Test met mij de nieuwe luiers van Etos!

Afgelopen week was ik op een heel leuk event van Etos en Woezel & Pip. Etos en Woezel & Pip zijn namelijk een hele leuke samenwerking aangegaan. Naast dat Etos haar luiers verbeterd heeft, hebben ze nu namelijk het allerleukste design van Nederland. Woezel & Pip sieren vanaf nu namelijk de luiers! En nu ben ik op zoek naar moeders die samen met mij de nieuwe luiers willen testen.

Het zal sommige mensen misschien gek in de oren klinken, maar de verschoningsmomentjes vind ik soms de leukste momenten van de dag. Jelle heeft altijd zo’n lol op het aankleedkussen, al vanaf dat hij een maand of 2 oud is begint ‘ie te lachen zodra ik hem neerleg. Verschonen is daardoor bijna altijd een feestje hier thuis! Wat dan weer iets minder is, is dat de luiers (en dus je geld) er doorheen vliegen met een kindje. Toen Jelle net geboren was, schrok ik echt van het aantal luiers dat er per dag doorheen ging! Voor veel ouders is een goede, maar ook laaggeprijsde luier daarom belangrijk. Velen van ons zijn de eerste maanden bezig met vergelijkende warenonderzoeken en uiteindelijk komen we allemaal bij een favoriet merk uit.

Tot nu toe heb ik ervaring met de luiers van Pampers, Etos en de luiers van het huismerk van de Duitse DM Drogie (deze zal ik in dit artikel buiten beschouwing laten omdat deze luiers helemaal niet in Nederland verkrijgbaar zijn). In het begin kocht ik steevast Pampers, maar wel enkel in de aanbieding natuurlijk want anders vind ik ze veel te duur! Maar na een paar maanden was ik het zat om iedere week naar aanbiedingen te speuren (ik faalde namelijk jammerlijk hierin en zat regelmatig zonder) en kocht ik ze alleen nog wanneer ik er tegenaan liep. Zag ik ze niet in de aanbieding? Dan ging ik voor Etos. En die vond ik altijd helemaal prima! We hebben nooit lek-incidentjes gehad, ze leken me comfortabel zitten (maar Jelle is natuurlijk de enige die dat echt weet 😉 ) en ze zijn ook betaalbaar. Ik ben dus vooral benieuwd of de verbeterde luiers ook echt net zo fijn of zelfs fijner zijn!

Volgens Etos hebben de luiers niet alleen een nog leuker design, ze hebben ook een aantal verbeteringen doorgevoerd:

  • Maten 1 en 2 hebben een naveluitsparing en verschoningsindicator;
  • Betere absorptie door toepassing van nieuwe technieken;
  • Dunner en daardoor comfortabeler om te dragen;
  • Ultra zacht door het verbeterde drooghoudlaagje;
  • Minder lekken door verbeterde anti-lekrandjes en sterkere beenelastiekjes.

Klinkt goed! Tijdens de lancering heb ik een voorraad luiers meegekregen om te gaan testen en kreeg ik te horen dat nog 4 lezers blij mag maken met een voorraad nieuwe Etos Woezel & Pip luiers! Dus ben ik op zoek naar 4 testmama’s met een testobject (lees baby/dreumes in de luiers), die een week lang (gratis) de nieuwe Woezel & Pip Luiers van Etos met mij willen testen. Wil je kans maken om testmama te worden? Mail dan voor woensdag 21 september het volgende naar willemijn@livelifegorgeous.nl:

  • Naam + adresgegevens
  • Je motivatie: Waarom wil je graag meedoen?
  • De leeftijd en luiermaat van je kindje
  • Indien je dit hebt: je social media kanalen en/of blog

Je gegevens worden niet opgeslagen of voor andere doeleinden gebruikt. Na de selectie van de 4 moeders worden alle andere e-mails gelijk verwijderd. De gekozen moeders krijgen van mij over een aantal weken bericht.

6 reacties

Stefanie -

Er zitten wel minder luiers in dan in de oude verpakking. Voel me wel een beetje genept, zelf bedrag = minder luiers.

Sandra -

Ooh wat fijn! Lijkt me echt zo fijn om andere luiers uit te proberen. Hier gebruiken we ook hoofdzakelijk pampers al heb ik er nu ook van het huismerk van Colruyt (Belgische supermarkt). Aangezien ik in België woon en we hier geen Etos hebben laat ik deze graag over aan Nederlandse mama’s!
Voorlopig hier ook nog geen klagen (noch van Pampers, noch van de Colruyt luiers) al hebben we wel al incidentjes gehad toen ik nog borstvoeding gaf maar dat is normaal denk ik :).

Kim -

Jullie kunnen echt zo mooi en goed schrijven ik hou van jullie.

marrie -

Moet dit nu echt …..

Willemijn -

Hoi Marrie! Ach dit is een leuke actie voor de moeders die 2WMN volgen toch? Ik heb al heel veel aanmeldingen mogen ontvangen dus dat betekent dat het in de smaak valt. En wie het niet zo nteressert, die slaat dit gewoon over net als alle andere moederschap artikelen. Of zoals iemand die niet van koken houdt, 2Eat donderdag overslaat. Doordat 2WMN een ratjetoe van verschillende artikelen is, kun je nu eenmaal niet alles leuk vinden. En voor het waarom achter advertorials verwijs ik je graag naar dit artikel: http://2wmn.nl/2016/07/gekocht-gesponsord-of-gekregen/

Groetjes Willemijn

Deborah -

Iedere dag lees ik jullie nieuwe artikelen ik kijk er altijd naar uit, maar heb zelf nog nooit gereageerd. Laten we alsjeblieft gewoon positief blijven. Ik vind het juist heel leuk en ga zo ook een mailtje sturen. Ik ben net 10 weken geleden bevallen en heb nog geen luiers gevonden waar ik echt tevreden over ben. Die van de Etos heb ik nog niet geprobeerd, dus ik zou het leuk vinden als ik die kan uitproberen. Het is nooit mogelijk om iedereen aan te spreken met een artikel, maar ik denk wel dat een heleboel mama’s dit een leuke post vinden :)

Reageer ook