2Wear: Faux Leather Legging

Van de week dropten we de LLG bom en sloten we een prachtige tijd af op LiveLifeGorgeous. Gisteren kon je onze allerlaatste video daar bekijken. Velen vroegen of er nog bepaalde artikelen naar 2WMN zouden gaan. Zeker weten, waaronder af en toe eens een outfit onder de categorie 2Wear!

Make-up

En bij een outfit hoort natuurlijk ook een make-upje! Jullie kennen me al zo goed op dit gebied, dat je mijn basis wel kunt raden. Wat nieuw is aan deze look is dat ik hier een palet aan het testen was van Anastasia, het Modern Renaissance Palet. Een prachtig palet met gedurfde roze en rode kleuren. Wat betreft oogschaduwpaletten ben ik op dit moment 200% verzadigd.

Op mijn lippen draag ik Anastasia Crush, een hele mooie nude kleur. Mijn wangen zijn voorzien van de blush MAC Harmony en Anastasia Hard Candy uit de Glow Kit Gleam.

Sieraden

De laatste tijd draag ik ook een bepaalde sieradencombinatie zoals ik jullie liet weten in de video van afgelopen vrijdag. Het combineren van zilver en rosé ben ik zeker gaan waarderen. Dit was een tip van onze personal stylist Anouck Goudsmid. Eerst vond ik dat maar niks, maar opeens heb je het. Het bovenste zilveren kettinkje is van Anouck haar eigen sieradenlijn: by Nouck en heb ik van haar gekregen. De onderste ketting is van Calvin Klein.

De rosé armband met zilveren sterretjes en een rosé bedeltje zijn ook van by Nouck *. Het horloge wat ik om heb, daar ben ik helemaal verliefd op. Ik mocht dit prachtige horloge uitzoeken bij Renard. Ik wist echt niet wat ik moest kiezen, er is zoveel keuze op hun website. Maar dit soort horlogebandjes zijn op dit moment erg trendy. Ik ben niet zo van met de trends meegaan, maar dit vond ik nog wel tijdloos en chic. Ik koos voor het Elite Rose Gold horloge. De horloges zijn te koop via de Renard website, maar o.a. ook bij de Bijenkorf. Dankjewel Renard voor dit prachtige horloge, ik ben er heel blij mee!

Het horloge was wel iets te groot voor mijn kleine pols, maar gelukkig kon ik ‘m heel makkelijk zelf verstellen dus dat is een pluspunt.

De ring die ik draag kocht ik met mijn zus in New York en is van Tiffany & Co. Niet slim om te kopen, want als je eenmaal een sieraad van Tiffany & Co draagt wil je helaas meer… en je bent als de dood dat je het verliest. Dus je bent gewaarschuwd. Doe. Het. Niet! 😉

Outfit

En dan de outfit! Ik hoorde dat sommigen van jullie meer wilden weten wat je precies kunt dragen als je een bepaald figuur hebt. Ik heb dus een appelfiguur volgens de figuuranalyse. Mijn zwaartepunten zijn in verhouding met de rest van mijn lichaam zeker mijn borsten, buik en billen. Als ik aan kom, dan zit het vooral rondom mijn buik. Dat maakt flatterende outfits vinden, best een uitdaging want…ik ben ook nog eens klein. En “appeltjes” moeten juist hun benen laten zien en die zijn dus ook niet zo lang bij mij haha! Maar hé, ik ben zeker blij met hoe ik er uit zie dus je hoort mij niet klagen.

Bij een appelfiguur gaat het er dus om dat je benen laten zien, een beetje (of heel veel, wat jij wilt!) decolleté en tegelijkertijd de buik niet insnoeren. Nou, je kunt je voorstellen dat dit een leuke uitdaging is! Het schijnt ook een van de lastigste figuren te zijn om te kleden. Maar heb je eenmaal iets gevonden waar je heel blij mee bent? Meteen in tig kleuren kopen zou ik zeggen, haha!

Dat heb ik dus ook gedaan met deze outfit en dat komt niet vaak voor. Ik zag dit bij elkaar hangen op een rek in de Vanilia en ik wilde altijd al zo graag een keer een faux leather legging van Vanilia omdat ik ze zo tof vind. Maar ik dacht dat het me niet zou staan, zeker zo’n legging is dan een dingetje. Maar dankzij dit lange shirt met hoge splits aan beide kanten vind ik het echt superleuk. En je ziet de hele tijd net geen bil, wat ik ook wel sexy vind haha!

Als dit lange shirt geen splits zou hebben en meer een ‘dicht(e)’ shirt/jurk zou zijn, had het veel minder speels geweest en nonchalant en dus niet leuk. De splitjes in combinatie met de leren legging doen het hem voor mij.

