ZE HEEFT ZE GEKOCHT! (2WMN2Milaan #3)

Dit is alweer de laatste #2WMN2Milaan vlog. Snif! Maar wat was het leuk! En wat hebben we die laatste dag nog goed kunnen benutten. Martine scoorde de D&G’tjes waar ze verliefd op werd, het was eindelijk zonnig en… we scoorden op de valreep nog hemels Italiaans ijs! Kijk gezellig mee naar deze laatste vlog!

https://youtu.be/8bN-rhe54LI

8 reacties

Martine -

Ik heb heel erg genoten van de vlogs!! Ik moet binnenkort ook maar eens een citytrip gaan plannen, maar eerst nog even sparen (A)

Nynke -

Echt heel erg leuk deze vlogs! Ik heb er wel net zo van genoten als een paar jaar geleden van jullie New York vlogs :) En heel erg benieuwd naar de shoplog natuurlijk! Liefs

Kiss & Make-up -

Uiteindelijk heb je dan toch zon gekregen :-) Dat ontbijt daar ziet er eeeeeeeecht wel top uit, waauw. En ja, de beste pizza vind je echt wel in Italie. Ik ben een echte pizza lover en toen ik voorbije lente een week in Firenze was heb ik letterlijk elke dag pizza gegeten. En jaaa, gelato hoort er natuurlijk ook bij.

Liset - Beautydagboek -

Je maakt mee heel nieuwsgierig naar je D&G tas Martine! En wat draag je een prachtige (okergele?) jas Willemijn, ik heb even gemist waar deze van is, weet je toevallig welk merk het is en of hij nog te koop is?

Lenneke -

Het antwoord kun je vinden in de eerste Milaan vlog 😉

Liset -

Haha, zo lijkt het haast wel een spannende speurtocht te worden ;).

Marijke -

Wat een waanzinnig leuke trip hebben jullie samen gemaakt. Ik ga vrijdag natuurlijk even kijken!

Henrieke -

Jullie vlogs zijn zo leuk en gezellig :) volgens mij hebben jullie erg genoten van de trip. Ik heb zin in de shoplog!

Reageer ook