2Try: Gsus (SHOPLOG)

Ik ben er weer in getrapt. Nietsvermoedend surfte ik rond en kwam op de webshop van kledingmerk Gsus terecht. En ja hoor, ik flikkerde weer van alles en nog wat in mijn mandje. In deze video laat ik je zien welke items ik gescoord heb en trek ik ze voor het eerst aan.

https://youtu.be/ojbMxTdwKU4

 

13 reacties

Nero Giardini -

Wat een leuke items heb je geshopt! Vooral dat bomberjack is geweldig!

cindy -

bij toeval ontdekte ik jouw site. ik ben zelf al jaren aan het worstelen om mijn gewicht/lengte te accepteren. ( 165, 70 kilo) ik vind het superleuk om je video’s en tips te zien. je ziet er prachtig uit, vrouwelijk/curvy en ik hoop dat ik mijzelf ook zo kan gaan zien. ik draag vaak verhullend kleding, heel veilig, niets opvallends maar ben eigenlijk dol op mooie kleren en op kleur. thanks voor je inspiratie!

Martine -

Wat leuk dat je een reactie achter laat! Ik snap wat je bedoelt, het is ook niet zo makkelijk om te accepteren hoe je er uit ziet. Zeker niet als je (onbewust) bijna wordt gedwongen door de maatschappij er uit te zien als een model. Ik hoop dat je met de tijd meer gaat dragen wat je mooi vindt en daar in straalt! Bedankt voor je eerlijkheid!

Nynke -

Die rode lange blouse vind ik echt super! Wat een mooie kleur..

Ilse -

Bomberjasje staat je heel mooi! Ook de laatste blouse staat je heel mooi qua kleur. Je kan de laatste blouse denk ik ook leuk stijlen door er een wollen trui over heen te doen

Deborah -

Ja hoor Tien, je wordt bedankt! “BEDANKT VOOR JOUW BESTELLING”

Ik had dat prachtige bloesje al eens gepast bij Sissy Boy maar vond ‘m te duur. En nu voor €30 besteld! Woohoo!

Sofia -

Oh wat een mooie items! En een top personal dress to impress assistent had je erbij. Ik vind het bomberjack het leukste, staat je zo goed! 😍

Anneke -

Mooi Martine!
Vooral de laatste lange blouse staat je heel goed qua kleur!
Dat vond ik bij het koperkleurige blouseje wat minder. Had het idee dat je daar wat bleker door werd, maar dat kan natuurlijk ook komen doordat het gefilmd is en ik het niet IRL zie.

Jose -

Ik ben ervoor dat youtubers bij iedere shoplog antwoord geven op de vraag: moet je hem strijken? Willemijn won echt 100 punten bij mij met die opmerking. 😀 Nu wil ik die bloesjes ook…

Marit -

Hoooi Martine,

Mooie items, love it!!
De laatste blouse zal ik inderdaad ook laten los hangen maar kan ook heel leuk zijn met een wat nauwsluitender zwart jurkje, panty, mooie hak eronder. Het bomberjack heb ik ook. Bij mij is het ook niet echt zwart ofzo… beetje gek. Maar ik draag hem met een witte top met flinke decolleté! Misschien heb je er wat aan of kan je het een keer uit proberen
Liefs!

MARIJKE -

Ik vind het bomberjack echt super mooi, blousje staat je ook super! Ik heb eigenlijk nog nooit geshopt bij gsus!

Suzanne -

Leuke items heb je geshopt

marije -

Het bomberjack vind ik super gaaf! Inderdaad leuk met een jeans en sneaker. Leuke dingen hoor!

Reageer ook