2Keep a Diary: MARTIN GARRIX!

Oktober is een drukke maand voor mij, maar wel een maand met heel veel leuke uitjes op de planning. Afgelopen vrijdag ging ik bijvoorbeeld naar Martin Garrix. En dit heb ik de rest van de week gedaan!

Maandag

Ik was maandag zo ongelofelijk moe. Ik was zondag pas rond half twee ‘s nachts thuis na ons heerlijke tripje naar Milaan. Ik moest namelijk rijden vanaf Schiphol naar Groningen om Willemijn thuis te brengen en daarna nog een half uur naar mijn eigen huis. Ik was maandag dus nogal brak. Gelukkig hoefden we niet te werken omdat we al vooruit hadden gewerkt. Dat was maar goed ook, want deze dag was enorm nutteloos en bestond vooral uit bijkomen. Ik had alleen maar de puf om te koken: een kikkererwtenschotel met pompoen en geitenkaas.

Dinsdag

Hier begon de week pas echt! Klaar om naar Willemijn te gaan met een hele volle koffer. We gingen namelijk de shoplog van ons Milaantripje opnemen. Die zien jullie komende vrijdag!

We moesten onder andere aan de slag voor een leuke campagne met Eyewish. Altijd leuk om outfits te bedenken bij verschillende brillen.

Het nadeel? Dat je soms verliefd wordt op een bril. Zo vond ik deze van Fendi echt heel gaaf. Het is jammer dat het goud niet roségoud was, anders had ik ‘m echt overwogen.

Voor een van de outfits had ik een nieuw vest meegenomen en pas bij Willemijn zag ik dat Noa daar stiekem op had gelegen. Hier ben ik druk bezig de haren er af te slaan, want Wil was haar kledingroller kwijt haha!

Verder werkten we aan content voor 2WMN, mailtjes en andere campagnes. Wederom een druk dagje. Aan het eind van de middag haalt Willemijn Jelle op en blijf ik nog even om met hem te spelen. Dat is altijd vaste prik. Hij is onder andere gek op lampen dus die benoemen we gezellig een keer of honderd. <3

Ondertussen appt Jorrik mij met de vraag: “Zullen we sushi eten vanavond?” Toevallig had ik daar ook enorm veel zin in. Op Twitter vroeg ik welke sushitenten in Groningen goed waren en toen kreeg ik als tip Imono in Groningen. Ik liet ze bezorgen bij Willemijn en nam het mee naar huis. Handig!

Er heeft er nog eentje zin in sushi zoals je ziet… Voor vis kun je haar wakker maken. Ik vond de sushi lekker trouwens, maar ik denk dat ik helaas verziekt ben door die goddelijke sushitent in Brooklyn waar ik met Renate twee keer gegeten heb tijdens onze vakantie in New York. Niets haalt het daar bij…

Na het eten laat ik Noa uit en spot ik een egel! Op dat soort momenten heb ik altijd een ultiem herfstgevoel. Ik vind egeltjes zo aandoenlijk.

Na de lange wandeling vallen we gezellig in slaap op de bank. Wat is een hond toch heerlijk warm.

Woensdag

De dag begint weer met een wandeling. Ik kan zo genieten van de herfst. Prachtig al die kleuren, daar word ik echt vrolijk van.

Noa geniet er ook van. Overal afgezaagde takken op een hoop, gelukkiger kun je haar niet maken.

Je weet dat je teveel jassen hebt, als je bij thuiskomst er over struikelt omdat je kapstok het begeeft. Ahum…

De rest van de dag heb ik alleen maar gewerkt. Het evenement van ChickStart komt steeds dichterbij dus Nienke en ik hebben veel contact en werken hard. Zo leuk om te zien hoeveel vrouwen er komen. Wat ik al helemaal stoer vind is dat er ook veel vrouwen alleen gaan! Supergezellig om zoveel met Nienke samen te werken en terwijl ik met haar Skype komt haar vriend opeens binnen met rozen. Zo ontzettend lief, kijk Nienke eens stralen!

De rest van de dag heb ik geen foto’s gemaakt, ik heb alleen maar achter mijn computer gezeten en ik vergat zelfs dat ik met mijn moeder zou bellen. Om half tien belt ze me en ik zit tot een uur (01:00!!!) met haar te kletsen. Daarna ga ik snel naar bed.

Donderdag

De hele ochtend ben ik bezig met het huis opruimen omdat de werkster ‘s middags komt. Ze neemt voor mij een broodje kroket mee, superlief! Ik zorg meestal dat ik iets lekkers voor haar in huis heb en nu was het een keertje andersom.

Ik ga ondertussen naar het centrum om mijn ring op te halen. In mijn weekvlog kon je zien dat de rechterkant nogal beschadigd was, maar mijn ring ziet er weer uit als nieuw! Dat was nogal een opluchting, polijsten is het antwoord. Echt top!

