2Wish For #3

Mooie spullen, ik heb er een zwak voor. Ik kan er van genieten om een dure designertas te kopen, een prachtig sieraad of bijzondere schoenen. Ik kijk wel online, maar toch koop ik iets altijd in de winkel omdat mijn hart dan sneller gaat kloppen. Dit is mijn wishlist op dit moment.

En die wishlist gaat voornamelijk over mooie sieraden. That’s right, geen tassen of schoenen. Nu Mulberry ook van creative director is geswitcht vind ik de tassen echt niet meer zo mooi als voorheen. Ik vond het klassieke juist mooi en andere tassenmerken spreken mij persoonlijk niet zo aan. Dus geen tassen op dit moment en qua schoenen heb ik net een paar van D&G aangeschaft, waar ik heel blij mee ben.

Maar toen ik laatst mijn Tiffany Atlas Key aanschafte in Milaan, was ik verziekt. Rondlopend in die winkel werd er gelijk een hele wishlist in mijn hoofd aangemaakt.

 

Dit is de Hallo-jou-koop-ik-als-ik-ooit-de-loterij-win armband. Deze is namelijk belachelijk duur. Ongeveer drie keer zo duur als mijn duurste Mulberry tas, deze armband kost rond de €6500. Je hebt hier ook een dunne variant van (die Willemijn heeft) maar die staat niet zo mooi bij mij. Deze stond me veel mooier en paste natuurlijk perfect bij mijn Tiffany T-ring. Helaas voor nu nog erg onrealistisch om op de wishlist te zetten. Wie weet: ooit…

Deze ring is een stuk beter te doen qua prijs. Uit mijn hoofd was deze rond de €700. Ja ja, ik weet het: alsnog duur maar het is niet voor niks een designer wishlist. Ik vind dit sieraad ook heel gaaf bij mijn Tiffany T-ring passen. Ik zou ‘m dan aan mijn andere hand dragen. De combinatie van zilver en rosé vind ik heel stoer en maakt dat ik alle sieraden die ik bezit goed zou kunnen combineren.

Elsa Peretti is een ontwerpster die prachtige sieraden maakt voor Tiffany. Wij zijn beiden groot fan van haar werk. Ik zag deze Teardrop Earrings en die zien er ook echt heel erg mooi uit. Wel wat grof misschien, maar tegelijkertijd ook wel sierlijk.

Maar het sieraad waar mijn hart nog meer van gaat kloppen, sinds ik ‘m gezien en geprobeerd heb in Milaan is deze ketting. Dit is wederom weer een ontwerp van Elsa Peretti. Ik vind deze traan zo mooi en het stond ook heel mooi. Ik heb enorm getwijfeld tussen mijn Tiffany Atlas Key en de Teardrop Pendant. Erg mooi! Een traan vind ik ook een mooie symbolische betekenis hebben.

Verder vond ik deze metallic zonnebril ook erg gaaf. Deze is van Louis Vuitton en zag ik in Milaan. Ik heb zelf niets met dit merk, maar ik wist niet dat ze zulke gave zonnebrillen hadden. Waarom ik ‘m toch niet  gekocht heb? Geen idee! Ik denk omdat ik al zoveel moois had gekocht, ik vond dat wel een beetje te gek. Enneh…er moet ook wat te wensen blijven toch?

Qua kleding heb ik nog steeds dit leuke jurkje in mijn hoofd (links) van Rag & Bone. Een leuk model, ideaal voor appelfiguurtjes en gewoon een mooie kleur met net een ander kraagje. Daar hou ik erg van. Voor nu moet ik er niet aan denken, want het is zo koud buiten.

Nee, dan zou ik eerder voor een hele mooie warme, zachte sjaal gaan. Hoewel ik de tassen van Mulberry niet meer zo mooi vind, is deze sjaal wel heel erg mooi en zacht! Niet normaal. Deze zou ook perfect passen bij mijn winterjassen. Deze staat hoog op mijn wishlist!

Een ander favoriet merk van mij is Kate Spade. Ik vind die kleren zo leuk. Het is vrij basic, maar altijd wel bijzonder door een leuke toevoeging of een leuke print. De blouse links vind ik mooi vanwege het peplum wat vaak flatterend is en het zou ook mooi kunnen staan onder een (te) korte trui bijvoorbeeld voor wat speelsheid.

