Kerstkriebels!

Zoals jullie al in mijn laatste weekvlog hadden kunnen zien, ben ik na vijf december meteen naar de Praxis gerend om een Kerstboom aan te schaffen. Ik kon niet langer wachten, ik had zo’n zin in gezelligheid. En ik ben heel blij met hoe mooi mijn Kerstboom er uit ziet. Daarom vandaag een kletsvideo over mijn mooie boom!

https://youtu.be/4kxuS7f4Qv0

 

11 reacties

Marloes -

Mooie boom! Ik mis alleen wel slingers….maarja is natuurlijk persoonlijk! Ik heb dit jaar een mooie grote kunstboom gekocht omdat ik 2 kleine kindjes heb van 2 en 1 jaar en dacht is veiliger….als hield ik er eerst niet van…de intratuin heeft hele mooie…kost ook wat masr hoop dat we er lang mee kunnen doen. Thema wat ik heb gekozen is wit en goud en hout….dus net zoiets als jij allern dan goud ipv koper. Heb t wel verder aangevuld met mintgroen en wat blauw want die kleuren komen ook in mn huis voor….ook veel met veren. Glazen ballen met veren erin en een witte boa en vogeltjes met echte veertjes. Witte en groene. Heb idd onderaan alleen plastic vanwege de kids maar wel erg mooie van intratuin. Die ballen heb ik bewust groter gekocht en dan loopt t een beetje toe naar boven met steeds wat kleiner. En tussen door dingen als denneappeltjes blauw en belletjes van goud en paar met poppetjes voor de kids. Ook nog houten slingers en houten engeltjes etc. Als piek een witte glitterster. Wil na de kerst in de sale dingen voor volgend jaar halen bij intratuin en bijenkorf. Denk dat ik vor basic wit hout en goud laat en elk jaar een andere kleur toevoeg ofzo. Houd wel van afwisseling!

Kris -

Voor ons dit jaar geen boom, het wordt een beetje een rare kerst aangezien mijn schoonmoeder in oktober is overleden. Ik probeer toch wat sfeer te krijgen door lampjes en dergelijke en versiering die meer winters is zodat het ook na kerst nog kan blijven staan.

Monique -

Hi! Heerlijk he, zo’n kerstboom! Bij ons stond hij dit jaar al voor Sinterklaas haha, we vierden het toch niet en we hadden er gewoon zo’n zin in ;).
Hele andere opmerking, zouden jullie misschien nog eens artikelen, of gastartikelen, kunnen schrijven over anticonceptie? Bijv in samenwerking met ervaringsdeskundigen, een casa kliniek, gynaecoloog, huisarts, sense (ik roep maar wat haha)? Ik ben zelf ook gestopt met de pil, en een beetje klaar met hormonale anticonceptie in het algemeen. Ik zou wel eens meer willen lezen (heb ook al wel veel online gevonden) over de invloed van hormonen op je lichaam, goede alternatieven voor niet hormonale anticonceptie, of juist wel de voordelen van hormonale anticonceptie etc. Ik zit nu zelf na te denken over een koperspiraal, maar ook dat heeft nadelen (je schijnt hem te kunnen voelen tijdens seks, net iets minder veilig dan de pil etc. :( Groetjes!

Nienke -

Leuke video, Tien! Een goeie tip is de Kerstafdeling van De Bijenkorf. Zulke gave, bijzondere kerstballen in alle kleuren (je kunt het bijna geen ballen meer noemen, trouwens. Huisjes, hakschoenen, vanalles). Ik wil na de Kerst eens kijken of het in de uitverkoop gaat 😀

En jaaaaaa, die lieve kerstboomhanger van Soof! Bij mij hangtie als enige kerstversiering aan de woonkamerdeur. Geen boom dit jaar i.v.m. NYC 😀

Zo’n video is leuk, mop. Moet je vaker doen!

Martine -

Thanks schat! <3

Karin van den Berg -

Mooie boom!
Ik ben dit jaar over de top gegaan, paarse boa’s, witte warme lampjes, en heel veel gekleurde ballen, Alice in Wonderland thema ballen, en een Multi gekleurde piek. Mijn boom is heel vol en heel gekleurd. Love it!

Marijke -

Mooie boom! Ik heb van te voren altijd het idee dat het zoveel werk is om het huis in kerstsfeer te versieren maar eigenlijk is het zo klaar. Zo gezellig altijd!

PatriciaKleijn -

Leuk zeg, mooie boom ook. Wij hebben ook een boom staan, niet zo`n grote dit jaar (mn vriend van een klant op zijn werk gekregen) hij heeft hem zelf versierd toen ik terug kwam van mijn werk hing hij vol met rode en zilvere en witte ballen, 4 oude details van zijn jeugd die hij dat weekend van zijn moeder had gehad en een piek met een kerstman erop die beweegd haha! Ik heb de slingers en sommige dingen wat verhangen voor meer semetrie, maar verder is het zijn boom dit jaar 😉

Suzanne -

Leuke video! Ik ben ook al in de kerst stemming

Thebeautyblognl -

Wat een mooie boom! Fijne feestdagen alvast! Xo

Susan -

Wat een prachtige boom heb je neergezet!

Reageer ook