Het lange shirt is heerlijk zacht trouwens en de nepleren legging houdt je benen lekker warm. Een prima outfit voor het najaar en dat kan nu nog prima zonder jas, mits het niet regent.

Ja, dit is zo’n outfit waar ik me heel lekker in voel en wat mij betreft een schot in de roos voor appelfiguurtjes. Het leer van de legging maakt het ook wat stoerder, daarom combineer ik het met mijn witte Adidas Stan Smith sneakers.

Een mooi detail van het lange shirt vind ik dat de achterkant een V-hals heeft. Zoals je hoort, ik ben een beetje verliefd geworden op deze outfit. De kleur die je in deze outfit ziet heet River Clay, zowel het shirt als de leren legging.

Mocht je nu een mooie, slanke taille hebben en deze willen benadrukken dan is deze outfit nog steeds tof maar misschien dat je ‘m dan moet combineren met zo’n leren riempje die ze ook bij Vanilia verkopen om de taille te accentueren. Hier kun je de outfit vinden.

Enige minpunt? Het is serieus achterlijk duur. Voor een nepleren legging betaal je een R uit je L zoals mijn zus zou zeggen (een rib uit je lijf). De legging is wel heel mooi afgewerkt met een brede band in een andere kleur maar dan nog. Tja, ik beken dat ik er graag het geld voor over heb omdat het zo fijn draagt en ik de kwaliteit heel mooi vind. Dit wordt zo’n outfit waarvan ik baal als’tie in de was zit.

Geniet van de zondag!

45 reacties

EK -

Wauw wat een superleuke outfit! Staat je echt super goed. Ben nu wel benieuwd wat die legging dan kost…

Jolien -

Ik vind dit zo’n leuke outfit! Staat je heel erg goed en klopt van top tot teen. Ik twijfelde eerst of ik de sneakers erbij vond passen maar in het geheel vind ik toch wel mooi staan, maakt de outfit wat meer casual. Ik denk dat het ook mooi zou staan met een enkellaarsje eronder.

Christel -

Wat een gave outfit! En superleuk dat dit soort posts overgeheveld is van LLG naar hier.
Maar serieus. Dit zou ik zo kopen. Alleen is de legging voor mij denk ik veel te kort (ik ben 1.81). Maar het staat je supergoed.

Bianca -

Ik vind de outfit echt super gaaf! Alleen zou ik het denk met andere schoenen combineren x

Sharon -

Leuk!! Ik zou het zelf met een zwarte (leren) legging en hakken doen denk ik, maar het staat je goed! Zo’n oversized trui is echt geweldig. Leuk dat hier ook een beauty/fashionhoekje komt. Blij dat dat niet helemaal verdwijnt.

Marianne -

Staat je heel goed Martine! Leuke outfit.

Renard Watches -

Super leuke outfit Martine! Het horloge staat je heel goed! :)

Mare -

Ik heb llg nooit gelezen en het heeft me nooit geïnteresseerd. Dus ik hoop dat er niet teveel beauty verschijnt. Wat ik wel heel leuk vindt is hoe jullie denken over beauty, bv. botox….is dat niet levenservaring uitvlakken. Maar goed, ik vind de outfit erg mooi staan Martine maar ik heb het artikel erom heen niet gelezen want het boeit me gewoon niet.

Im -

Grappig, ik vind deze outfitposts juist SUPERleuk!! Jullie hebben zo’n leuke stijl, ga hier AJB mee door!!

Anneloes -

Het staat je echt super Martine!!

Ellen -

Staat je echt heel goed, zowel de kleuren als de snit!!

Soof -

Dit staat je echt prachtig, Martine! Ik was gister nog bij Vanilia en nu baal ik extra hard dat ik geen zin had om te passen (op de hanger vond ik het er allemaal niet heel mooi uitzien, maar ja, dat is vaak zo he). En als ik dan bedenk dat je gister ook nog 20% korting kreeg, aaaah!

Soof -

Oh en super tof dat de outfitposts voortaan gewoon hier komen te staan!! 😃

Janneke -

Dit staat je zooooooo goed!

Esther -

Wauw, echt prachtig! Ik vind de kleuren mooi en idd best sexy dat je de hele tijd nét geen bil ziet. Ik dacht ik kijk even hoe duur de trui is, maar ik vind hem echt te duur helaas. Misschien een keer bij de sale! Leuk dat de outfit posts blijven! X

Naomi -

Wat zie je er weer prachtig uit zoals altijd! Ik hoop dat ik ook ooit zo’n prachtig gevoel voor stijl krijg!

suus -

Staat je erg goed! Een nepleren legging kan snel een beetje ordinair overkomen, maar op deze manier is dat helemaal niet het geval!

