Weekvlog #16: NAAR JUSTIN BIEBER!

Oktober is een van de drukste en leukste maanden in mijn agenda. Mijn weekenden zijn gevuld met allemaal leuke dingen, waaronder het concert van Justin Bieber waar ik afgelopen zaterdag was. Wat was het een gave ervaring en een toffe show. I’ll show you!

https://youtu.be/o27NmRqSND4

 

18 reacties

Jaimy -

Ziet er goed uit allemaal Martine! Mag ik vragen welk van der Valk hotel het ook alweer was? Something to keep in mind 😀 leuk om manlief mee te verrassen! Bedankt :) liefs x

Martine -

Dit was in Houten, het zijn van die speciale suites die je kunt boeken!

Joelle -

You so prettty without make-up

Steffi -

Wow super toevallig, ik probeerde gister aan iemand uit te leggen dat ik het niet erg vind als je playbackt wanneer je super vet staat te dansen in de regen, want we zijn niet allemaal Beyonce. Zeg jij gewoon PRECIES hetzelfde! Cool dat je er bent geweest!

Jessy -

Wow die foto op 9:52, die hond lijkt echt PRECIES op mijn hond. Wacht, ik zal even proberen een foto te plaatsen
https://postimg.org/image/v8okayinn/
Zie je?! Alleen begint die van mij een grijze snoet te krijgen omdat ze al wat ouder is :) Ik vond het zo grappig om te zien!

Inge -

Inderdaag zeg! <3

Anne -

Hahaha het lijkt net of Noa op het moment dat jij zegt ‘Is dat Jorrik?’ Noa het aan het na klanken is 😛

Heleen -

Leuk om weer met je week mee te kijken. Zelf heb ik ook zelf ontzettend veel zin in de echte herfst die volgens mij ook wel echt begonnen is haha. Dus kaarsjes aan en gaan.

Nanda -

Ik ben ook naar Justin Bieber geweest en denk er precies zo over Martine! Leuk dat je dat zegt. Het is zo’n beleving en Justin is leuk om te zien inderdaad juist om de ster die hij is. De show zelf is ook fantastisch. Playback of niet.

Verder erg leuke weekvlog!
Heerlijk relax mens ben je.

Corine -

Kunje niet een knijper op je telefoon doen. Misschien is het gat dan wel weg of minder. Werkte toch ook vroeger bij je laptop 😄

Geintje😜

Willemijn -

Hahahahaha!

Nanda -

Hahahaha

Martine -

Haha wie weet, ik zal het eens proberen 😛

Seline -

Wat een leuke vlog! Justin Bieber blijft leuk :)

Amelie -

Justin Bieber dat is toch voor tienermeisjes? 😉

Lindsey Beljaars -

Aah super leuk om te zien. Top vlogje weer :)

Suzanne -

Leuk om te zien!

marije -

Wat een leuke week heb je gehad! Show van Justin Bieber zag er zeker goed uit!

Reageer ook