Lancering Het Quaker Ontbijtboek

Een tijdje terug deelde ik ik met jullie een heerlijk en oh zo simpel ontbijtje: Griekse Yoghurt met appel-abrikozencompote. Ik stuurde dit ontbijtje in voor Het Quaker Ontbijtboek en hij werd uitgekozen! Super leuk. Afgelopen 6 november werd Het Quaker Ontbijtboek in het bijzijn van alle winnaars en influencers wiens recepten in het boek staan, gelanceerd.

En wauw, het is een super tof boek geworden! Alle winnaars die in het boek staan ontvingen het limited edition Het Quaker Ontbijt Boek. Het boek bewijst maar weer dat ontbijten echt niet saai hoeft te zijn. Er is zo veel meer dan die kom met ontbijtgranen of een kom havermout!

quaker ontbijtboek

Het boek begint met het hoofdstuk ‘De basis’. Hierin wordt uiteraard uitgelegd hoe je havermout bereid, maar je leest er ook hoe je havermeel kun maken, wat volkoren granen zijn en waarom het zo goed voor je is.

Hierna volgen er nog drie hoofdstukken: Muesli & Granola, Havermout en Quaker Cruesli®. In deze hoofdstukken vind je de meest lekkere en originele ontbijtrecepten met producten van Quaker. Ik licht een paar van mijn favorieten uit!

Dit recept van @Miss_Havermout (hoe toepasselijk haha!) wil ik dolgraag proberen. Dat ziet er toch uit als een goddelijk ontbijttaartje? En wie wil er nu niet ontbijten met taart? Hmmm!

Tijdens de lancering van het boek werd er een 5-gangen ontbijt geserveerd. Uiteraard met allemaal ontbijtjes uit het boek. Gang vier was de goddelijke Gebakken Havermout met Pindakaas en Banaan van Pauline van UitPaulinesKeuken.nl. Mensenkinderen wat was dat lekker. En origineel. Hoe bedenkt ze het toch…

Niet gezond, wel een origineel idee. Zo’n eentje waarvan Djurre roept: ‘Wat een goed idee! Dat ga ik ook eens proberen.’ Het recept is dan ook bedacht door een man. Het is de Chocolavermout van @GeenTroep.

https://youtu.be/m0xWOl_s9Js

Woehoe, hier zie je mijn ontbijtje!

Naast deze drie recepten staan er dus nog ruim 60 recepten in. Ook staat het boek vol met allemaal leuke foodfotografietips. Echt een leuk boek om te hebben als je net als ik gek bent op ontbijten.!

Wil jij ook genieten van deze 70 inspirerende en lekkere ontbijtrecepten? Download dan nu het gratis e-book hier.

4 reacties

Do -

Ik was bijna enthousiast, een boek over ontbijt! Alleen… Ik lust geen havermout :'( Gelukkig bestaan er nog andere soorten ontbijt :-)

Kyona -

Ah leuuuk! Heb ‘m gelijk gedownload. Vind lekkere (en gezonde) ontbijtje verzinnen stond zó lastig. Dit boek komt als geroepen!

nanoe -

ik kan de e-boek niet downloaden

Margot -

Wat een fijn boek, ik kan wel een beetje onbijtinspiratie gebruiken de laatste tijd!

Reageer ook