Heb jij deze nieuwe wijn al geproefd?

In Engeland is het al een grote hit, maar nu is deze heerlijke wijn ook overgewaaid naar Nederland: Blossom Hill. Wie houdt er nu niet van gezelligheid met een goed glas wijn? Ik in ieder geval wel! Ik vertel je hoe voor mij de ideale vriendinnenavond er uit ziet en ik mag ook iets heel leuks weggeven. Proost!

Wellicht ken je de wijnen van Lindemans? Deze wijnen vallen onder Treasury Wine Estates (TWE) en zij brengen nu dus ook het wijnmerk Blossom Hill naar Nederland. In Engeland is deze wijn de nummer 1, dus ik was heel benieuwd!

Ik vind de flessen er heel leuk uit zien. In januari ga ik ook met familie en vriendinnen mijn verjaardag vieren en wat wijnflessen van Blossom Hill lijken me perfect om te serveren. Vooral de Merlot spreekt me aan! Ik hou zelf van zachte, kruidige wijnen of juist lichte en fruitige wijnen. Het lijkt me trouwens nog steeds ontzettend leuk om eens een wijnproeverij te doen om meer te leren over wijn. Deze staat ook op de planning!

Waar ik enorm van kan genieten is met mijn zussen en/of vriendinnen aan tafel zitten, een goed gesprek, wat zoutjes op tafel, spelletjes doen en dat allemaal onder het genot van een goed glas wijn. In die zin doe ik dat veel te weinig vind ik zelf. Ik krijg er echt energie van.

Ik hou er sowieso van om een goede gastvrouw te zijn en iedereen in de watten te leggen. Dan kleed ik de tafel leuk aan en zorg ik er juist voor dat het oog ook wat leuks heeft om naar te kijken. Ik doe wat mooie kaarsen aan, verse bloemen op tafel, lekker eten en dan bijvoorbeeld een fles wijn die ook nog eens leuk is om te zien. Ja echt, geloof me: de visite geeft daar altijd complimentjes over.

Ik kan me in de supermarkt altijd wel vermaken met het kiezen van een wijn. Dan gaat het me dus niet alleen om smaak, maar ook om hoe deze er uit ziet. Een leuke wijnfles is essentieel, haha! De wijnen van Blossom Hill zijn qua look and taste in ieder geval door de keuring gekomen!

Hieronder zie je alle Blossom Hill wijnen die verkrijgbaar zijn:

  • Blossom Hill Crisp & Fruity White
  • Blossom Hill Soft & Fruity Red
  • Blossom Hill White Zinfandel
  • Blossom Hill Chardonnay
  • Blossom Hill Merlot

Ik denk dat ik binnenkort wat extra flessen in ga slaan. Ik vind wat wijnflessen op voorraad hebben sowieso handig bij onverwachte visite en er komen bij mij altijd wel mensen over de vloer met wie ik een wijntje kan drinken.

Mocht je zelf eens een van de Blossom Hill wijnen willen proeven, ga dan zeker naar het Allerhande Kerstfestival op 9, 10 en 11 december! Sterker nog, ik mag twee kaartjes weggeven voor het Allerhande Kerfstfestival! Dat is natuurlijk de uitgelezen kans om een van de Blossom Hill wijnen te proberen! Wat moet je daarvoor doen?

Plaats vóór 5 december op social media een foto van jou en je beste vriend(in) en vertel welk leuk moment in jullie vriendschap jou is bijgebleven en welke wijn van Blossom Hill jij graag uit zou willen proberen bij het Allerhande Kerstfestival. Tag natuurlijk ook de persoon die je mee zou willen nemen! Gebruik hierbij de volgende hashtags:

  • #2wmn
  • #blossomhill
  • #allerhandekerstfestival

Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar. En mocht je nu niet winnen, niet getreurd want de wijnen van Blossom Hill zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €4,99 per stuk.

3 reacties

Tirza -

Naar aanleiding van deze advertorial heb ik de merlot gekocht gisteren en ik ben heel positief! Erg lekker wijntje! 👍🏼

Kirsty -

De wijnen van Lindemans vind ik ook lekker, dus je maakt mij wel erg nieuwsgierig naar Blossom Hill! De flessen zien er ook mooi uit, daar kijk ik zelf stiekem ook best wel naar, zeker als ik bezoek krijg. Ik ga eens kijken of ik ze kan vinden bij de AH.

Nikki -

Ik heb mijn bericht op mijn facebook pagina gezet en mijn moeder in het zonnetje gezet❤️

Reageer ook