Lay’s Bugles Recap: de lekkerste vultips van onze Bloginsiders!

Ik ben een sucker voor lekkere chips, en onder andere is Bugles chips hier een favoriet in huis. Na zelf veel recepten te hebben gedeeld op 2WMN om je Bugles chips mee te vullen was het nu de beurt aan onze Bloginsiders. Ik koos de lekkerste recepten uit en een winnaar!

Wauw, wat een mooie foto en wat ziet deze vultip van Mira er prachtig uit. Dit moet heaven zijn als je gek bent op de combinatie van chocola en kokos.

En dan ook maar meteen de laatste dip erachteraan: citroen aioli❤️ #buglesvultip #sweetlittlekitchen #foodblog #food #dippen #chips Een foto die is geplaatst door Sweet Little Kitchen (@sweet.little.kitchen) op

Oh, deze citroen en aioli dip van Annemieke klinkt echt heerlijk. Ik weet denk ik wat ik dit weekend ga maken. En weer een mooie foto trouwens! Ik voel een soort van vreemde trots bij de foto’s van onze 2WMN Bloginsiders, haha!

 

Deze vultip van Nicole vond ik ook heel slim bedacht, briljant!

Nog eentje voor de zoetekauwen onder ons met wederom weer zo’n mooie lichte foto: chocolade met caramel en zeezout. De zoetekauwen zijn blij met je Debbie!

Deze vultip voor Bugles chips van Tessa lijkt me ook heel lekker en origineel! Ze gebruikt onder andere Griekse yoghurt en feta. Deze vultip lijkt me echt heerlijk!

Dank jullie wel Bloginsiders voor jullie heerlijke vultips, ik ga er zeker een paar uitproberen. En dan is nu het moment aangebroken om een van de Bugles x 2WMN Bloginsiders te belonen met een prijs!

De dinerbon ter waarde van €150 gaat naar…

 

Yes! Dip nummer 2: geroosterde paprikadip! #buglesvultip #sweetlittlekitchen

 

Een foto die is geplaatst door Sweet Little Kitchen (@sweet.little.kitchen) op

…Annemieke van het Instagramaccount Sweet Little Kitchen ! Ik vond alle drie jouw vultips heerlijk en je hebt er ook prachtige foto’s van gemaakt. Binnenkort zal er contact met je worden opgenomen over de dinerbon, geniet ervan alvast!

Nogmaals allemaal dank voor het mee doen! Wil je nog meer vultips zien voor Bugles chips? Kijk dan op de website van Bugles! En heb je zelf goede vultips? Vergeet ze dan niet te delen op social media met de hashtag #buglesvultip.

7 reacties

Debbie -

Super leuk! Bedankt voor het delen van mijn recept en foto <3
Je zou inderdaad denken dat je bugles niet kan vullen met zoetigheid maar ik zou zeggen probeer het, het is echt zalig! Trouwens ook bij de kaasfondue 😉

Nicole -

Gefeliciteerd Annemieke! Vond er ook echt veel lekkere combinaties tussen zitten. Ook leuk om een van mijn eigen creaties erbij te zien staan :)

Annemieke -

Wooow! Yes gewonnen ! Thnx! Ik ben super blij!!

Martine -

Geniet van je dinerbon! 😀

Anne -

ah, met chocolade.. Daar had ik nog niet eerder aan gedacht. Ben benieuwd hoe dat smaakt..

Linda -

Oh Bugles zijn zo lekker. Als ik dit lees wil ik ze. Nu. Maar net vandaag ben ik begonnen met het kwijt willen raken van mijn zwangerschapskilo’s dus dat zit er even niet in :( De hartige vullingen klinken echt heerlijk, het zoete lijkt mij dan weer niet zo’n combinatie met Bugles, maar wie weet is dit ook heerlijk.

MARIJKE -

Klinkt allemaal erg lekker! Al zou ik de bugels persoonlijk niet vullen met iets zoets. Maar misschien is het wel verassend lekker :)

Reageer ook