Eventverslag #VrijMiBoursin

De Bloginsiderscampagne met Boursin zit er al weer op. Wat was het leuk en wat hebben we heerlijke creaties voorbij zien komen! Natuurlijk sloten we niet af zonder gezellig een borrel te doen met wat heerlijke Boursin hapjes. En zo ontstond er een en al gezelligheid afgelopen vrijdag op het #VrijMiBoursin event!

https://www.youtube.com/watch?v=eoupStRXy-M

Het event vond plaats bij Amsterdam Flavours bij de Westergasfabriek. Niet alleen de 2WMN x Boursin Bloginsiders kwamen er op af maar ook de Bloginsiders van Pauline en Leonie. We vonden het ontzettend leuk om een aantal lezers van 2WMN te mogen ontmoeten!

En er werd heel goed voor ons gezorgd, zoals je kunt zien aan alle foto’s. Er stonden verschillende smaken water voor degenen die liever geen alcohol wilden nuttigen maar er was ook wijn en…

…een heuse gin tonic bar. Daar werd ik als “GT-liefhebber” een erg gelukkig mens van. Doe er een bladerdeeg hapje gevuld met Boursin bij en je hoort me de hele avond niet meer. Dat waren zeker niet de enige hapjes, we werden verwend:

Oh en dit kleine cakeje met een beetje citroen, Boursin en peterselie was verrukkelijk. Het is dat iedereen natuurlijk een cakeje kreeg, anders had ik die hele schaal in mijn eentje op willen eten.

Of deze toastjes met Boursin en geroosterde paprika, heel simpel maar zo smaakvol.

Het was heel erg gezellig! Naast het borrelen en de heerlijke Boursin hapjes gaf Pauline nog een foodfotografie workshop en konden de Bloginsiders hun vragen stellen.

Maar ook werden er prijzen uitgereikt! Van iedere blog was er een winnaar voor het mooiste, beste, lekkerste recept met Boursin. Bij ons was dat Marloes. Zij heeft zulke lekkere hapjes bedacht met Boursin. Het leuke was dat ze a) niet wist dat er iets te winnen viel en b) dat ze helemaal overrompeld was dat zij gewonnen had!

Wil je alle recepten zien? Kijk dan op social media bij de hashtag #VrijMiBoursin. Je vindt daar hele leuke en lekkere inspiratie recepten met Boursin voor bij de borrel!

Marloes won een dinerbon ter waarde van €100 en dat kwam goed van pas zei ze, want zij en haar man zijn druk aan het verbouwen en wel toe aan een lekker diner. Nogmaals Marloes, van harte gefeliciteerd en geniet er van!

En voor alle Bloginsiders: ontzettend leuk dat jullie er waren en voor al jullie heerlijke Boursin recepten. Het was weer veel te gezellig, want als je nog zowat een uur zit te kletsen nadat het event is afgelopen dan weet je dat het leuk was! Dank jullie wel!

3 reacties

Marloes -

Wat een super leuk verslag van de avond! Zo heb ik het ook ervaren! En het filmpje is ook al leuk! Dankjewel voor de prijs! Zodra we gaan, maak ik er een foto van!
Liefs,
Marloes

Martine -

Bedankt voor je complimenten, supertof! Enneh…geniet van de heerlijke prijs! Liefs

Kirsten -

Klinkt gezellig meiden! Ik ga vanavond voor op de kroeg t borrel brood maken, nu al zin in!

Reageer ook