What’s in my Mulberry Bayswater

Ons favoriete tassenmerk heeft onlangs een restyling ondergaan. En ik vrees dat ik hierdoor toch iets minder Mulberry-fan ben geworden dan dat ik was… (HUIL!) Des te blijer ben ik dat ik vlak voor de restyling van de klassieke Mulberry Bayswater nog het originele model heb gekocht. Vandaag doe ik een ‘Whats In My Bag’ met mijn geliefde tas.

De Mulberry Bayswater is de grootste tas in mijn stash van tassen. Het is dan ook de ideale tas om mee te nemen naar een werkafspraak of een paar uurtjes op pad met Jelle waarbij ik genoeg ruimte heb voor mijn eigen essentials en wat drinken, eten en een schone luier voor hem. De tas is met riempjes aan de zijkant zelfs groter te maken, waardoor er nog meer inpast. Heerlijk! Ik ben er ontzettend blij mee.

Vandaag vulde ik mijn tas voor een tripje naar een werkafspraak en dit zat er in…

Macbook: Essentieel voor de afspraak waar ik naartoe ging, want zo kon ik alvast wat notities meetypen. Dat scheelt achteraf ook weer werk! De oplader nam ik trouwens niet mee want de accu zat nog helemaal vol. Ik heb een 13″ Macbook en die past echt precies in de Bayswater. Ideaal.

iPhone: CAN’T LIVE WITHOUT! Niet alleen zorgt ‘ie ervoor dat ik bereikbaar ben en op social media kan posten, hierop staat ook mijn agenda en houd ik lijstjes bij (niet geheel onbelangrijk, jullie kennen me 😉 ).

Paspoort: Deze zat nog in mijn tas nadat ik met Martine naar Milaan was geweest. Ik neem hem normaal nooit mee, ik gebruik mijn rijbewijs namelijk als legitimatie als er om gevraagd wordt.

Random Reader: Dit zit ook standaard in mijn tas. Handig als je onderweg moet internetbankieren. Nu komt dat niet heel vaak voor, maar de keren dat ik hem nodig had, was ik heel blij dat ‘ie standaard in mijn tas zit.

Pinpassen: Niet geheel onbelangrijk om in je tas te hebben natuurlijk… 😉

Dolce & Gabanna ‘Gentle’ lipstick: De lipstick van die dag. Ik kocht ‘m in Milaan. Fijn lipstickje!

Rosebud Salve: Er zit standaard een potje lippenbalsem in mijn handtas. Handig als ik droge lippen heb, maar ik smeer het ook vaak genoeg op een korstje of droge nagelriemen.

Spiegeltje: Gewoon, handig om bij je te hebben. Om m’n lipstick even bij te werken of om even snel te kijken of mijn haar nog goed zit als er geen grote spiegel in de buurt is.

Mason Pearson Haarborstel: Al járen doet ‘ie trouwe dienst. Echt een super fijne haarborstel! Het is niets voor niets dat ik ‘m zowel in het groot als in het klein heb. Ik neem ‘m altijd mee in mijn tas.

Clarins handcrème: Ik ben dol op handcrème en ik word altijd heel onrustig als ik het niet bij de hand (ha-ha) heb als ik droge handen heb. Daarom vind je in iedere handtas van mij een tubetje. In deze handtas zat eentje van Clarins. Fijn product!

Mentos Choco: En tot slot heb ik de laatste tijd standaard wat te snoepen in mijn tas. De cravings zijn lang weggebleven, maar de laatste twee weken heb ik me toch vaak zoete trek! De hele dag door denk ik aan chocola, snoep en koekjes. Vooral chocola is een grote craving op dit moment… En ik geef er af en toe maar gewoon lekker aan toe en ga dan echt even uitgebreid zitten genieten van mijn snoepmomentje, haha! Op dit moment zitten er twee rolletjes Mentos Choco & Caramel in mijn tas. Je kent Mentos waarschijnlijk net als ik van de bekende rollen in mint- en fruitsmaak, maar nu hebben ze dus een nieuwe smaak. Ik moest echt even schakelen toen ik het snoepje uit de rol haalden. Het is echt anders dan de ‘klassieke’ Mentos! Maar…. Niet minder lekker! De buitenkant is van zachte karamel en het snoepje heeft een hart van witte of melkchocolade. Super lekker! Mijn favoriet van de twee is trouwens degene met melkchocola. Mijn witte rolletje was trouwens snel op… Toen Djurre laatst de autosleutel zocht stuitte hij op mijn Mentos stash en een dag later vond ik een lege wikkel in mijn tas. Hahaha!

Wat zit er standaard in jouw handtas/werktas?