Daarna reed ik door naar de Doppio om daar te werken. Dat was ideaal, ik merk dat ik daar veel meer gefocust ben om te kunnen werken. Ik rij daar niet voor niets heen, dus dan moet ik wel binnen een bepaald tijdsbestek mijn to-do lijst afwerken. Ik zette een video voor ChickStart op YouTube, schreef de artikelen voor 2WMN en draaide een aantal campagnes in elkaar. Ik was trots op mezelf. Ik ben thuis of bij Willemijn toch echt teveel afgeleid. Heerlijk om je even helemaal af te kunnen sluiten. Ik denk dat ik dat vaker ga doen.

Na het werken rijd ik langs de Jumbo en haal boodschappen. Rond zeven uur ben ik thuis en geniet ik van een brandschoon huis. Oh wat is dat heerlijk. Ik maak het gezellig en steek de kaarsjes aan en laat Noa uit.

Daarna maak ik voor mezelf een van mijn favo gerechten: penne met zalm en broccoli. Ik eet alleen en besluit lekker 500 gram broccoli achterover te gooien en minder pasta te eten. Ik ben gek op broccoli! Mijn telefoon begint het trouwens steeds meer op te geven zoals je ziet. Aaargh!

Ik krijg nog een appje van mijn neef die zijn examencadeautje heeft geïnd bij Sue. Zo leuk, mijn moeder is al een keer naar Sue geweest, nu mijn neef en mijn zussen willen geloof ik ook de ‘magic touch’ van Sue ervaren. De hele familie naar Sue! Mijn neef was verpest zei hij door haar talent, haha! Ik snap het helemaal.

Vrijdag

De dag begint met een warme douche en een masker van The Body Shop. Ik heb vijf maskertjes ontvangen in een pot en ik vind het zo heerlijk dat ik nu iedere keer kan kiezen waar ik behoefte aan heb. Ik gebruik ze regelmatig.

Daarna tijd om de vaatwasser te reinigen. Heel simpel en dan ruikt de vaatwasser weer lekker fris.

Ik doe nog de allerlaatste dingen die moeten en daarna ren ik als een bezetene door het huis om mijn spullen te pakken. Ik ga met mijn zus en haar vriendin naar Martin Garrix en ik besloot met de trein te gaan. Wat in hield dat ik mijn OV niet kon vinden, want ik gebruik dat ding amper.

Eindelijk zit ik dan bepakt en bezakt in de trein. Ik besteed mijn tijd nuttig en lees dit boek voor mijn studie. Heel interessant!

Mijn zus en haar vriendin zijn wat later, vanwege de file. Daarom haal ik op mijn gemak een Starbucks en kruip de tram in op weg naar het hotel.

Ik stap de tram uit bij de Stadhouderskade en zie deze winkel. Ziet er zo heerlijk uit!

Ik ga alvast naar het hotel en maak een reservering bij restaurant Volt. En daar hebben we heerlijk gegeten en gekletst.

We namen alle drie hetzelfde haha. Eerst een zalmtartaar en als hoofdgerecht een Black Angus burger met handgesneden friet. Het was echt gezellig.

Ik zat vol en nam geen dessert meer, maar het dessert van Renate zag er zo lekker uit, dat moest even op de foto.

Rond negen uur waren we terug in ons hotel: Savoy. Niet een geweldig hotel trouwens, maar prima voor een stapnacht aangezien je er welgeteld vijf uur slaapt en verder niet. Mijn zus had cola en rum meegenomen. En de glazen waren niet gering… Allemachtig. Gelukkig had ik me al opgemaakt. Zo gezellig om te tutten met zijn drietjes, we hebben ons rot gelachen.

We hadden allemaal hetzelfde shirt aan van Costes en velen dachten geloof ik dat dit officiële merchandise was. We kregen er veel complimentjes over, heel leuk! Renate en haar vriendin hadden dit voor ons uitgezocht en dit shirt heb ik nu omgedoopt tot mijn nieuwe uitgaansshirt. Binnen no time waren we binnen bij Martin Garrix, veel beter geregeld dan vorig jaar! Kijk hoe tof die muntjes zijn trouwens!

Het was een waanzinnige avond. Ik heb nog steeds spierpijn in mijn benen, armen en buik en een kriebel in mijn keel  van het schreeuwen, dus dat zegt genoeg. Het was weer fantastisch!

Rond zes uur lagen we weer schoon en fris na al dat biergeweld in bed. We hebben ongeveer vijf uur geslapen en onze voeten waren helemaal kapot van het dansen.

Zaterdag

Dat werd dus even uitbrakken na een paar uurtjes slaap bij Le Pain Quotidien. Wat een dorst!

Een ijskoffie ging er ook nog wel in. Verbazingwekkend dat ik nog make-up op heb op deze brakke dag. We bekeken na het ontbijt/de lunch nog twee winkeltjes en toen wilden we allemaal naar huis haha. We waren kapot. Jep, we zijn geen zestien meer.

