Weekvlog #13: STUDENT

Ik droeg afgelopen week amper make-up vanwege het mooie weer, ik ging naar Utrecht om de laatste stappen voor ChickStart te doorlopen, ik ging naar de open dag en schreef me in voor de opleiding tot Psychosynthese therapeut. Een volle, heerlijke week!

https://youtu.be/WHU1K4P_xwE

 

14 reacties

Bente -

Het komt misschien wat negatief over, maar is elke 5 mei ook bij jou een dag van stilte? Sinds ik in een concentratiekamp ben wezen kijken sta ik er bij stil dat we dankbaar moeten zijn voor de vrede die wij hebben. Ook dat is niet vanzelfsprekend.

Martine -

Ik probeer op mijn manier rond 4 en 5 mei mijn respect te betuigen en ook dat houdt me zeker bezig. Echter merk ik wel dat hetgeen wat we herdenken op 4/5 mei veel meer een ver van mijn bed show is dan 9/11. Het zijn vooral verhalen van de oudere generatie, terwijl zij er natuurlijk veel meer een beleving bij hebben omdat zij het hebben meegemaakt. Ik kan me die impact heel goed voorstellen. Ik vraag me wel eens af hoe lang we alles nog zullen herdenken, zeker als straks alle mensen die bijvoorbeeld WOII hebben meegemaakt er niet meer zijn en de meeste nabestaanden ook niet. Zouden we het in het jaar 2200 ofzo nog herdenken?

Zo is 9/11 een dag die ik als persoon heb meegemaakt/beleefd en wat dichterbij staat, ook al was ik niet in Amerika. Voor mij persoonlijk zit er wel een verschil tussen 4/5 mei en 9/11 omdat ik me veel meer kan identificeren met 9/11.

Bente -

Ik begrijp het! Zelf heb ik wel wat meer meegekregen van 9/11 ook door familierelaties alleen vind ik het jammer dat 9/11 vaak overdreven ‘erg’ gevonden wordt omdat ze daar meer status aan ontlenen.

Terwijl WOII een triest verhaal blijft ook al is die generatie er straks niet meer.

Met de gebeurtenissen in de wereld om ons heen ben ik bang dat die situatie meer dichterbij ons bed is dan we denken.

Linda -

Zo leuk dat einde! Dat blafje, net alsof ze prima snapt wat ze doet. 😀

Charile -

Hele leuke vlog! Je bent lekker bezig met van alles :)

Milou -

Wat een leuke vlog weer. En wat gaaf dat je weer gaat studeren! Ik merk zelf dat ik heel erg op zoek ben naar mezelf en wat ik wil gaan doen in de toekomst. Wellicht weer studeren.. Heel veel succes in elk geval:-)

marrie -

Ik lag echt in een deuk toen ik Noa met die Diva cup bezig zag, zo komisch…

Petricia -

Wat tof dat je weer gaat studeren! Ik wens je veel succes x

Isaben -

Wat goed van je dat je weer gaat studeren! En bovendien ook erg leuk, weet zeker dat je het naar je zin gaat hebben! Super tof :)

Jennifer -

Veel succes met je nieuwe opleiding! Ik ben afgelopen week weer begonnen met studeren!

Curly Creative -

Lekker wakker worden met deze week vlog. Heel veel succes met je opleiding. Zelf ben ik na jaren fulltime werken nog gaan studeren en dit jaar afgestudeerd, super trots! Fijne nieuwe week

Xx

Martine -

Wat goed zeg, wat heb je gestudeerd?

MARIJKE -

Ik vind het zo knap dat je gewoon weer gaat studeren. You rock!

Marije -

Super stoer dat je weer gaat studeren en alles wat je onderneemt op het moment. Je mag super trots zijn op jezelf!

Reageer ook