Achter de schermen bij Disney’s The Lion King!

Wij mochten een kijkje nemen achter de schermen bij de spectaculaire musical van Disney’s The Lion King. En of het spectaculair was! Wat een geweldige dag hebben we gehad. We bekeken de immens grote decorstukken, interviewden de cast en kregen een voorproefje van de musical te zien. Kijk mee!

https://youtu.be/-8bh8ljwV4k

 

 Disney’s The Lion King is vanaf 21 oktober te zien is in het AFAS Circustheater Scheveningen. Heb je zin in een leuke avond uit? Dan mag je dit wereldwijde succes niet missen! Je kunt Disney’s The Lion King op de voet volgen via social media op Twitter, Instagram en Facebook: @theliongkingnl. Voor meer informatie over deze spectaculaire Disney productie kijk op www.lionking.nl.

12 reacties

Merel -

Leuke vlog. Ben jaren geleden ook naar de Nederlandse musical geweest (toen was ik 9 ofzo) en laatst in Londen heb ik m ook gezien dus ik kan het niet laten om m nu nog een keer in Nederland te zien. Wel jammer dat de kaarten zooo duur zijn. En inderdaad leuk dat jullie op 2wmn aandacht geven aan musical&entertainment!

Floor Daasvand -

Omg ik herken Gaia nog van het Junior Songfestival in 2007 haha! Echt gaaf dat ze in The Lion King speelt 😀

Kim -

Willemijn mag ik vragen welke bril jij op hebt? Hij staat je super mooi en ik vind het zelf super lastig om een mooie bril te vinden.
Verder een super video:) Ik ga binnenkort ook naar de lion King en heb er zo veel zin in!

Adrienne -

Zoooo mooi. Afgelopen maart in Londen geweest en volgende maand ga ik hem hier in NL weer bewonderen.

Kejos -

Super leuk! Ik heb de musical (van het eerste deel) jaren geleden gezien… begrijp ik nu goed dat deze musical over de tweede film gaat? Of toch gewoon over de eerste?

richard -

1e deel

Lin -

Wat gaaf dat jullie een kijkje mochten nemen en naar de show mogen!
Lijkt me erg indrukwekkend.
Is het eigenlijk het orginele (Engelstalige) script en liedjes of zijn ze vertaald?

Heleen -

Ik wil zoooo graag naar deze musical!!

Romy -

Hi girls! Wat een leuke vlog! Ik ga sowieso ook naar The Lionking want Gaia is een oud schoolgenootje en Naidjim een oud klasgenootje. Ik weet niet of jullie het al wisten, maar vorig jaar hebben jullie Naidjim ook al gezien. Namelijk bij Brooklyn Nights Dinner Experience! Daar hebben we toen voor jullie gezongen. Leuk dat jullie aandacht geven aan theater en entertainment! X

Martine -

Jaaa zie je wel! Ze kwam me al zo bekend voor maar ik wist niet meer waar ik haar eerder had gezien. Wat tof, misschien zien we je nog wel bij de musical!

Romy -

Ik heb het over Naidjim he haha Gaia zat niet in Brooklyn Nights! Gaia heeft wel in de lifeshows van The Voice gestaan! Ik hoop op 1 of andere manier naar de premiere te kunnen! Jullie gaan t vast geweldig vinden, ik heb de show in 2004 gezien en ook in Londen. Heerlijk!

Lindsey Beljaars -

Het is zo’n fantastische musical! Gelukkig deze een paar jaar terug al mogen bewonderen

Reageer ook