Weekvlog #14: HIJ ZEI MAMA!

Klaar voor een propvolle weekvlog? In de vlog van deze week pinken Tien en ik een traantje weg als we het over LiveLifeGorgeous hebben, zei Jelle zijn eerste twee woordjes (AAAAH!) en ging ik naar Bridget Jones’ Baby. Daarnaast deed ik eigenlijk nog veel meer leuks, maar dat past niet meer in deze intro. Je moet hem dus maar gewoon gaan kijken! 😉

https://youtu.be/8UUGf3SGKeI

Sponformatie
* Het shortje van Stella Nova heb ik gekregen

24 reacties

Nienke -

Wat gaaf dat Jelle zijn eerste woordjes heeft gezegd!
En ook super hoe je zus trots en enthousiast achter de kinderwagen loopt.

Fatima -

Ahhhhhhhh! Het allerleukste aan deze vlog vond ik je reactie op Jelle die mama zegt. Je was zo trots! En je zus die zo enthousiast de kinderwagen duwt (L). Super cute!

Jolie -

Is dat bos in Groningen? Ziet er leuk uit om met de hond je lopen!

Ellen -

Ik ben benieuwd naar de update van LLG. Toch snap ik het wel. Willemijn volg ik al vanaf het begin en ik merk zelf dat ik beauty ook wat minder vindt. Veel ken ik al, maar wat ik wel leuk vind nog is om altijd te weten wat iemand z’n favorieten te zijn of producten die je echt moet proberen/hebben. Ik kan me altijd erg ‘meten’ met jullie en ik zou het erg jammer vinden als jullie helemaal niks meer over beauty zouden bloggen…

Monique -

Helemaal mee eens!

Nynke -

Toch wel erg jammer dat LLG gaat stoppen!
Niet verrassend, de updates werden immers al minder, maar toch jammer.

Zo leuk hè, die eerste woordjes! :)

yeonu -

Zo stom dat llg stopt, jullie waren het al zo’n tijd aan het verwaarlozen echt balen.
Bloggers zijn wel heel makkelijk atlijd ‘oh geen zin meer in mijn werk’ en tada we stoppen er gewoon mee.. alsof mensen met een andere baan ook zo makkelijk kunnen doen.

Martine -

Nou, dat vind ik niet echt een terechte opmerking Yeonu. LLG genereert voor hen ook inkomen (tenminste.. daar ga ik vanuit 😉 ) en dat gaan ze niet meer krijgen als ze stoppen, dus ik vind het juist moedig dat ze zo hun hart durven te volgen!

Liek -

Dat vind ook ik geen terechte opmerking. Ook iemand met een ‘gewone’ baan kan dat doen. Maar net als Martine en Willemijn zul je er dan ook geen inkomen meer van hebben. Het is dapper dat zij toch de keuze durven te maken, in plaats van iets doen waar je niet meer 100% achterstaat.

Nienke -

Super leuk weer deze vlog! Ik word er vaak ook zo rustig en blij van! 😀
Leuk dat Jelle begint te praten! Heel schattig vind ik hem!
Ik vind het wel super jammer dat LLG gaat stoppen! Ik begrijp jullie keuze wel, maar toch vind ik het wel heel jammer! Ik heb er gigantisch van genoten!

Jen -

Stoppen met LLG? NEEEH..ik ga t zkr missen..k hoop dat jullie op 2wmn nog af en toe een beauty artikel laten zien voor de afwisseling..keep up the good work xx

Chanel -

Echt een leuke vlog! Kan me voorstellen dat je daar heel blij van wordt xx

Anita te Gussinklo -

Geweldig dat Jelle mama zei
Zo leuk deze vlog.

Lien -

Heerlijke vlog weer! Jullie blog voelt echt als een stukje thuiskomen voor mij. Vind het lastig om dat uit te leggen, maar de sfeer hier ervaar ik als erg gezellig en positief, jullie blogs zijn altijd reuze interessant en door het kijken van jullie filmpjes en vlogs krijg ik het gevoel dat ik jullie erg goed ken, terwijl ik jullie nog nooit gezien of ontmoet heb 😉 Ga zo door, zou ik zeggen 😀

Danielle -

Stiekem vind ik het wel jammer dat LLG gaat stoppen! Ik volg het al vanaf dat jullie samen op het studentenkamertje zaten te bloggen 😉 Maar ook begrijpelijk, want ik kijk ook steeds meer op 2WMN i.p.v. LLG. Bij LLG vind ik alles nog leuk om te lezen, maar als je ouder wordt dan wil je toch over andere dingen gaan schrijven en dat is hartstikke begrijpelijk!

Ellen -

Waar zijn die leuke witte kussens van die op de bank liggen? :)

Willemijn -

IKEA :)

Rosanne -

Oh wat een bijzondere week, Jelle zijn eerste woordjes!
En wat jammer dat jullie met LLG gaat stoppen. Maar ook wel te begrijpen, jullie focus is gewoon ergens anders naar toe gegaan. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de artikelen op 2wmn vaker lees dan op llg. Gelukkig stoppen jullie niet helemaal :)

Sandra -

Aaah zo bijzonder dat Jelle begint te praten! Lijkt me echt zo’n fijne tijd om meer te kunnen communiceren en hem te zien evolueren.
Handig trouwens hoe je rode bieten snijdt met een zakje over je hand, had ik nog niet aan gedacht! En ik dacht dat kruiden alleen in België moeilijk te vinden waren, in Nederland zijn jullie precies altijd beter voorzien en is de supermarkt zoveel interessanter maar blijkbaar niet altijd haha!
Wel jammer dat LLG stopt :(.
Fijne week gewenst Willemijn & Martine!

Willemijn -

Hahaha ja anders loop je nog dagen met roze vingers 😛 Nog beter is een wegwerphandschoen, maar ja, wie heeft dat nou voor handen? Hihi!

Dita -

Wat een leuke vlog! En dat LLG binnenkort gaat stoppen. Wel jammer maar ik snap het wel. Eerlijk gezegd lees ik de blogs op LLG steeds minder omdat ik zelf ook merk dat mijn interesse veranderd. Waar ik eerst helemaal wild kon worden van een mooie look lees ik nu lieverd artikelen over het mama zijn enzo.

Roos -

Wat een heerlijke vlog weer, is altijd genieten op de maandagochtend :-)
Tot mijn grote schrik vermelden jullie dat LLG binnenkort gaat stoppen. O dear, dat vind ik wel heel erg :-(. Blijft de site dan nog wel in de lucht? Dit vooral om de vlogs en de beauty reviews nog eens te zien.

Snap wel dat jullie LLG misschien wat ontgroeien en eerlijk, 2wmn is helemaal top met zoveel boeiende onderwerpen. LLG zal ik echt gaan missen dus ik hoop dat er wat beauty gaat komen op 2wmn.

Romy -

Ah wat leuk, weer een mooie mijlpaal!
Leuke vlog!

Marije -

Wat een leuke vlog weer! En wat gaaf dat jelle zijn eerste woordjes heeft gezegd!

Reageer ook