Shoplog: Herfstkleding voor Jelle, baby en mezelf

Ik heb weer een lekkere grote shoplog om aan jullie te laten zien! Met uiteraard wat kleding voor mezelf, maar eigenlijk vooral voor Jelle en de baby. Jelle hoeft in elk geval niet om kleding verlegen te zitten dit najaar… 😉

https://youtu.be/s7IC3qI_gL8

Sponformatie
* De items van Noppies zijn gekregen.

16 reacties

Monique -

Jaaa, die vossentrui heb ik ook gekocht voor onze babyboy (die binnenkort geboren gaat worden, spannend!). Vind ‘m ook zó tof! En ik ontdek nu dus dat kleding shoppen voor jongens ook heel erg leuk is :)

Milou -

Ooooh dat broekje van Noppies met sterretjes had ik ook voor Faas in maatje 50. Was echt m’n lievelings, stond ‘m zo leuk! Deed een beetje zeer aan m’n hart toen ‘ie er uit gegroeid was. Die shirts van The Sting ga ik eens naar kijken! Moet weer een aantal nieuwe basics hebben.

Bo -

Leuke spullen!
Wat wordt Jelle alweer groot :)

Mijn meiden zijn begin augustus 2 geworden en dragen nu 80 en 86 haha

Nicole -

Oeh wat lief die kinderkleertjes! Die vossen trui is echt heel leuk!

Marit -

Heel leuk om te zien, als die spulletjes

pokemon red slot coins cheat -

a new song unrelated to his upcoming album F.A.M.E. this morning. The track is called “Between The Lines” and features his producer pal and aspiring rapper/singer Kevin

Kiss & Make-up -

Hopelijk voel je je snel beter, je ziet er alvast niet verkouden uit :-) Slim om nu al wat ruimere en langere topjes te kopen voor binnenkort.

Leonie -

Oh! Wat een super leuke kleertjes heb je geshopt. Ik kan ook echt genieten van shoppen voor m’n dochtertje. Ik wil nog steeds eens een bestelling plaatsen bij Next..

Fabienne -

Leuke dingen voor Jelle! Ik heb ook die zeegroene skinny voor mijn zoontje, en ik ben heel blij dat dat tie superskinny is want bij mijn zoontje is altijd alles te groot! Zodra ze geen luier meer dragen houden ze geen kont meer over haha…! Die vossentrui is ook heeeeel leuk!

Suus -

Ik heb gisteren mijn eerste spijkerbroek bij Noppies aangeschaft. Wat een verlichting! En zit inderdaad heerlijk. Eén vraagje: weet je hoe de Noppies broeken zijn vergeleken met de duurdere spijkerbroeken van de H&M? Ik vind dat ze bij de H&M wel leuke broeken hebben, maar als ze zo afzakken laat ik ze liever hangen!

Willemijn -

Ik heb vorig jaar 1 duurdere H&M broek gehad (van 50 of 60 euro) en dat was toen echt mijn lievelings. Zakte niet af en bleef best mooi! Dus dat is ook een goede investering. :)

Noor -

Ik vind die goedkopere zwangerschapsbroeken van H&M zelf ook prima hoor! Ik merk echt geen kwaliteitsverschil met Noppies, én het scheelt een hoop geld.

Linda -

Oh wat een leuke kleertjes voor Jelle!! De kleding van Noppies vind ik ook zo fijn. Heb ik meteen weer ideetjes voor Jason haha. Alleen moet ik alles nog een paar maatjes kleiner hebben 😉

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien!

Marloes -

leuke 😉 spullen heb je gekocht voor jezelf, de aankomende baby en jelle!
de broeken van Noppies zitten duidelijk beter dan de H&M he, ja daar was ik ook achter gekomen. Al gingen mijn 2 broeken wel maar 1 zwangerschap mee jammer genoeg.
Dat donkerblauwe pakje met sterren erop, en die vossentrui zo ontzettend lief!!
Je bent heel goed geslaagd en je geeft ook mij weer inspiratie, hier met een zoontje van 8,5 maand :-)

marije -

Wat een leuke spullen heb je gekocht! Die vossentrui is geweldig

Reageer ook