Weekvlog #19: DE LAATSTE LOODJES

Wat een week! Ik ben veel onderweg geweest. Naar Willemijn, naar Nienke, naar Amersfoort, naar Zwolle en naar Friesland. Nog een week keihard knallen vanaf vandaag en dan doe ik in december even rustig aan. De laatste loodjes!

https://youtu.be/qDUjgN3jIWo

 

13 reacties

Dineke -

Zo leuk dat je een box kreeg van de pepernotenfabriek! Ik werk in de pepernotenwinkel en daarom heb ik bijna alles ook geproefd. Hele zware baan. Caramel zeezout is geweldig, maar mijn favoriet blijft chocoladetruffel… 😍

Noor -

Leuke vlog weer!
Tips om te voorkomen dat vogels tegen je raam aanvliegen:
– Raamstickers
– Raamvoederhuisje/schaal met zuignappen aan de buitenkant op het raam bevestigen (zijn er nu veel te koop bij tuincentra) Worden de vogels ook erg blij van als het kouder wordt en ze bij jou aan wat zaden en pitten kunnen komen.
– Een windbel of windgong buiten voor het raam hangen
Zo snappen vogels beter dat er een obstakel is. Hoop dat je hier iets aan hebt!

Noor -

Één tip opvolgen is al prima voor een goed effect, zijn gewoon meerdere opties.

Lydia -

Super leuke vlog weer! Heb nog nooit zoete aardappel soep gehad maar heb er nu ook gewoon zin in haha X

Anouk -

Met welke krultang heb je hier je haar gekruld?
Erg mooi!

Martine -

Ik doe het altijd met een stijltang, deze is van GHD! :)

Martina -

Oooooh zoete aardappelsoep is echt mijn lievelings! Ben heel benieuwd naar jullie versie! De caramel zeezout van de pepernotenfabriek heb ik ook in de kast liggen, lekkeeeeeerrrrr

jose -

Wat leuk! Zijn er nog kaartjes te krijgen voor het chickstart-evenement of zit het al helemaal vol? Ik zat erover te twijfelen om te gaan, en toen ben ik het in alle drukte helemaal vergeten… oeps! :)

Martine -

Ja zeker! Een aantal workshops zitten wel vol maar er zijn nog een paar plekjes, 5 ongeveer!

Nora -

Wat een fijne vlog, Martine! Ik krijg er fijne herfstvibes door. Ik ben trouwens normaliter niet zo’n receptpersoon, maar die soep!!! Ik ben echt een soepenmens en alle oranje soepen (pompoen, wortel, curry) zijn mijn favoriet – leak that recipe!!!

Willemijn -

In december komt ‘ie online 😀

marije -

Super leuke vlog om te zien weer! De kaasfondue zag er heerlijk uit.

Susan -

Ik heb weer genoten van de vlog! Altijd leuk om te zien.

Reageer ook