Weekvlog #18: JELLE’S 1E VERJAARDAG!

Wát een fijne week heb ik achter de rug! Hij zat bomvol leuke dingen. Van uiteten tot een kopersavond van ons nieuwe huis en als hoogtepunt natuurlijk Jelle’s verjaardag. Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. 

https://youtu.be/8nlRDNRTZMk

16 reacties

Kristine -

Ik ben momenteel in Amerika voor een semester hier studeren, dus ook vorige week met de verkiezingen. Het was heel bizar om hier die dag te zijn.. En dat het ging van 2 weken voor de verkiezingen alle polls zwaar in favor waren van Hillary en bepaalde rode States de verwachting hadden dat ze blauw zouden worden, maar naarmate de verkiezingsdag dichterbij kwam, Trump ging stijgen maar ‘s ochtends er toch nog wel de overtuiging heerste van “maar het zal toch niet gebeuren…”. Toen kwamen de uitslagen binnen en met elke State die binnen kwam, sloeg er meer wanhoop en ongeloof toe, helemaal toen swing states die voorspeld waren te gaan voor Hillary, allemaal naar Trump gingen en dat het uiteindelijk neer kwam op Michigan – waar ik momenteel ben. Er heerst nog steeds ongeloof over hoe het heeft kunnen gebeuren en de community hier is in rouw, er is niet echt een beter woord om het te omschrijven. Er is een golf van hate crimes jegens buitenlanders/moslims ontstaan, hier in een anders super rustige college town waar nooit iets gebeurt, bedreigingen en fysiek geweld. Mensen die hun carriere plannen veranderen, van Big Corporate Law naar meer mensenwerk gericht omdat ze vinden dat ze daar nodig zijn, van Internationaal naar domestic law omdat hier werk verricht moet worden, International students die hun leven lang gewerkt hebben om hier te kunnen studeren en werken maar nu alles behalve zeker zijn van het feit dat ze hier mogen/kunnen gaan werken, dat soort dingen.. Het is vreemd om te zien hoe groot hier de impact van de verkiezingen zijn, tegenover onze 150 zetels die verdeeld worden en nooit een partij die de absolute meerderheid zal krijgen. Bizar, er is geen beter woord voor, maar ook erg beangstigend.

Kristine -

^ Sorry voor alle kromme grammaticale zinnen haha, alles in het Engels doen de afgelopen maanden heeft al snel effect

T -

Lekker gegeten bij DOT?
Ik was één van de meisjes die jullie serveerde. ☺️
Heb niet tegen je gezegd dat ik je herkende omdat het mij persoonlijk heel vervelend lijkt om herkend te worden terwijl je even met je gezin (+vrienden) aan het eten bent. Mocht je ooit nog eens langskomen zal ik hoi zeggen😛.

Willemijn -

Ja het was super lekker, echt een leuke plek 😀 Complimenten! Ik kom vast nog een keer terug dus zeg gerust hoi 😉 Maar wel heel attent van je dat je niets zei. Ik had het niet erg gevonden als je wel wat had gezegd hoor, maar dat je niets zegt omdat ik met meerdere mensen ben waardeer ik ook! :)

Michelle -

Wat een superleuke vlog weer! Bizar dat Jelle gewoon alweer één is.. Waar blijft de tijd?! Leuk om zo de bouw van je huis te kunnen volgen hè? Wij hebben ook vorig jaar een nieuwbouwhuis gekocht wat nu éindelijk bijna klaar is, en ik vond het hele traject – ondanks dat het knetterlang duurde – wel heel gaaf om mee te maken.

Marloes -

Gefeliciteerd!!! Wat een mooie taart en wat een mijlpaal toch he, 1 jaar geworden..
jeminee ik weet nog heel goed hoe je er vorig jaar bij zat, en ik dan ook want toen Jelle werd geboren was ik 7 mnd zwanger en mn zoon is nu 10 maanden oud. Tijd vliegt werkelijk zo razendsnel :-) die dag dat je en sport en naar het zwembad gaat en naar ikea en de babykamer opruimt…. hoe dan?!?! 😮 😮 je gaat als een speer
Doet Jelle nog 1 of 2 slaapjes?

Deborah -

Hahahaha, heerlijk, vol overtuiging over die adventskalender.. “oh wacht…”

BEES -

Alweer heel erg leukleukleukleuk!

Kiss & Make-up -

Awwww, kijk Saar zo moe, schatteeeeeug. En ja, echt shocking dat Trump het presidentschap heeft binnengehaald, crazy. Dot ziet er leuk uit, speciaal gebouw inderdaad.

Lindsey Beljaars -

Wat leuk! Nog van harte gefeliciteerd met Jelle. Zijn taart was echt fantastisch!

Nora -

Oh god Willemijn, toen de woensdag in de vlog begon en het hartje op beeld kwam bij het nieuws dat Trump president was geworden, vreesde ik heel eventjes dat het daarop sloeg, haha! Ik was heel erg gerustgesteld door je oprechte reactie, moet ik zeggen. Nog gefeliciteerd met Jelle en fijne komende week <3.

Willemijn -

Hahah nee joh, dat komt bij ieder titeltje van de dag. Ben je gek 😛

Anke -

Superleuke weekvlog, dit zijn mijn lievelingsvlogs en blogposts :) Wat een superleuk mannetje heb je toch en leuk om zijn verjaardag een beetje te zien, beetje inspiratie voor als mijn mannetje straks 1 wordt!

Linda -

Leuke week! Koekjes zagen er prima uit hoor! Je doet nog best veel nu je zwanger bent! Zou je deze week weer een zwangerschaps update willen doen? In het kader van bewust genieten van je zwangerschap 😏

Willemijn -

Dank je 😀 Er staat er eentje voor over 2 weken gepland, ik bundel de weken een beetje (net zoals de vorige keer) zodat ik ook echt iets te vertellen heb hihi! Anders worden het van die korte updates.

Susan -

Wat een geweldige taart heeft Jelle gekregen op zijn verjaardag! Heel erg tof.

Reageer ook