Wraps met vis, paprika en courgette

Wraps maken we in Nederland vaak met gehakt of kip. Maar wist je dat het ook heel lekker is met vis? Vandaag maak ik wraps met kabeljauw, paprika en courgette met de MAGGI ‘Wraps met een twist’ in de smaak Frisse Peper. Super lekker en binnen twintig minuten op tafel!

De nieuwe ‘Wraps met een twist’ van MAGGI zijn maaltijdpakketten met wraps die je binnen 20 minuten op tafel zet. Het product is verkrijgbaar in 3 verrassende smaken Amerikaanse BBQ, Kruidige Tandoori en Frisse Peper. Weer eens wat anders dan de wraps uit de Mexicaanse keuken. Leuk!

Ik koos voor de smaak Frisse Peper. Op het doosje staat de suggestie om het te maken met kip, paprika en rode ui. Ik besloot het echter met vis, paprika en courgette te maken. En dat was een geslaagde combinatie! Je proefde inderdaad zowel het frisse van de citroen en het pittige van de zwarte peper. Het yoghurt-kruidensausje was een lekkere frisse toevoeging aan de vulling. Wat bosui ter garnering en smullen maar! Martine en ik vonden het beiden enorm geslaagd. Hieronder vind je mijn recept.

Je hebt nodig (voor 2-3 personen)

  • 1 pak MAGGI ‘Wraps met een twist: Frisse Peper’
  • 300 gram kabeljauw
  • 1 paprika
  • 1 (kleine) courgette
  • 1 ui
  • 4 eetlepels yoghurt

Bereidingstijd: 20 minuten

Zo maak je het

1. Snijd de kabeljauw in blokjes, ui in dunne ringen, paprika in reepjes en courgette in blokjes.

2. Bak in een hapjespan de ui, paprika en courgette zo’n 5 minuten aan.Voeg na 5 minuten de blokjes kabeljauw toe. Wanneer dit ook een paar minuten mee heeft gebakken zet je het vuur lager en voeg je MAGGI’s kruidenmix toe en 50 milliliter water. Roer dit goed door en breng het geheel aan de kook. Laat het nog zo’n 3 minuten doorkoken zodat alles goed gaar wordt.

3. Warm de wraps op in de koekenpan of magnetron. Bereid ondertussen het yoghurt kruidensausje door 4 eetlepels yoghurt en de mix voor het sausje te mengen.

Je kunt de wraps van te voren klaarmaken of alles in schalen opdienen zodat iedereen zijn eigen wrap kan maken. Eet smakelijk!

Dit gerecht stond binnen 20 minuten op tafel trouwens. Ideaal voor tijdens de avondspits of als je laat thuis komt uit je werk en je wel zelf wilt koken met voldoende groente maar geen zin hebt in lang achter de pannen staan. Leuk idee, deze wraps met een twist van MAGGI.

Klik hier voor meer inspiratie met de MAGGI Wraps met een Twist.

Met wat voor vulling bereid jij je wraps altijd?

3 reacties

Kirsten -

Ben dol op wraps! Maar ik moet zeggen dat ik ze altijd met kip vul eigenlijk. Valt de kabeljauw niet uit elkaar?

Willemijn -

Als je het niet te lang mee bakt niet 😀

Dagmar -

Wat een leuk idee deze variant! Nooit eerder geprobeerd, maar klinkt als een aanrader. Mooie foto’s ook bij het artikel!

Reageer ook