het compliment! :)

Reageer ook