24 reacties

Kimberly -

Op de een of andere manier voelde ik me toch ook een beetje in de maling genomen toen ik bij het stukje over Mentos aankwam. Zonder reden en ik voelde me gelijk ook ‘schuldig’, hehe, want ik vond het juist een hele leuke manier om een advertorial te verwerken in een artikel! Echt een leuk artikel en het heeft dus echt onwijs gewerkt, want ik WIL die Mentos nu, ahha.

Margot -

Ik stapte onlangs eindelijk mijn eerste Mulberry winkel binnen (Parijs) om de Bayswater eens in het echt te bewonderen. De verkoper garandeerde me dat het oude model zeker niet verdwijnt en gewoon naast het nieuwe blijft bestaan dus al dat sparen blijkt toch niet voor niets te zijn 😉 Helaas twijfel ik nu wel of het hengsel niet nét te kort is. Is het niet lastig om zoveel mee te sleuren zonder dat de tas over je schouder kan? Of lukt dit bij jou wel?

Janine -

Superlekkere snoepjes maar ze bestonden al jaaaaaaren onder de naam Meller! 😉

Aukje -

Waar is je leuke iPhone-hoesje van? 😍

Martine -

Ted Baker, 😉

Jocelyn -

Super leuke tas! Ik ben ook erg benieuwd naar die mentos, al hou ik het vanavond even bij mijn reep milka oreo 😉
Jammer dat de tassen van mulberry niet meer zo leuk zijn tegenwoordig, net nu ik al een eind op weg was met mijn spaarrekening, haha! Gelukkig ontdekte ik laatst een ander superleuk tassenmerk, en gewoon uit NL! Burkely is de naam, misschien vinden jullie die ook wel leuk :)

Janet -

Ooooh zijn die Mentos nu ook hier in nl te koop? Deze zomer in Frankrijk geproefd. Enne….daarvan passen er wel meer dan twee rolletjes in jouw mooie tas 😉

Marlies -

Hmm ik ben gek op die mentos!

Marije -

Voel me eerlijk gezegd toch een beetje in de maling genomen bij dit soort advertorials. Heb net bij Veracamilla ook zo iets gelezen en haar vriendje is ook zo dol op de nieuwe mentos, ja, ja het zal wel…..

Willemijn -

Haha schreef ze ongeveer hetzelfde over Jeffrey? Hilarisch! Ik zuig zo iets echt niet uit mijn duim omdat het een advertorial is. Ik vond echt lege een wikkel in mijn tas en Djurre vond hem serieus lekker. Ik denk dat Vera zoiets ook niet verzint dus het is gewoon echt zo en puur toeval dat we dit beiden vertellen! :-)

Hilarisch -

Hilarisch!

Margot -

Leuk om te zien en je tas blijft mooi!

Bertine -

leuk verpakt deze advertorial! dit vind ik echt leuk, hier houd ik zelf ook van! ben stiekem wel benieuwd naar die mentos!

jose -

Haha ik zag pas bij de comments dat het een advertorial was. Ik vond het verhaal over die mentos al zo specifiek. Maar juist leuk dat je een ‘what’s in my bag’ maakt van een advertorial. Maakt het lezen leuk (afleiding voor de arme zielen onder ons die geen zin hebben om hun scriptie te schrijven). X

Patricia -

Oeh nu word ik steeds nieuwsgieriger naar die Mentos! Leuke advertorial 👌🏽👏🏽 Ik zoek ook nog een grotere tas om mijn eigen spullen en voor m’n dochtertje luiers/billendoekjes/drinken/eten mee te nemen.

charlotte -

Wat erg dit…. het is toch een dikke vette advertorial? Er staat nu Algemeen bij de omschrijving , maar is erg misleidend.

Willemijn -

Je hebt helemaal gelijk. Ik had per ongeluk het verkeerde hokje aangevinkt. Excuus! :) Maarre, iets relaxter reageren had misschien ook gekund! Wij maken ook wel eens een foutje. We zijn heel trouw in het vermelden van gesponsorde content dus dit was echt geen opzet ofzo. 😉

charlotte -

Ja nu ik het teruglees is het wel erg bitchy gezegd van mij. Excuses van mijn kant 😉

Willemijn -

😀

Marijke -

Volgens mij zijn jullie de ‘advertorial’ tag vergeten! Er staat nu ‘algemeen’.

Willemijn -

Oh jee oeps, fout van mij! Algemeen aangevinkt ipv advertorial. Sorry!

Sabine -

Och, zo zonde he die restyling van Mulberry. Ik ben volledig afgekickt helaas. Alhoewel, het is wel goed voor de portemonnee 😉

Willemijn -

Ik vind het ook zoooo zonde. Ik hoop stiekem dat de nieuwe designer snel ophoepelt en er een betere komt 😛

Lisa -

Wat een fijne manier van een advertorial! Ik ben gek op caramel en chocola, ga zo even op het station kijken of ik ‘m kan vinden!

Reageer ook