Look of the day: Pink & Preppy

Al bijna 8 maanden zwanger en ik heb nog maar één look of the day gedaan… Dat kan natuurlijk eigenlijk niet! 😉 En dat vonden jullie ook, want ik heb zo veel vragen gekregen of ik nog lookjes ging delen. Veel zullen het er niet meer zijn, maar ik beloof bij dezen er nog een paar te maken. Ik trap af met deze ietwat preppy en sportieve look met mijn favoriete kledingstuk van deze zwangerschap!

En dat is deze trui van ASOS! Ik liet hem al zien in deze shoplog met zwangerschapskleding. Hij komt uit de ASOS Maternity lijn. Het is een zalmroze trui met een (nep)kraagje eraan. Super cute en hij accentueert de babybuik mooi.

Ik combineerde de trui met een skinny jeans en witte sneakers om het geheel wat sportiever te maken.

Trui / ASOS
Broek / ASOS
Schoenen / Nike

De make-up is redelijk basic en standaard. Ik gebruikte de NARS Sheer Glow Foundation, Sisley Phyto Loose Powder en NARS Creamy Concealer als basis. Mijn wenkbrauwen zette ik aan met MAC Brow Gelcreme in Dirty Blonde. Als blush gebruikte ik NARS Luster en de Diorific Powder in 001 als highlighter. De lipstick is een van mijn lievelings: NARS Raquel.

Op mijn ogen gebruikte ik een combinatie van het Tartelette palet en mijn zelf samengestelde palet van Make-up Geek. Je ziet het niet op de foto’s maar sinds lange tijd droeg ik hier weer een heel dun lijntje op mijn bovenste wimperrand, gezet met een donkerbruine oogschaduw. En dat geeft toch eigenlijk een heel mooi effect! Soms verdwijnen kleine handelingen onopgemerkt uit je routine. Pas wanneer je ze weer toepast merk je dat het toch wel mooi was. Dat had ik dus met het lijntje op de bovenste wimperrand!

Tot slot nog even over het haar. Dat heb ik gekruld met deze ISO Twister krultang. Het was lang geleden dat ik hem gebruikt had, maar ik was weer verrast! Hij maakt toch wel erg mooie krullen. Die ga ik vaker gebruiken!

Grappig, het was een beetje een trip down memory lane met de krultang en het lijntje op de wimperrand!

14 reacties

Marielle Peeters -

Je ziet er prachtig uit! Heel vrouwelijk met een super mooi make-upje, ‘t staat je èrg goed allemaal,Toppie!!! Liefss

Lily -

Willemijn, wat ben je toch echt prachtig (zwanger)! Ik reageer normaal niet vaak op Youtube en blogs, maar ik wilde je dit toch even meegeven. Veel succes met de laatste loodjes!

Wies | Nature of Happiness -

Hele leuke outfit, staat je goed! En wat een mooi buikje heb je!

Lisanne -

Wat ben je toch mooi. En bijna 8 maanden alweer, jeetje wat gaat het snel! Ik ben ook nog steeds verliefd op je bril trouwens. :)

Heleen -

Wat een gave look! Heel tof. Heel zachte kleur.

Dionne -

Je ziet er prachtig uit!

Esther -

Een erg mooie outfit die je goed staat!

Marijke -

Wat zie je er toch prachtig zwanger uit. De trui en hele outfit is helemaal in je eigen stijl, zo leuk!

Eline -

Prachtige look! De combi van je haar(kleur), bril, trui en make-up is zo vrouwelijk en stijlvol en staat je ontzettend goed.

Femke -

Fijn lookje. Lekkere sneakes eronder, mooi en comfy!

Suus -

Wat een gave combi! Staat je super goed die kleur.
Heb trouwens wel het idee dat deze zwangerschap super snel gaat haha

Curly Creative -

Die kleur staar je echt onwijs mooi Willemijn!

Susan -

Je ziet er prachtig uit!

marije -

Wat zie je er goed uit! Ook al is het een simpele look, je straalt wel.

Reageer ook