2Vlog: Dit had een kappersvlog moeten zijn

Maar dat is het niet! Haha! Sue kon helaas op het laatste moment niet meer en dus waren Martine en ik veroordeeld tot een dagje Amsterdam vullen. He, wat een narigheid! Het werd super gezellig, met een cruise en een bioscoopbezoekje. Waar we (wederom) de ogen uit onze hoofden janken. Snif! Kijk gezellig mee!

https://youtu.be/59wq2O0oG4o

9 reacties

Dalindcy Koolhoven -

Hey dit soort dagen zijn ook hartstikke leuk! Vooral omdat het zo spontaan is.

Auk -

Hahaha, op 5.56 blokkeren jullie de weg heel schattig en grappig voor een wat oudere man op een toffe fiets met mand. Leuk :-)

Marjanne -

Hahaha jullie zijn leuke meiden! Wat een gezellige vlog.
@Willemijn, misschien is het al vaker tegen je gezegd, maar dat heb ik dan gemist. Ik vind dat je ontzettend veel op de zusjes van Houten lijkt!!! Op Carice, maar ook op Jelka. Je bent echt een mix! Stiekem familie?

Willemijn -

Hihi jep, dit heb ik al heeeel vaak gehoord. Voor zo ver ik weet geen familie haha! Carice of Jelka als zus hebben had me wel leuk geleken 😛

Nanda -

Oh dat vind ik ook!

Kiss & Make-up -

Ai, kitty emergency… Eerst en plassen en vreten, da’s ook mijn motto altijd hahaha :-) Lekker geitenkaasje denk ik! En woaaaah, inderdaad megaveel keuze aan snoep bij die bioscoop.

MvN -

Ah zo leuk om spontaan leuke dingen te doen!
Die man op de fiets achter jullie in het steegje(3.50min) haha!

martina -

ja daar moest ik ook al zo om lachen haha 😉 leuke blog meiden, een geslaagde dag!

Susan -

Toch nog een hele gezellige dag van gemaakt!

Reageer ook