Weekvlog #20: NAAR CHICKSTART & DE NOTARIS

Pfoe, wat een weekje was dit me weer! Vooral het weekend zat propvol en zorgde ook nog eens voor de nodige schrik toen we met Jelle naar de huisartsenpost moesten. Verder heb ik deze week lekker gewerkt en… is ons huis nu echt officieel van ons! We hebben namelijk getekend bij de notaris. Tot slotte was er ook nog ChickStart. Genoeg weer om over te vloggen dus. Kijk gezellig mee!

https://youtu.be/VngcbacllF8

Sponformatie

  • Het kerstpakket van de Lidl is gekregen

16 reacties

Nanette -

Gefeliciteerd met jullie huis. Het moet echt een fantastisch gevoel zijn wanneer je tekent voor een nieuwe woning.

Suus -

Wat een heerlijke vlog weer!

Ik heb een vraagje, hoe heet de lipstick van Mac die je op hebt? Ik kon het niet zo goed verstaan, maar hij staat je goed!

Ik wil hem ook 😀

Karin -

Hoi Willemijn, Gezellig vlogje weer :)
Vraagje, eet je nu anders of beweeg je meer of anders als tijdens je zwangerschap van Jelle?
Ik ben ook in verwachting en totaal niet bang om zwaarder te worden. Maar met mijn 1,53 wil ik ook niet meer aankomen dan nodig is. Zodat ik alles goed aankan, vooral de bevalling.
Heb je tips?
Alvast bedankt X
Succes met je verhuizing!

Jessica -

Wat mooi om te zien, jullie stralen allebei aan het eind van het Chickstart event!
Gezellige vlog en succes met inpakken en verhuizen.

Aida -

Super vlog! Hopelijk gaat het beter met Jelle nu?

Vraagje: die pinguin sneeuwbal waar komt die vandaan? Bij de sissy boy?

Willemijn -

Jep, Sissy Boy! Met Jelle gaat het weer helemaal goed. Alleen een flinke plek op z’n koppie, verder geen last. Gelukkig!

Deborah -

Krijspaleis, prachtige omschrijving van zo’n binnenspeeltuin :D!

Had zaterdag de kans niet maar wilde je nog zeggen dat je er echt prachtig uitziet, vond je outfit ook superleuk staan en zwangerschap staat je mooi :).

Manon -

Wat wordt Jelle toch al groot en echt een ventje! Zo leuk ^^ Oh en je huisartsenpostverhaal, zooo herkenbaar. Hier ook een enorme brokkenpiloot die elke week wel valt wat resulteert in blauwe plekken, bulten of inderdaad bloed. Elke keer weer 20 grijze haren erbij. Je ziet er mooi uit Willemijn, moet gezegd worden 😀

MARIJKE -

Wat leuk dat je naar het event van Martine bent geweest, kan mij voorstellen dat je mega trots bent! Knap trouwens hoeveel je gedaan krijgt op een dag zeg, met een kleintje erbij en ook nog zwanger. Topper!

Dagmar -

Wauw wat een superleuke en drukke vlog, dat je dan ook nog eens zwanger bent: geweldig hoe je alles combineert, echt heel knap! Wat ontzettend schrikken van Jelle, gelukkig is alles goed gekomen, maar wel even flink heftig om mee te maken. Ik hoop dat je een mooie week tegemoet gaat, enjoy! X

Jose -

Ahh! zo leuk om te zien hoe trots je bent op Martine! Daar ben je inderdaad vriendinnen voor :)

Telecominstallatie.com -

Respect dat je alle ballen in de lucht kan houden!

Martina -

Mijn hemel drukte het weekend!! Arme Jelle! Ik vind dat je het zo knap doet allemaal. Inpakken, verhuizen, events, werken, voor Jelle zorgen met alle onrustige nachten erbij en sociaal doen. Tussendoor nog even heel erg zwanger zijn! Soms heb je van die periodes

Liset - Beautydagboek -

Wat een leuke vlog Willemijn! Ik wil je als eerste complimenteren met je leuke kledingstijl, het staat je allemaal zo goed die warme tinten. Ik ben dol op okergeel momenteel, dus ik kijk mijn ogen uit bij jou met je mooie jas :). Wat vervelend dat Jelle is gevallen, dat is echt schrikken. Ik vind dat altijd zo erg met kids. Maar goed, het hoort erbij als ze spelen, haha. Hopelijk is zijn wond gauw weer geheeld. En wat goed van Martine met haar Chickstart! Natuurlijk ben je daar trots op als beste vriendin zijnde :). Een fijne week gewenst!

marije -

Leuke vlog weer! Ben benieuwd naar de shoplog. Hopelijk is Jelle helemaal beter en bijgekomen van zijn val avontuur.

Susan -

Toch wel even schrikken van Jelle! Gelukkig gaat het nu weer helemaal goed.

Reageer ook