2WMN’s Favorites (december ’16)

De tijd gaat werkelijk waar veel te hard. Dit is alweer de laatste 2WMN’s Favorites van 2016. Een video waarin we altijd onze favorieten benoemen die gaan over tig verschillende categorieën. Je kunt het zo gek niet bedenken. Kijk snel welke favorieten we deze maand weer hebben. Goodbye 2016!

https://youtu.be/Wfhhtq5yXgk

 

Gezamenlijk

Entertainment

 • Film Collateral Beauty

Fashion

 • HEMA Foute Kersttruien

Food

 • Warme choco met slagroom

Martine

Interieur

 • De Kerstboom inclusief alle Xenos spulletjes
 • Theepot van ASA Fashion

Fashion

 • Gsus koperen blouse
 • Gsus roze blouse

Entertainment

 • Film La Vita e Bella
 • Magazine Flow

Beauty

 • ISO Twister

Willemijn

Interieur

 • Blauwe muur
 • Blauwe kussentje van Leen Bakker
 • Krukje van de Kwantum

Beauty

 • Sebastian Professional Drynamic+ Droogshampoo

Overig

 • Sensy Kruik

14 reacties

Bettine -

Ik had die kruik ook gekocht voor m’n dochtertje, maar de kraamverzorgster raadde me af om hem te gebruiken voor haar! Misschien dat ze nu beter of anders zijn (bijna 2,5 jaar geleden), maar ik was alsnog met ouderwetse kruiken aan het slepen. Vind hem ook best heet worden.
Gebruik hem nu zelf iedere avond, heerlijk!

Lisanne -

Jaaa! De kruik vond ik ook zo fijn tijdens mijn zwangerschap en gebruik hem nu, twee jaar later nog steeds. Lekker voor de kleine in zijn bedje maar ook heerlijk voor je zelf. Ik ben erg benieuwd naar de film trouwens!

Syl -

Die kruik lijkt mij geweldig! Geen gedoe meer met water koken enz.

marrie -

Ik ben ook zo’n oen die heel vaak bij kleding bij het wegknippen van de labels een gat in de stof knip. En laatst met kerst met inpakken per ongeluk het in te pakken shirt onder het pakpapier gelegd en ook weer in het shirt geknipt. Dacht nog wat knipt die schaar zwaar😯

Willemijn -

Hahahaha!

Kiss & Make-up -

Hehe, ja, die truien zijn zeker leuk. Ze zien er lekker comfy uit. Heb volgens mij nog nooit La Vita E Bella gezien… En aaaah, zalig eh, zo’n warmtekruik. Zou ik dus constant mee rondlopen denk ik.

Eline -

Wat een leuke video weer en erg herkenbaar deze keer! Van de blauwe kleur op de muur (heb precies dezelfde kleur thuis, heel blij mee!) tot de zoektocht naar de perfecte droogshampoo tot de foute kersttruien. Bij Hema kocht ik ook een kersttrui maar dan het rode exemplaar in sweaterstof met een kitscherige gouden strik. Man, wat zit die trui heerlijk! Ik draag ‘m zoveel mogelijk want het past echt bij die cosy sfeer in de kerstvakantie… Nu in de sale zag ik nog meer leuke exemplaren maar ik hou mij in, haha! En net zo herkenbaar: morsen met bleek op je goede kleding :(. Ik heb het bij een broek gehad maar op dat deel van mijn been dat ik er nog wel een tuniek overheen kan dragen. Sindsdien trek ik altijd een oude pyama aan bij het schoonmaken van de wc ;). Misschien is het nog helemaal niet zo gek om jouw blouse verder te bleken, wie weet met een sjabloon ofzo? Mocht het lukken dan ben ik zeer benieuwd naar het eindresultaat. Fijne jaarwisseling meiden!

Alexandra -

Leuke gezellige video! Martine, voor die blouse zou je een poging kunnen wagen om wat terug te krijgen bij je inboedelverzekering.

Heleen Schrijvershof -

Oké, oké, ik ga die film wel kijken. En ik vind de kleur op je muur echt heel erg tof! Zeker ook in combinatie met je meubels.

martina -

Deze kruik heb ik dus ook gekocht voor de kleine zo’n anderhalf jaar geleden en ik heb m ook laatst weer uit de kast gevist voor mezelf! Heeeeeerlijk ding, de oplader ligt naast mn bed dus kruik warmen, tanden poetsen en dan een warme kruik mee in bed haha! Heeeeeeeeerlijk

Willemijn -

HAHAHA ik doe precies hetzelfde!

Bernadette -

Ach domme reactie van me, zie nu de website en is top voor baby’s. Haha, spuit 11

Bernadette -

Nu moet ik echt naar die film!
Over de kruik, ik las laatst juist dat van die aluminium aangeraden worden bij baby’s omdat anderen juist op de naad zouden kunnen scheuren (zeer kleine kans natuurlijk). Ondanks dat lijkt zo’n kruik of een electrische deken me heerlijk haha! Koukleum

marije -

Wat een leuke favorieten! Ben erg benieuwd naar collateral beauty na jullie lovende woorden. Ik ga zeker even naar de kwantum voor het krukje. Hopelijk vind je een oplossing voor de blouse. Echt zonde!

Reageer ook