Sowieso wil ik echt nog een paar leuke truien waar je goed een witte (of zwarte) blouse onder kunt doen. De blouse rechts met de konijnentrui vind ik ook heel leuk. Kate Spade heeft ook een hele grappige konijnenblouse waarbij er een bolletje wol achterop en onderop de trui zit, de konijnenstaart dus. Heel leuk verzonnen.

Van deze wishlist denk ik dat de Mulberrysjaal er wel snel komt, aangezien het het ideale seizoen is voor zo’n heerlijke mooie sjaal. En ik ben ook aan het sparen voor de Elsa Peretti Teardrop Pendant of de zilveren/rosé ring. Een van de twee! Misschien doe ik de ring eerst en is de Teardrop Pendant een cadeautje voor mezelf als ik mijn opleiding heb afgerond over een paar jaar.

Waar droom jij van of ga jij binnenkort aanschaffen?

24 reacties

Nele | Pizzapartyfridaynight -

Die zonnebril staat je echt supertof! :-O en in combinatie met de knalroze lippen, zo graaf! :-) x

Dorien Coosemans -

Wat een mooie wishlist Martine!
Aangezien je erg fan bent van juwelen met de druppel, is dit misschien wel iets voor jou. http://www.stories.com/be/Jewellery/Rings/Droplet_Ring/582802-105181798.1

Selda -

Je hebt echt producten op je lijstje waar je bij weg kunt dromen!!! Ik was wel beniewd naar je ketting waarbij je zoveel twijfelde en leuk dat je hem nu laat zien! Waarom kies je niet voor de Acne sjaal in het grijs? Die is echt super mooi en zacht. Xx

Kim -

Haha, ik heb toevallig die zilveren tiffany armband (de dikke versie) gekocht…. bij de kruidvat!! Natuurlijk een nepper en overduidelijk namaak, maar ik wist niet eens van het bestaan af. Ik vond het gewoon een mooie armband voor 5 euro… hij blijft tot nu toe erg mooi! Maar nu verklaart het wel waarom ik zoveel complimenten kreeg erover…

Wendy (B) -

Een echt mooie handtas zou ik heel graag willen.

Eva -

Oeh die sjaal lijkt mij heerlijk warm! Op de korte termijn wil ik graag een klein tasje van Furla. Verder zijn er nog dingen in huis die we moeten kopen om het af te maken…

Marit -

Een mooie wishlist, die konijnentrui is echt heel leuk weer eens wat anders :)

Lindsey Beljaars -

Wauw, wat een fantastische wishlist. Ik kan me helemaal vinden in het sieradenlijstje!

Kim -

Ik droom nog steeds van de Oxblood Mulberry Cara Delevigne rugzak.
Of de Pochette Metis van Louis Vuitton.

Verder ben ik qua luxe ook wel een sucker voor zonnebrillen. Favoriete merken zijn Chloé, Céline en Dita.
En fijne, delicate juweeltjes met een subtiel diamantje. Geen overbodige bling bling, maar toch mooi aanwezig.

Verder qua luxe geef ik ook wel veel geld uit aan reizen. Citytripjes, weekendjes weg, zonnevakantie in de winter, … en dan wel in mooie hotels ja! <3 Dat hoort er voor mij bij! Daar werk ik voor!!

Minka -

Hoi Martine, ik heb geen sieraden van Tiffany. Niet omdat ik ze niet mooi vindt maar meer omdat ik het zo standaard vind. Zoveel vrouwen lopen ermee en dat vind ik dan niet meer origineel. Voor de prijs van de meeste sieraden daar kan je net zo goed jouw unieke sieraad laten ontwerpen. Zo heb ik bijvoorbeeld voor mijn 18de verjaardag mijn eigen ketting met traan ontworpen in samenwerking met een edelsmid. Dit is jaren geleden en toen had ik nog niet eens gehoord van Tiffany en ik betwijfel of ze de teardrop pendant toen ook hadden. Maar is dit niet een optie voor jou? Natuurlijk niet 1 op 1 namaken maar een originele twist erin. Door de jaren heen heb ik van mijn partner ook unieke sieraden gekregen. Allemaal symbolisch en sommige ook mooie steentjes die ook weer een betekenis hebben in verwerkt. Voor mij in elk geval heel speciaal en uniek en omdat ik jou ook niet een ‘standaard vrouw’ vind, is het wellicht een idee?

Martine -

Hi Minka, wat een leuk idee! Ik ben alleen niet zo heel creatief op dat gebied om zelf iets unieks te verzinnen. Dan zou het al snel een kopie worden, maar ik houd het in mijn achterhoofd. Leuk!

