HelloFresh Blog Battle: en de winnaar is…

Een paar weken geleden deden we een oproepje waarbij je een HelloFresh Maaltijdbox thuisgestuurd kreeg. Met de producten in de Maaltijdbox moest je strijden tegen de HelloFresh x ChicksLoveFood Bloginsiders. Wie maakte het winnende gerecht?

Elke week strijden Bloginsiders van twee blog platformen tegen elkaar. Wij moesten tegen ChicksLoveFood. Dit doen de Bloginsiders door middel van een foto, die zij maken van het winnende recept uit het tv programma Over smaak valt te twisten.

Helaas heeft er geen Bloginsider van 2WMN gewonnen, we hebben verloren van ChicksLoveFood: snif! Maar hé, nu staan we weer quitte. Zo kun je het ook bekijken!

De winnende Bloginsider van ChicksLoveFood is geworden: Jacqueline Schols. Van harte gefeliciteerd Jacqueline en heel veel succes in de finale!

Uit iedere battle blogronde komt namelijk een winnaar en uiteindelijk strijden de zeven winnaars weer tegen elkaar om de hoofdprijs in de finale. De uiteindelijke winnaar wordt na de laatste Blog Battle in de besloten Facebookgroep en op www.blogbattle.hellofresh.nl bekend gemaakt.

Jammer genoeg hebben wij niet gewonnen, maar onze Bloginsiders hebben flink hun best gedaan. Hieronder een aantal recepten, waaronder het winnende recept, ter inspiratie. Wauw, wat een prachtige foto’s zitten er tussen. Ik krijg er honger van!

Please vote for my dish! Blogbattle.hellofresh.nl #hellofresh #osvtt @chickslovefood

Een foto die is geplaatst door Jacqueline (@jschols8463) op

Hier zie je de winnares van de HelloFresh Blog Battle tegen ChicksLoveFood: Jacqueline Schols. Dat ziet er goed uit! Het winnende gerecht van het tv programma Over smaak valt te twisten zie je hierboven. Alle Bloginsiders moesten dit namaken, ziet er heel erg goed uit!

Hier is Marloes haar creatie van het winnende gerecht van Over smaak valt te twisten. Het is een aardappelschotel met courgettelinten en rib-eye. Hmmm! Het volledige recept kun je hier vinden of je kunt onderstaande video bekijken.

Marit maakte wel een hele lekkere lunch, ik wil ook zo’n bord pasta!

Onze Bloginsiders waren ook heerlijk fanatiek, fantastisch! Niet alleen mooie gerechten maar ook de drive om te winnen. Zo mogen we het zien! Marloes gaat er voor!

Wauw, Sarah heeft een aantal heerlijke en prachtige gerechten gemaakt! Daar wil ik best eens een weekje dineren als ik dit zo zie.

Daarnaast mogen wij in samenwerking met HelloFresh 2x €10 korting + een gratis waterinfuser weggeven! Via deze link kun je gebruik maken van onze kortingscode: 2WMN2x10 .

Mocht je hier van gebruik willen maken, dan ontvang je de waterinfuser op een zaterdag na de levering van de eerste box. Lees hieronder ook de actievoorwaarden:

  • Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste 2 boxen €10,- korting per box.
  • Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen.
  • HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen.
  • Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.
  • Als je een lidmaatschap bij ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Deze bedenktijd gaat lopen vanaf ontvangst van de eerste HelloFresh Box.
  • Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden op www.hellofresh.nl.

Hierbij willen we alle Bloginsiders bedanken voor alle heerlijke gerechten en prachtige foto’s en ondanks dat we niet hebben gewonnen, hebben jullie zeker een goede winnaarsmentaliteit laten zien! Wij zijn heel trots op jullie!

8 reacties

Melissa -

Heee meiden,

Er is wat fout gegaan bij het doorgeven van de stemmen, 2WMN heeft namelijk gewoon gewonnen. HelloFresh heeft doorgegeven dat de Chicks deze battle hebben gewonnen. Om 17:00 toen de stemming sloot stond 2WMN nog dik voor maar na 17:00 is de stemming niet gesloten waardoor er nog gestemd kon worden. Toen is er nog veel voor de Chicks gestemd maar die stemmen zijn ongeldig maar wel meegenomen door HelloFresh. Hopelijk wordt dit nog recht gezet!!

Martine -

Ik ga het doorgeven!

Sarah -

Beetje jammer dat de uitslag zo vaag is
Maar jullie zijn zeker welkom om een keer te komen eten 😉

Daisy || Diyaata -

Volgens mij had 2WMN ook echt gewonnen hoor..

Annemiek -

Huh? Dat is gek. Toen de stemming sloot had team 2wmn nog de meeste stemmen in totaal!

Martine -

Ik had gehoord dat 2WMN de hele tijd inderdaad voorop lag en dat het de laatste tien minuten flink werd ingehaald door ChicksLoveFood!

Annemiek -

Het was superspannend inderdaad, maar volgens de website stond om 17.00u 2wmn aan de top, daarna kwamen er nog gigantisch veel stemmen bij voor chickslovefood. Op de facebookpagina werd gezegd dat die na 17u niet meer meetelden…

Iedereen is de winst gegund hoor, maar het is zo een beetje gek :)

Martine -

Dat is inderdaad wel vreemd… helaas zit ik niet in de jury! :(

Reageer ook