Maria -

Leuke outfit! En ja een rib uit je lijf kan ik me voorstellen, maar dan heb je ook wat 😉

T -

Leuke outfit! En ik dacht altijd dat jij een zandloper was; de meeste appels hebben namelijk geen kont..

anna -

Wat een toffe outfit! Ik vind het je echt prachtig staan! Mooie kleuren ook.

Muriel -

Wat een superleuke outfit, ik ga meteen even kijken naar die legging haha! Die schoenen die je draagt heb ik ook, alleen ik vind het persoonlijk mooier als je de sokjes die je erin draagt niet ziet. Vind ik altijd zo jammer van zo’n leuke outfit als je die sokjes dan ziet zitten! Bij Primark of H&M heb je ‘speciale sneakersokjes’ die je dus niet ziet zitten :-)

Dita -

Wauw wat een mooie outfit. Ik heb ook een appelfiguur. Alles gaat op mijn buik zitten. Deze trui/jurk vind ik zo mooi!!

Kirsten -

Wauw Martine! Prachtige outfit. Staat je super. Ik ben ook weer opzoek naar een nieuwe faux leren legging en vind deze kleur erg mooi. Nu nog een betaalbare zien te vinden, haha!

Michelle -

Wauw wat staat dit je prachtig! Die kleur is ook zo mooi!

Mimi -

Yes, fijn weer zo’n artikel. En dit staat je gewoon heel mooi. Met dit sport artikelen erbij wordt 2wmn juist weer afwisselender. Goede zet!

Michelle -

Wat een onwijs mooie outfit Martine! Je ziet er prachtig uit!

Nienke -

Heel mooi!! Die kleur staat je ook goed. Ook perfect met de makeup en sieraden.
Ik vind het ook wel heel erg duur, anders had ik het gelijk gekocht.

Suzanne -

Hele leuke outfit, dit zou ik ook kunnen dragen

Anouk -

Ik vind dit echt een van je mooiste outfits ooit, het staat zo mooi bij je figuur!

Shirley -

Prachtig! Staat je echt heel erg mooi :)

Marije -

Geweldige outfit! Love it en het staat je super.

Curly Creative -

IK WIL M OOK…. staat je prachtig

Diana -

Productiekosten van de legging..maximaal 3 euro. Achterlijke prijzen die sommige merken hanteren. Staat je wel erg mooi!!

Carina -

Vind de outfit heel erg leuk, maar 119 euro voor een plastic legging vind ik wel echt veels te duur. Dat zou ik persoonlijk er nooit voor over hebben. Dus ik ga wel op zoek naar een budgetvariant om te kijken of het mij als peer ook staat :)

Daisy -

Woohoo, dat zouden zeker 3 R-en uit mijn L zijn, maar eerlijk is eerlijk: het staat je gewéldig!

Ilona Wielinga -

Wat een leuke outfit en ik ben zo blij dat jullie die outfit posts gewoon blijven doen!

Danni -

Ontzettend leuke outfit. Wees maar voorzichtig met de legging. Afgelopen najaar de congac kleur gekocht na veel wikken en wegen. Vond hem zoo gaaf. Helaas na aantal keer dragen al flink uit gelopen en begon het leer kleine scheurtjes te vertonen.. zo zonde uiteindelijk maar paar maanden plezier van gehad.

MARIJKE -

Waaaauw wat staat deze kleur jouw mooi zeg! De outfit is ook helemaal mijn smaak. Echt ontzettend mooi!

Martina -

Wauw je ooglook, echt heel
Mooi! Ik vind de kleur van de top echt prachtig bij je staan, viel me al op in een video! Die laatste dito is trouwens echt heel gaaf :)

Charile -

Heel leuk, staat je goed :)

Femke -

Toffe look! Wat zit je make-up (as usual) weer prachtig.

Petra -

Staat je echt zo goed!! Precies n outfit voor jouw figuur! Zou de trui Denkik ook gelijk in t donkerblauw kopen (al is de prijs wel bizar…)

Lucy -

Wat een toffe outfit, je ziet er prachtig uit! Staat je echt heel mooi :)
Die legging vind ik super leuk trouwens, zeker in combinatie met de split. Ik ga eens op zoek naar een budget variant, haha!

Curly Creative -

Laat je t mij ook even weten als je m hebt gevonden?

xx

Sandra -

Een soort gelijke trui zie ik net op de website van H&M, onder het kopje Plus Size.
Niet in een vergelijkbare kleur helaas (zwart en geel gemêleerd -denk donkergeel/mosterdkleurig-), maar wel met split. €25,- L t/m 4XL

Oh en als ik verder kijk, ook bij de gewone maten, bij Vesten & Truien: een grijze en beige kleurige trui met split. €30,- maten M, L, XL nog beschikbaar

Reageer ook