Inge -

Ja hier ben ik het ook mee eens. Zelf ontworpen sieraden zijn zo veel unieker dan ‘standaard’ dingen. Zo is bvb mijn verlovingsring uniek: mijn verloofde (voelt nog steeds gek om dat te zeggen haha) heeft hem zelf samengesteld, en het materiaal en het bloemetje erop zelf gekozen/bedacht, mits wat hulp van de juwelenontwerper. Hij heeft ook perfect mijn smaak weten weer te geven in die ring, dus elke keer als ik er nu naar kijk, krijg ik weer dat warme verliefde gevoel!
Misschien een tipje voor Jorrik someday 😉

Michelle -

Ik heb zelf ook een zwak voor mooie waardevolle sieraden, dus kan me alles voorstellen bij die items op je wishlist. Ik heb op dit moment even weinig wensen. Over twee maanden verhuizen we; dat heeft nu even prioriteit!

evelien -

Ik kan alleen maar kijken naar hoe slecht die armband en ring zijn gephotoshopt! Haha. Maar wel een mooie wishlist. Zeker de bijzondere items zoals de ketting en oorbellen

MARIJKE -

Mooie wishlist. Ik vind de zonnebril echt ontzettend gaaf! Die armband is echt knetter duur zeg, niet verwacht dat het zo duur zou zijn!

Rosalie -

De ring en de zonnebril vind ik erg leuk. Die witte bloes is denk ik niet geschikt voor jouw lijf. Juist door die plooien accentueer je volgens mij iets de juiste plekken en word je wat bulky naar mijn mening. En de sjaal, ik kan er niet aan af zien dat het Mulberry is. Sorry, ik ben nogal kritisch als het op designer merken komt. Ik vind meer betalen prima, maar voor mij moet het het wel waard zijn.

Martine -

Peplum is juist wel heel flatterend als je een appelfiguur hebt, want de buik wordt met die blouse juist niet geaccentueerd en de blouse loopt wijd aan de onderkant. Wat betreft die sjaal, ik denk dat je het er misschien niet aan af ziet maar zeker weten wel voelt!

Loes -

Echt, ik reageer nooit, maar bij zo’n reactie kan ik me vandaag even niet stil houden….
Ooit stil gestaan bij het feit dat het niet altijd gewenst is om ongevraagd commentaar te hebben op iets wat iemand wel of niet mooi zal staan? Hoe vind jij het als je enthousiast vertelt over een een leuk kledingstuk dat je gezien hebt en iemand (ik gok er zelfs even op dat je Martine niet echt kent en het dus zelfs een onbekend “iemand” is) je doodleuk zegt dat dat kledingstuk niet geschikt is voor jou lijf? Slap in the face, totaal onnodig. Hoop voor je dat je dat dan ook nooit meemaakt en je er een volgende keer wat beter over na denkt.

@Martine oh die armband….. en ja, unieke sieraden zijn bijzonder, maar dan alsnog is deze ter inspiratie erg mooi! Ik hou van wishlists! Denk dat het altijd goed is dat om wensenlijstjes te hebben zodat je ergens naar uit kan kijken en ergens naartoe kan “werken”

Willemijn -

Amen Loes! :-)

Martina -

Ik vind de ketting echt heel erg mooi! Mijn favoriet uit het lijstje :)

Suzanne -

Prachtige items! Mooi om hier bij weg te dromen.

Susan -

Wat een geweldige dingen allemaal! Een echte designer wishlist heb ik niet maar dat komt vast nog wel. En voor nu maar lekker blijven dromen..

marije -

Ooh die sieraden zijn echt geweldig. Ik kan mij voorstellen dat je je hart hebt verloren bij Tiffani. Ik zou graag een mooi sieraad willen of een tas van stella McCartney of Chloe.

Femke -

Ohhhh wat en leuke wishlist. Vooral de sieraden vind ik erg mooi en ik zou ze ook allemaal wel willen hebben. Winnend lot uit de loterij, je bent welkom hoor! Ik ga voorlopig geen grote aankopen doen qua kleding, sieraden etc. want ik ga volgend jaar trouwen én binnenkort waarschijnlijk een ander huis kopen dus mijn prioriteiten liggen even anders.. maar man, man, man.. wat ben ik al aan het nadenken wat ik daarna allemaal wil gaan spenderen ;-).

Reageer ook