SHOPLOG MILAAN! (#2WMN2Milaan)

Eindelijk is het tijd voor de shoplog van Milaan! Er was ook behoorlijk veel vraag naar. Maar natuurlijk zouden we Wil en Tien niet zijn als we geen uitgebreide kletsshoplog op zouden nemen. We gaan de buit van Milaan laten zien!

https://youtu.be/eyhXi-8QQNM

27 reacties

rosalie -

Als je echt wil genieten van lekker eten/welness en zalig shoppen….. dan is Stockholm echt een aanrader!!

Ruth -

Hele leuke shoplog weer, wat een leuke en mooie merken allemaal! Ik ben ook aan t sparen voor wat mooie items voor mn volgende trip, snap helemaal dat jullie er ook zo van kunnen genieten!

Nicole -

Jullie hebben zulke mooie items geshopt! Echt prachtig. De vlogs waren ook erg leuk!

Nienke -

Willemijn je hebt het kruisje onderin je jas nog niet opengeknipt 😉 wel heel mooie jas, prachtige kleur!
Tiffany aankoopjes zijn ook zo mooi, ik hoop er ooit zelf een te hebben. En de schoenen van Martine … zalig ! Perfect voor een klassieke outfit met een twist :) wat een fijne trip zag het er uit, jezelf eens lekker verwennen!

Syl -

Wat word ik toch altijd blij van shoplogs! Ik vind het leuk dat jullie shoplogs hebben met andere soort merken dan H&M, Primark, Essence enz… dat doet het gros van de bloggers al.
Daarnaast heb ik inmiddels een andere baan waarbij bepaalde items meer binnen handbereik liggen. Dat was niet zo in mijn studententijd.
Vroeger was dat iets waar ik maanden of jaren voor zou moeten sparen en inmiddels is dat iets dat ik af en toe ook wel eens kan doen.

Laura -

Mijn hemel wat een geld! Die kettingen van Tiffany zijn leuk hoor, maar daar zie je toch niet vanaf dat ze minstens 750 euro kosten? Ik snap dat gewoon niet haha. De ketting van Willemijn zag ik zelfs alleen bij de zoom, niet eens van afstand. Dan gaat het toch alleen maar om het merk? Zelfde als met die ballerina’s? Had je ze ook gekocht als ze van de Van Haren waren voor 20 euro? Merkengeilerij vind ik gewoon zooo zonde geld. Ben daarom niet echt fan meer van jullie shoplogs, kan me er niet meer mee identificeren, jammer.

Selda -

Je reactie is een beetje onaardig vind ik. Ten eerste vertellen ze niet wat het precies kost dus je bent benieuwd en hebt het opgezocht. Je krijgt idd de indruk dat het duur is maar ik had geen idee hoe duur het is, wil ik ook niet weten want ik weet dat ik het geld er niet voor over heb. Zij wel dus so be it. Ten tweede ze kopen al heel lang dure tassen en schoenen dus het is niet iets van de laatstse tijd: dat je zegt dat je hen niet meer leuk vindt. Jammer voor jou, dan ga je toch filmpjes kijken die beter bij je passen!

Mare -

Super leuk. Zouden jullie de merken/winkels erbij willen schrijven want nu ben ik ze aan het noteren!

Sanne -

Yes wat een geweldige spulletjes hebben jullie gekocht! Die Tiffany sieraden allemachtig wat een prachtige dingen!

Marijke -

Wat hebben jullie prachtige items geshopt! Helemaal weg van de mooie witte jas van Martine, waauw!

marit -

Wat een leuke shoplog, erg mooie items!

Michelle -

Stockholm of Berlijn!!

Fabienne -

Superleuk weer meiden! En volgende trip naar Kopenhagen! Dan ga ik ook mee hahaha!

Patricia -

Eindelijk dan de shoplog! Die jas van Willemijn vind ik super maar totaal mijn kleur niet helaas. Die van Martine heb ik gepast maar was niet overtuigd, best duur. Lastig hoor leuke jas vinden.
Jullie volgende shoptrip moet gewoon Dubai worden! De Dubai Mall is de grootste vd wereld met 1200 winkels. Alles ademt daar luxe en geld, prachtige auto’s, geweldige luxe hotels, strand, mooi weer (niet in de zomer gaan) werkelijk alles kan! Ja, ook heerlijk eten dames….
Zou ik wel nu alvast gaan sparen. Vlieg liever niet met Emirates want die zijn zo oneerlijk bezig qua concurrentie, daardoor gaan anderen nog omvallen.

Martine -

Wat hebben jullie mooie dingen gekocht! Ultiem genieten om hiernaar te kijken. Goals! 😉

Amelie -

Willemijn je moet de achterkant van je gele jas nog even losmaken dat staat altijd zo gek als dat nog dicht zit! (dat doen ze in de fabriek ter bescherming maar dat stiksel moet je thuis even losmaken zodat de split mooi open valt)

Deborah -

Ik dacht hetzelfde, transportstiksel!

Jocelyn -

Typische ‘kwijlkwijl-shoplog’ like; geef mij alles!!!
Jullie hebben echt mooie items gescoord.

Michelle -

Heerlijke shoplog! Ik vind dat júíst heel leuk; wat duurdere dingen kopen na goed overwegen en sparen. Ik vind die gele jas prachtig, en van die loafers ben ik ook groot fan. Zo leuk met een basic outfit!

Shirley -

Fantastisch! Heb stiekem ook al gekeken naar de gele jas naar aanleiding van jullie foto’s 😉

Merel -

Heb me de hele week verheugd op deze shoplog en inderdaad wat was ‘ie leuk. Prachtige items hebben jullie geshopt.

Liset - Beautydagboek -

Dat is een goede shoplog! De kettinkjes zijn prachtig, mooi subtiel, maar wel classy. Je gele jas vind ik echt geweldig Willemijn, het is een prachtige kleur. En mag ik vragen welke lipstick je hier draagt in de video Martine? Of is dat die van D&G?

Martine -

Hi Liset! Als ik het me goed herinner (weet het bijna zeker) is dit Bobbi Brown Tawny! :)

Heleen -

Leuk juist om te zien dat jullie een duurdere smaak hebben gekregen, ik vind het juist heel leuk om te zien welke keuzes je dan maakt en waar je dan echt voor gaat sparen. De volgende keer zou ik weer naar Londen aanraden, dat was toch zo’n iconische trip voor jullie? Dan kun je nu helemaal los met wat meer budget :-)

Sannie -

Jullie smaak wordt wel steeds duurder geloof ik! Kan me er niet meer meer mee identificeren! Erg jammer! Al zou ik willen, ik kan de items niet zomaar betalen!

Japke -

Kopenhagen!!

Susan -

Hier keek ik naar uit! Wat een mooie spullen hebben jullie gekocht.

Reageer ook