Bij Amsterdam CS was er een man prachtig piano aan het spelen en zijn zang was zelfs nog mooier dan zijn pianospel. Ik heb daar echt even staan genieten. En toeval bestaat niet: ik ontmoette Maxime, een reislustige dame die onze blog leest en graag wil helpen bij een toekomstig project van ChickStart. Zo bizar, maar sinds ik samen met Nienke ben begonnen met ChickStart ontmoet ik zoveel lieve, leuke vrouwen die allemaal hun steentje bij willen dragen. Ik ben een dankbaar mens. Ik moest in principe een half uur wachten op de trein, maar dat half uur was zo voorbij!

Rond half acht was ik thuis en had Jorrik voor ons pizza gehaald. Daar had ik nu net even zin in, zeker op zaterdagavond.

Zondag

Ik besloot vandaag even helemaal niets te doen, wat deels gelukt is haha! Ik begon de dag met ontspannende muziek en deze goddelijke limited bodybutter (voor de feestdagen) van The Body Shop: Vanilla Chai.

De rest van de dag was het de bedoeling om te lezen, maar ik zat zo vol inspiratie voor andere dingen dat ik eerst een aantal punten heb opgeschreven voor het geval ik ze zou vergeten. Ik heb ook veel geappt met allerlei appgroepjes en daarna gelezen in mijn boek. ‘s Avonds at ik bij mijn schoonmoeder en daarna moest ik weer werken aan mijn diary voor 2WMN. Echt een heel rustig dagje was het niet, maar ik ben redelijk bijgekomen.

Komende week staan er ook weer leuke dingen op de planning, waaronder naar de musical The Lion King waar ik ontzettend veel zin in heb. Fijne week allemaal!

22 reacties

Carla -

Hi Martine mag ik vragen van welk merk je ketting is? ik vind ’em erg mooi:)

Fabienne -

Owww ik zag Nino afgelopen zondag en toen dacht ik dus al: Wat zit z’n haar cool!! Ik moet ook echt een keer naar Sue!!

manouk -

Leuke week! en OMG ik moet snel naar the body shop, die body butter lijkt me zo lekker! xx

Tineke -

Hoi Martine, ik weet niet of ik het hier aan je kan vragen, maar zou je kunnen vertellen wat ongeveer de gemiddelde leeftijd is van de dames die naar het event van Chickstart gaan? Gaan er ook wat oudere dames heen?

Martine -

Hi Tineke, komende woensdag vertel ik er sowieso wat meer over maar eigenlijk komen er heel veel verschillende vrouwen variërend van 20 tot 50. Er gaan ook moeders en dochters samen, heel leuk! Dus wees welkom!

Renate -

Leuk he ”de Taart van mijn Tante’! Is van Siemon de Jong van het tv programma de Taarten van Abel :)

Margot -

Het ziet eruit als een leuke week!

oh my good life -

Wat leuk dat je naar Martin Garrix bent geweest. Het zag er uit als een geslaagde week, ik hoop dat deze week ook een geslaagde week wordt. Fijn week!

Gwenster -

Haha dat van die kapstok en jassen :-p vanwaar komt dat witte bloesje met cactusjes?

Martine -

Sissy-Boy :)

Jorinde -

Gaaf dat je naar Martin Garrix bent geweest! Die wil ik ook nog een keer zien. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie shoplog!

Michelle -

Wel heel vet joh dat je naar Martin Garrix bent geweest. Die foto van je neefje met Sue is léuk! Fijne week!

Linda -

Super gaaf dat je naar Martin Garrix bent geweest!!
Dat van die haren op je kleding is hier heel herkenbaar. Onze katten liggen het liefst op onze kleding haha. We hebben dan ook altijd een paar kledingrollers op voorraad.

MARIJKE -

Martin Garrix lijkt mij zo gaaf. Super tof dat je er naar toe geweest bent. Ik kan mij voorstellen dat je na zo’n nachtje best wel moe was!

Charlotte -

Oh speelt the Lion King al!? Dan ga ik ook snel kaartjes bestellen, leuk! Veel plezier alvast!

Liset -

Wat een leuke week! Grappig hoe je iedereen hebt aangestoken met de sue-gekte ;). Ze is dan ook erg goed als ik haar op blogs en instagram voorbij zie komen. Ik ben nu wel heel beniewd naar het Chickstart event en wat het is. Ik ga zo er neer over lezen!

Amber -

Tipje: stukje tape werkt ook prima ipv kledingcollectie haha.

Supergaaf martin garrix die wil ik ook weleens gaan zien

Amber -

*kledingroller

Martine -

We hadden geen tape haha!

Femke -

Wat een fijne week heb je achter de rug. Grappig van die shirtjes en een nachtje doorhalen daar kan ik ook niet meer zo goed tegen nu hoor, haha!

Susan -

Wat gaaf dat je naar Martin Garrix bent geweest! Wil ik ook nog wel een keer naar toe!

marije -

Wat leuk dat je naar Martin Garrix bent geweest en heerlijk om dan in een hotel te slapen. Heb ik ook een keer gedaan toen wij gingen stappen in Amsterdam en dat was zo’n luxe.

Reageer ook