Weekvlog #15: EINDELIJK WEER NAAR SUE!

Yes, dit was weer een geslaagde week! Martine en ik gingen ein-de-lijk naar Sue. Daarnaast had ik een heerlijk weekend en… ik bakte voor het eerst in mijn leven een appeltaart. (Ja, echt!) Verder was het natuurlijk de week waarin we bekend maakten dat we stoppen met LLG. Genoeg om te laten zien dus. Kijk mee!

https://youtu.be/VAizO4XYEpg

Sponformatie
* De pakjes van Noppies heb ik gekregen.
* De coaching waarover ik vertel is een samenwerking met GORT Coaching en krijg ik gratis.
* De appeltaart verschijnt binnenkort als advertorial op 2WMN. Het stuk in deze vlog is geen onderdeel van de campagne en hier worden we dus niet voor beloond of betaald.

We zijn trouwens erg benieuwd naar jullie mening over de invulling van de kappersvlogs, die voorheen op LiveLifeGorgeous kwamen. Verwerken in weekvlogs, of toch apart houden? Let us know! 😀

15 reacties

Sandra -

Wat een leuke vlog alweer! Ik vind het echt knap hoe je het allemaal geklaard krijgt (zorgen voor Jelle, werken, huishouden, sporten, …) tijdens je zwangerschap! Het lijkt wel alsof je meer dan 24 uur in een dag hebt ;D!

Emmelie -

Wat een leuke vlog! Altijd iets om naar uit t kijken. De trui die je woensdag aan heb waar is die van? Hij is onwijs leuk!

Marieke -

Leuke vlog weer! Zou het leuk vinden om de kappersvlogs nog apart te zien, zeker omdat dit niet wekelijks is, maar juist af en toe. :)

Rika -

Hoi Willemijn, het is volkomen normaal dat je tweede harder schopt. Hij heeft veeel meer ruimte namelijk. Vraag maar aan je verloskundige.
Groet

Martine -

Lekker genieten weer van deze vlog! Ik mis de gewone vlogs van een dag wel, maar dit is natuurlijk ook gezellig om te kijken :)

Anoniem -

Leuke vlog en jullie haar is weer mooi!
Pas je op met planken? Mijn fysiotherapeut (ze geeft ook zwanger en fit) zei dat dat niet mag tijdens de zwangerschap en ze was er nogal resoluut in. Omdat dat slecht is voor de rechte buikspieren en je daar na de zwangerschap problemen aan kan overhouden. Nu zie ik op internet dat de meningen hierover verschillen, kijk maar of je hier wel/niet wat mee kunt

Leanne -

Genieten die weekvlogs! Maar… zouden jullie alsjeblieft de kappersvlog apart willen houden :)? Het voelt haast een beetje alsof ik zelf dan ook in die stoel zit 😉

Susanne -

Weer een onwijs leuke vlog, en knap broertje ook 😊🙈.

Margot -

Wat is jullie haar weer mooi zo, ik moet ook maar snel weer eens naar de kapper!

Kiss & Make-up -

Nutella ‘s morgens smaakt aaaaaaaaaaaaaltijd, maar inderdaad, als je ‘t in huis hebt eet je er gewoon constant van eh, haha. En niks is natuurlijk zo lekker als appeltaart, yummy. Pumpkin Spice haar? Love it, haha.

Liset - Beautydagboek -

Wat een leuke vlog! Ik kwam er gisteren pas achter dat jullie gestopt zijn met LiveLifeGorgeous, wat een heftige beslissing. Ik had hem niet zien aankomen, maar ik zag wel dat jullie natuurlijk erg goed gingen met 2WM. Kan me voorstellen dat deze site meer bij de huidige levensfases passen :). Haha, ik moest wel om je lachen hoor Martine met die kappersstofzuiger! Je kunt er zo aan de slag ;). En poeh, knap hoor Willemijn dat je nog zo fanatiek sport tijdens je zwangerschap. Petje af! Je appeltaart ziet er goed uit, goed gedaan!

MARIJKE -

Wat een leuke vlog weer! Jullie kapsels zien er weer prachtig uit!

Suzanne -

Jullie haar is weer prachtig!

marije -

Leuke vlog weer! Heerlijk om de maandag hiermee te beginnen. Wat een leuke week had je, ondanks de spannende LLG mededeling

Susan -

Heel leuk om toch nog een stukje van de kapper te zien! Ga de kappervlogs wel missen anders :)

Reageer ook